93

Gaskoing

преди 14 години

Ами ако вземем да вкарваме и ток от други държави смятайте че тогава ще плащаме и на тея мошенници сигурно и такса пренос държави който може да е около 20 лева, достатъчно да забогатеят. Всичко което им остави комунизма го унищожиха! Няма железница, няма заводи, няма нищо. В Африка празнуват че ни настигнаха....

92

перт

преди 14 години

За съжелие си прав През годините много чинооовници, искаха комисионни за да свършат нещо, което по служба трябваше да вършат. И резултата се видя - пълна разруха и ограбване. Това показва, че сами сме си криви, а не Руссия, Белгия, КНР и др.. Има една приказка: "Койтог о може, го може!" Общовалидна за всичко е. Както за кражбите, така и за създаването на благата. Каквото си направим, това е. но не ги разбирам тези, дето все викат външни да ни управляват, заробват? И при това все искат шефове?

91

.neutralen.

преди 14 години

Ти мисля,не ме разбираш какво искам да кажа,ти си мислиш,че казвам :) дайте японците да приватизират това онова хах.Просто мисълта ми беше ,че ако имахме политици,малко по-приличащи на тези от развитите страни(не казвам,че там няма корупция,но там поне правят и нещо за хората,а краденето е дискретно,не като тук),сега щяхме да сме къде къде по-добре,това имам предвид.Пийс

90

Доко

преди 14 години

ТЕЦ-овете "тИКВО" не са само лв./МВтч. Ако беше така, да си направим един нов АЕЦ с 6 блока по 1500 мегавата, да си решим проблемите с тока за 50 години напред и да затворим всичко останало. А замислял ли си се анонимнико, колко хора работят в тези тецове, колко външни фирми също се хранят от там и като цяло как се издържат цели региони и как цената на мегаватчас въобще не е важна, от чисто социална гледна точка.

89

УМЕН

преди 14 години

РАШЪНИТЕ СА МАЙСТОРИ С ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ, НО САМО ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ!ЗА МИРНИ ЦЕЛИ ХИЧ ГИ НЯМА И НЕ-ЗАЩОТО НЕ МОГАТ.НЕ, НЕ ИСКАТ!ЗА ТЯХ ЧОВЕШКИЯТ МАТЕРИАЛ НЯМА И ГРАМ СТОЙНОСТ.

88

norm

преди 14 години

76,остава да ни обясниш,след като и сега имаме излишък от еленергия,след като Турция строи АЕЦ,Румъния добавя нов реактор,какво ще правим произведената от Белене.До сега само неразбиращи от атомна енергетика политици се упражняват по проблема "АЕЦ Белене",специалистите или мълчат,или са против.

87

Анонимен

преди 14 години

Вива Бойко!!А за смотаното електоратчето поздрав с песента "искам го,стискам го"!!

86

pege

преди 14 години

койти мисли за после. Важното е сега да покажем бабаитлък.

85

перт

преди 14 години

такива като теб докараха османлиите, циганорите, купувачите на активи на безценица и кой ли не, при нас. Защото все искате друг да дойде да ни управлява, да ни експлоатира, да ни заграбва, да ни унищожава? А то еп росто! Мисли, чуи, като не знаеш питай! Като не можеш викай който го може! И - работи! Ако не беше разрехата на много неща, през тези десетилетия, сега щяпхме да сме като Япония, дори и комунизъм да го наричаш, преди. Тя техкниката няма строеве, а работа. Ама другарите объркаха нещата.

84

Икономист

преди 14 години

кои са пречките да произвеждаме евтино ли?ще ти кажау нас много се краде, всеки иска комисионни и да "удари кьоравото"примери колкото искаш.

83

всезнайко

преди 14 години

Не се чудете защо всичко се унищожи и самата България се унищожи - остана само една колония - прочетете ПЛАНЪТ РАН ЪТ - е там си е записано унищожена е икономиката, земеделието,животновъдството - АЕЦ скоро ще го затворят целия нищо няма да се възстановява - сега е ред на унищожаването на електората - с мизерна смърт - данъци,данъци - увеличаване постоянно на тва и онова - е още да пиша ли?

82

.neutralen.

преди 14 години

Как не знаеш,кои са пречките?Това са нашите къде некадърни,къде повече крадливи егоистични политици....Това са пречките.....да дойдат едни японци,едни германци,едни ...абе хора от цивилизована страна....да видите каква държава ще станем,но ....късмет какво да го правиш ....

81

коко

преди 14 години

Аман от този паткан.Бойко обеща да го пъхне в пандиза заедно с Доган.Бат Бойко ние ,които гласувахме за тебе и все още те подкрепяме те молим да си спомниш . Да живеят всички гербове по всички държави

80

перт

преди 14 години

По принцип си прав,за изгодата. Но не забравяй, че КНР наводни пазара за да смаже ругите производства, с евтина продукция? И работиха без заплати почти. Е, сега наводниха пазарите. Но започнаха стачките - справедливо. НЕ всяко евтино е и изгодно за нас. Предпочитам български соц-чадър, то евтин КНР. Трябва дас е търси качеството на най-ниска себестойност. А ние сме с ниски заплати и сами можехме да си правим евтина продукция. За АЕЦ-също. Пречките са тези, които ни провалят. Кои са не зная?

79

Кофти мат'риал

преди 14 години

Леле, колко кухи червени комунистически кратуни има още по земите български.

78

sam

преди 14 години

300 гръцко, 500 г. турско после нещо като нищо а сега 20 г. избиване на комплекси. Двайсе г. плюем Русия, Турция и др. за да се харесаме на кой, незнам вече , на всеки който ни пожелае. Това не е политика а проституция. А тук всеки като незнае какво да каже , започва комунистите това , комунистите онова е кои са те майка му и баща му, той самия , ама нали избиваме комплекси и се слагаме .

77

DIMATA

преди 14 години

Iska ti se SerGEICHO da vnasiame tok ot Tyrcia, priatelchetata ti ot DPS shte sa dovolni. Ama niama, Boiko niama da go pozvoli.

76

bog

преди 14 години

Селяка който е постнал цените наясно ли е колко са 20млрд. и че скапаните му комунистически деца ще ги изплащат докато са живи. Всеки знае че от Аец е най-евтин тока, това не означава, че трябва да се строи...

75

Икономист

преди 14 години

Простата икономическа логика говори: когато не можеш да произведеш нещо достатътчно евтино - по добре го внеси отвън, където е по-евтино.Ама станишката не си пада по логика, той си знае неговото: АЕЦ трябва да се строи, за да може другарите да взимаме комисионни и да радваме братушките.А колко ще ни струва му е през оная работа.

74

перт

преди 14 години

Всякас вобода си има граници. Сега можеш да ходиш където си поискаш, ако имаш пари? Но едва ли е нужно? Ако работяхме яката и внедрявахме новите изобретения, щяхме да си направим живота още по-хубав с времето. А защо да ходишв Кушадъсъ да пръскаш пари, ако можеш да ги пръснеш на Банско или ЗЛатни пясъци? така и кръгооборота се завърта. А от принадената стойност, и данъците се пълни бюджета и можем да си внесем суровини и материали. като изнасяш невъзвръщаем капитал, пълниш чуждите икономики.