319

Психопат

преди 14 години

Напълно съгласен с Яни! В Африка не дават апартаменти,но за сметка на това може да си вдигнеш колиба където си искаш и така се решава жилищния проблем.То и *** го прави същото в България...

318

Алф

преди 14 години

Сега какво следва? Операция "Инвалидите", операция "Пенсионерите", операция "Безработните" и операция "Целия български народ да му го таковаме че му е малко ..." ???Има една приказка - да преливаш от пусто в празно. Какви пари ще вземат и откъде, като ги няма?

317

Qni

преди 14 години

zatova horata navremeto sa otglejdali po 7-8 deca, a sega 90% ot bulgarite nemogat da si pozvolqt poveche ot 1 dete. samo za spravka v Kipur ako imash 3 ili poveche deca darjavata ti podarqva apartament!

316

петър

преди 14 години

Еми майки ходете да крадете. Как може да сте разчитали на тези 240 лева за да отгледате дете. Като материално не сте осигурени какви деца сте правили че сега 2000 лева (които сте откраднали) ще ви сринат. Ай сиктир бе

315

Анонимен

преди 14 години

който краде-връща -това е....а как ще си храниш детето,--ами както и ние си ги хранехме ,трудно ,но не и невъзможно.то от 20 години все е криза,ти да не мислиш,че преди 16 години беше песен да гледаш дете ?но не сме крали ...

314

Анонимен

преди 14 години

като не е това начина, моля обясни кой е начина! и как се изхранва дете с 240 лв...също ще ми е интересно да прочета...само знаете да обяснявате кое как НЕ Е!

313

Анонимен

преди 14 години

Законите са закони. Като са взели парите, за да си гледат децата в къщи, защо са ги дали на ясли? Заели са местата на други и втори път са използвали държавата, защото яслите са субсидирани.

312

Любопитащ

преди 14 години

Този казус е пълна юридическа и административна каша. Чудя се къде са се скрили НПО-тата, работещи в сферата, както и експертите в социалната област. Някой некъдърен юрист /нямащ си и идея от социално законодателство и развитието му през последните години/ иска да си напише точки пред новата власт и някакви некъдърни чиновници се спуснаха да го подкрепят. И регионалната инициатива се опитва да стане национален срам. Децата не са на "пълна държавна издръжка", затова няма основание да се връщат парите и няма подписани декларации с невярно съдържание. "Пълна държавна издръжка" визира лицата, вкл. деца, настанени в домове и в болнични заведения повече от месец. А родителите оставя детето си в яслата между 8-10 часа. В останалите семейството полага грижи за детето си. Има несъгласуваност между терминологията в различните нормативни актове, неизчистени и непрецизирани от години текстове, затова сега някой се опитва да спести едни смешни пари на опосканата ни държава.

311

Анонимен

преди 14 години

поредния лицемерен моралист!

310

Анонимен

преди 14 години

точно така е ! освен това ,повечето от майките си знаят много добре,че взимат неправомерно и лъжат държавата.не е това начина ,да си вземат дължимото им като майки .така само режат клона,на който седят.ама нали всеки си мисли,щом съседката взема,защо не и аз.

309

до недоумение???

преди 14 години

Не посягат на всички майки,а само на тези,нарушили закона.

308

недоумение???

преди 14 години

как може да посягат на маъките, скъперници!!!този закон лови само Българките а ноея *** мекерета не ги лови!!!как да раждаме деце когато държата ни тъпче???

307

Мунчо

преди 14 години

Въпросче 1: Незнанието на закона дава ли ни право да го нарушаваме?Въпросче 2: Взехме ли едни парички срещу декларацийка, че детето ни не посещавая ясли?Въпросче 3: Кой точно трябваше да ни хване за ръчичка и да ни заведе да декларираме, че сме завели дечицата на ясли?Въпросче 4 (последно и най-важно): Вземайки без да имаме право и отказвайки да върнем взетото, така ли защитаваме висшите си духовни ценности?

306

lekar

преди 14 години

ето отножо глупавия манталитет на българина - АВЕ ЕЙЙЙЙ КОГАТО ИМА НАРУШЕНИЕ, ВСЕКИ ЩЕ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА, АКО ЩЕ ТОВА ДА Е НА МАЙКА ВИ, ПРАМАЙКА Й ОК????а ГА ЯДИ КИФТЕТАА НИ РИВАХТИ А???

305

гуньо

преди 14 години

Очаквайте операция "баджанаците" и "шуренайките" 2.

304

ало

преди 14 години

справедлив процес за майките, като за магините! майките са разбити, вече сме спокойни и не ни интересуват някакви нагли, октоподи картофи и т.н.

303

az

преди 14 години

Тези жени които са се нагърбили да раждат и да гледат деца с 200 лв. в условия на криза са ощетили държавата много по-малко отколкото един дебелогъз депутат я ощетява всеки ден.С кои пари им купуват скъпите коли и им плащат разходите на тези "машини за л-на"?

302

стг

преди 14 години

кога най после ще бъдат премахнати детските надбавки, те са пълен анахронизъм, много по ефикасно е да има данъчни облекчения за същите или по големи суми, така и *** просто няма да получат нищо, тъй като никога не са плащали данъци за нищо

301

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

преди 14 години

A В ТЪРНОВО - ОПЕРАЦИЯ "МАТКИТЕ" , ПАЛЯЧОВЦИ..

300

Анонимен

преди 14 години

Очаквам и операция "Получаващи заплати". Как така непривилегировани ще си позволяват да получават праи за положения от тях труд? Да ги нямаме такива.....