102

Анонимен

преди 13 години

*** - Стандартен срочен депозит за 36 месеца с лихва от 9%. 2000000 лева + 9 % = 2180000. 180 000 / 36 = 5000 на месец. Има депозити, при коите се разрешава да теглиш всеки месец. Тоест можеш да си теглиш натрупаната лихва всеки месец и пак да си имаш същата сума накрая на срока на депозита.

101

Роси

преди 13 години

Знаете ли ,никога не съм печелела големи суми от тотото -тройка и четворка да ,но ппред себе си съм си обещала ,че независимо откъде ако спечеля такива пари ,ще помогна на болни нуждаещи се от лечение хора ,защото щом съдбата е решила ,че трябва да ми ги даде на мен точно ,значи не е случайно ,а и за да помогна на нуждаещ се човек /може да звучи наивно ,може някой да се присмее и да каже ,че приказвам глупости ,защото не съм спечелила ,всеки има право да тълкува нещата така както сметне за добре

100

Анонимен

преди 13 години

Който спечели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да даде 10 процента за БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ...И ДА НЕ "ЗАБРАВИ" ДА ГО НАПРАВИ ...!!!

99

Анонимен

преди 13 години

Незнам защо, но като спечелиш някакви пари и всички твои близки,роднини и приятели,започват да смятат,че едва ли не си длъжен да оправиш и техния живот.Така който спечели такива пари е обречен или на самота или на използвачи профукващи твоите пари до край(после няма да се сетят за теб)

98

Анонимен

преди 13 години

който не иска да спечели да не играе ,а господина вероятно е забравил да дари малко пари за милосърдие и за това не му е провървяло

97

смешки

преди 13 години

големи бизнес идеи давате тук, от вчера ли сте, че до сега не сте разбрали, че от лихви не се печели, освен да правите обороти на банките, и те да печелят от вашите пари .

96

SS

преди 13 години

БАТИ КАЛПАВАТА СТАТИЯ!

95

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕШ, но понеже българинът има една характерна черта/компетентен е по всичко/, за съвети не плаща и още по-малко се вслушва в тях, винаги ще си бъде потенциална жертва, да ви кажа вече не ги и съжалявам хората страдащи от глупостта си

94

Не на Булгаристан

преди 13 години

Че да не му е лошо на човека.Сам си е господар на живота.няма началнически *** да му пилят на главата и т.н.Не съм съгласен , че не е видял хаир.

93

Бизнесмен

преди 13 години

Инвестициите, нямам намерение да ги разисквам тук. Чисто професионални са. Тези, които изброих, са най-универсални, които всеки, може да направи за някаква финансова сигурност. Иначе всеки сам си избира как да рискува за по голяма печалба.

92

Анонимен

преди 13 години

За криенето ще трябва много хладнокръвие и още повече въображение. Да си измисляш че си взел кредити, че уж си направил бизнес, а междувременно да си живееш както до сега.... доста лъгане ще пада.... дори ми минава на ум че и на семейството може би трябва да им го спестиш че всеки може да се изпусне.... абе ще ти е забавно

91

Анонимен

преди 13 години

Не можеш. Ако се опиташ да ги криеш известно време от жената, ще получиш голям семеен скандал. Всичките ти приятели и познати, ще те молят за заем, ще ти предлагат съвместен бизнес и така нататък. Ще има и много завистници, които постоянно ще говорят зад гърба ти. Дори, хора които си мислел, че наистина държат на теб и са ти близки, ще си променят отношението, при мисълта за парите.

90

коко

преди 13 години

Веселин Маринов е най-добрият певец!Неговият глас е за милиони.България обича Веско !

89

Анонимен

преди 13 години

Ако си достатъчно дискретен ще се опазиш. Не само в България има мутри или хора, които искат да ти вземат бързо спочелените много пари.

88

До 82

преди 13 години

Бизнесмен, Това ли успя да измислиш за инвестиция - депозит в банка и апартамент :) Ако това са ти "инвестициите"...

87

Бизнесмен

преди 13 години

Тя е много пъти над тази, просто работя за български работодател, който предпочита да декларира такива суми пред държавата.

86

alankulu

преди 13 години

choveka do nqkade e prav toto-to ne e hair moqt chicho e spechelil 16 hilqdi leva prez dalechnata 1986 godina za togava tova sa bili adski mn pari i kakvo e napravil kupil e edin moskvich na bashta mi kolata q otkradnaha prez 90 godina 2000lv sa otkradnali ot nas i drugite pari sa otishli ei taka chicho za jalost ne se e jenil i sega piq mnogo ta misluta mi e toto-to ne e hair

85

МУТРА КОМПАНИ

преди 13 години

Опитах се да започна темата за тези които ще те "налазят", ако спечелиш.Ама май никой не вдява. Та въпроса ми е:Можеш ли да се опазиш, ако спечелиш парите?

84

Анонимен

преди 13 години

Ако си достатъчно умен заплатата ти няма да е 260лв. ;) .

83

Анонимен

преди 13 години

Лихвата не е толкова проста, но нея не я слагам в сметките заради инфлацията.