305

Jitan

преди 14 години

Баш си е прав пинчера Дянков,щото и моите доходи се стабилизираха след като вдигна акциза на цигарите и некои други акцизи !!!! Гаража го дадох под наем,тавана също а в мазето не можеш се размина от кашони !Мнооого добри момчета са ми наемателите !!

304

серГЕЙ Станишев

преди 14 години

Поразителна прилика с Брат Пит има този Дянков. ;)

303

али

преди 14 години

Не било от заплати , а от други доходи..... интересно !!!!!!!

302

БРАТ ПИТ

преди 14 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ДЯНКОВ!

301

скептик

преди 14 години

"Политиците могат да накарат хората да виждат Ада като Рай и Рая като Ад" ;)

300

Анонимен

преди 14 години

Простете му той просто не знае какво говори. Собственото му АЗ ще го погуби. Живеем в най-абсурдната, най-крадливата, най-бедната , най-зле управлявана държава, а той се хвали. Болен човек

299

Икономист

преди 14 години

Внасяме "ноу хау" а изнасяме "донт ноу".Тоя *** дали може да обясни кои са "другите доходи"извън заплатите на българите.Изреждам:пенсии, социални помощи,майчински,инвалидни, болнични,приходи от дивиденти и акции,бонуси и премиални,контрабанда и сив сектор.Е всички останали или са замразени или намалини или ги няма, само контрабандата и сивия сектор работят.Значи от там са ни увеличените приходи.Тогава тъпанаря на какво се радва?

298

Анонимен

преди 14 години

като сме излезли ..що не вдигаш пенсиите и минималната а се съобразавяш с тия сиви работодарели,те да има да я намалят на 100лв, гадовете 50% от тях укриват данаци и не плащат осигоровки.

297

Graf

преди 14 години

Дянков е едновременно възторжен *** и лъжец. Като се хвали с факта, че доходите на домакинствата скочили с 5 и кусор процента премълчава иситната, че това е за сметка на пенсиите. Доходите от труд(запалтите) намаляват с 5%, което означава, че онези 9.5% увеличение на пенсиите от 01.07.2009 г. което *** иначе критикува са основанието му за гордост днес. ***. Пълен ***!

296

коко

преди 14 години

Някои министри си разправят сладките сънища...

295

Анонимен

преди 14 години

Виште как се борят нашите сьседи Турците с икономическата криза.Организира днес среща с 2000 инвеститори от цял свят в Истанбул.

294

nqkoi si

преди 14 години

Ей това нагло очилато и лъжливо хомо.сексуал.ист.че му трябва някой да му зашие устата, защото не спира да говори глупости. Не се вижда, че се е ос.рал до ушитен и вместо да си мълчи и да прави всичко възможно да оправи бакиите, в които ни вкара, той като наяла се въжка излязла на челото, почнал да се хвали... Дянков, мушморок такъв, ти майка имаше ли ?!?!?!

293

Елена

преди 14 години

И какво сме изнесли като нищо не произвеждаме?! Този чува ли се какво говори или пак ББ е сънувал нещо и сега споделяме всички сънищата му...Дянков си е некъдърник, но питам докога ще мълчим - вече пак вдигнаха цените на газта и т.н - пак ни наведоха...

292

Анонимен

преди 14 години

А най-лошото е, че хората окончателно ще се разочароват и на другите избори на власт ще дойдат ДПС, еднолично. *** и турци ще гласуват заедно а българите ще са отвратени и няма да гласуват. Доган ще се върне на бял кон и ще управлява. ББ бавно и сигурно ни води към второ турско робство.

291

Анонимен

преди 14 години

За тази една година от както са на власт ГЕРБ, стана ясно едно. Няма да пипнат нито един олигарх и нищо от обещаното няма да изпълнят. Аз гласувах за тях като за по малкото зло но не съм сигурен дали е по малкото ...

290

sas

преди 14 години

Кой спира вдовишките? Кой спира надбавките за хора над 75? Какви са тия лъжи? И искам да те питам като си толкова отворена - при разведени семейства вдовишки защо не се плащат на децата до смъртта на другия родител? Това е дискриминация.

289

Селянин

преди 14 години

Нарастването на доходи е от контрабанда на цигари!!!!

288

до 323

преди 14 години

Какво добро прави?Взема пари от най-бедните,не пипа богатите.Справка-спират надбавките за възрастните над 75 г,спират вдовишките,увеличават вноските на самоусигуряващите се с над 100%,замразяват пенсии и заплати,не изплащат целия болничен,искат гимназиите да се заплащат и т.нат.Но не пипат плоския данък,не разследват доходите на тези с яхтите,държавните пари СА в ръцене на частни банки без държавно участие,т.е. народа пак губи,строят си спортни залички за елитен спорт,не за децата,разни безсмисл

287

sas

преди 14 години

И кой трябва да замести това правителство спред теб - Станишев или Дедо? Или може би Доган? Нямаме алтернатива . От всички злини в момента избрахме най-малката.

286

conservator

преди 14 години

Да увеличава заплатите тогава