49

Amenhotep

преди 14 години

А за кръвтта ... знаем, че мечтата ви е пак да започнете да взривявате влакове с деца.

48

Анонимен

преди 14 години

Т за мен ли си се загрижил Щом на това разчиташ.....:)))***

47

Amenhotep

преди 14 години

Тия ги връщай на власт в Турция. На нас повече тия изедници, дето бастисаха държавата не ни трябват!

46

Още

преди 14 години

Още повече в развитите страни ВИСОКО ОБРАЗОВАНИТЕ хора коита пушат са под 1% - МИИИИСЛИИИИ и пуши ....

45

Емо

преди 14 години

Крайно време е не само тютюно производителите,а всички да се вдигнем като юмрук срещу безобразното и некадърно управление на Б.Б и Герб.Ако трябва и кръв ще се лее,но ще върнем БСП и ДПС на власт.Тия не знаят с кого си имат работа в Родопите.Не ни подценявайте!

44

Анонимен

преди 14 години

Абе *** като е така каде бяхте когато стачкуваха млекопроизводителите, зърнопроизводителите и т.н.? И тях ги плуехте по същия начин Тоя плащал данъци, оня плащал данъци ми и аз плащам данъци ии...Земята почва да пустее доста сериозно никой не иска да произвежда каквото и да е било. Трябва доста да се позамислим

43

хохо

преди 14 години

Смешен си пич - спрял съм цигарите преди 10 години и ДА ИМАМ ПРАВО ДА ВВЗЕМАМ ОТНОШЕНИЕ, защото и моити пари взимат. Взел съм решение да не пълня джобовине на дпс-мафията още преди 10 години, ама като си зле. И запомни не си сам!!! също така има хора около теб които не са длъжи, въпреки че също плащат данъци, да ти дишат отровите и да ти тъпчат *** по улиците/фасове,кутии,станиоли/, пак от нашите пари се плаща да се чисти!!!! Така,че айде моля ти се не ми казвай какво да правя и какво не!

42

До домакин

преди 14 години

Не пиши повече ,че проличава колко си ***.Изкупува го държавата ,защото ако го продадът на друг няма как да му прибере акциза.А около 90 %от тютюна се изнася от същата тая държава.Така ,че недей да лаеш

41

Amenhotep

преди 14 години

Ей, само Права, Свободи и Привилегии искате ... а нещо Задължения, нямате ли?

40

домакин

преди 14 години

Те защото имат много мозък, затова се чудят цял живот как да изплащат кредити и умират в дългове, а държавата им дължи на банките трилиони!

39

До Аз пък

преди 14 години

Нищо от това ,коети събират на теб не отива при тия хора .От тях държавата взема стотици пъти повече отколкото от теб.От 1 кг сух тютюн държавата прибира 100 лв акциз а за тях има 5-8 лв.Можеш ли да сметнеш за какво става въпрос

38

до 36

преди 14 години

А децата ти дали ще имат бе балък :) нали за това живеем ! А за "прасенцето" - бая "***" си е :)

37

домакин

преди 14 години

А като е такъв хубав бизнес защо чакате ДЪРЖАВАТА да ви изкупува тютюна бе, ***! Продавайте го на чуждите пазари, потърсете частник, който да ви плаща повече! Ама не можете, и знаете много добре защо - защото качеството ви е НИСКО!

36

norm

преди 14 години

*** си ти,никой не те кара зорлем да пушиш,като пушиш ще плащаш сам,защо трябва и данакоплатците да ти помагат.Кой каквото консумира трябва сам да си го плаща.

35

Amenhotep

преди 14 години

Дайте им 116-те милиона, все-още има хора от ДПС, които не са си достроили сараите!

34

Анонимен

преди 14 години

Гладът и мизереята ги накарало да стачкуват ..а досега къде бяха като дуганестия беше на власт 15 г. ..да ходят той да им каже къде са и парите,нали той раздава баницата.

33

Пушач

преди 14 години

Аз пък искам!Плащам едни огромни пари на държавата под формата на акциз върху цигарите и настоявам да дадат тези - моите пари на тютюнопроизводителите! Аз се тровя, така че имам това право! Плащам със здравето си за тяхното благоденствие, но това си е мое решение! Пък ти, ако си непушач, нямаш право да вземаш отношение!

32

Анонимен

преди 14 години

Аз апартямент си имам, даже 2. Аде като счупиш "прасенцето" ти пожелавам със събраните парички и ти да си купиш...

31

КуРеЦ

преди 14 години

Едната жена на снимката има плкат , на който пише " Живеем на кредит - докога " и отг. е : " Американците цял живот са на кредит и са ок , но имат мозък и взимат толкова , колкото могат да върнат , а не колкото искат !!!

30

До albast

преди 14 години

А един *** отзад днес дали няма да те направи още по-щастлив.С тютюнопроизводство и тютюнапреработка се занимават почти толкова българскиговорящи колкото и турскоговорящи.Така ,че не политизирай един чисто икономически проблем