151

Анонимен

преди 14 години

Как пък един положителен коментар няма? Каквото и да стане, даже Христос да дойде в София пак ще се намерят всезнайковци да плюят и по него. То ясно че властта е запазено място на мафията в БГ и ИТ, но чак пък толкова да сте зли!?Нека имаме политически добри взаимоотношения със Запада и Русия! Не може без това, просто не става!

150

In excess

преди 14 години

Алеята на славата е мястото, по което ти БОКО обичаш да се разхождаш.

149

Емо

преди 14 години

Бойко-жалка мутро,колкото по-бързо отървеш България от себе си толкова по-добре,иначе наесен те чака страшно-бунтове в цялата страна,ще се лее кръв!Народа тотално обедня благодарение на некадърното управление,а няма нищо по-страшно от гладен и беден човек,така,че Мухобойко-върви с и с мир!

148

разбрал

преди 14 години

Те мафиотите се надушват и си пасват.

147

Анонимен

преди 14 години

ББ отпразнува рождения си ден с Берлускони за сметка на данъкоплатците в България.Наздраве!

146

Коза Ностра

преди 14 години

Понеже виждам, че форумът се напълни с умници фенове на Бойко Борисов искам само да им напомня, че Западна Европа не е само Берлускони ! Нещо повече - Берлускони е една от най-нелицеприятните страни на Запада ! Ако примерно беше Меркел думите ви щяха да са справедливи, но да се кефите на дружбата на нашия .... с италианския мафиот е меко казано тъжно !!!

145

SOFETO

преди 14 години

Берлускони e pich kato vsichki gotini sofianci !

144

Az

преди 14 години

*** *** и дружките им от БСП реват най-много срещу Борисов и Берлускони.

143

Анонимен

преди 14 години

"С какво ще се запомни управлението на Бойко Борисов? С виновният Сергей Станишев"

142

Анонимен

преди 14 години

правилното все пак не е нито ТУРСКО, нито ОСМАНСКО, а ОТОМАНСКО

141

Сергей Гейков

преди 14 години

като цяло новините са положителни. аз не виждам защо някои *** във форума се пеняват? това че берлускони е тук е добре,това че се открива паметник на неруснак е добре! какво ви притеснява в случая. може просто си простеете в нета,защото простотията избива неудържимо?

140

Анонимен

преди 14 години

Заедно за България Герб БСП Берлускони

139

ТАЙСЪН

преди 14 години

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ КАКВО ИСКАТЕ? БОРИСОВ ВИ ДАВА ЯСНИ ЗНАЦИ ЗА ОРИЕНТАЦИЯ,А ТЯ Е НА ЗАПАД. ПРИ СТАНИШЕВ ПРИЕМАХМЕ ПУТИН,СЕГА БЕРЛУСКОНИ. ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ? ПРИОБЩАВАМЕ СЕ КЪМ ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ И ТОВА Е ДОБРЕ. ПРЕДИ САМО РУСКИ ВЕЛМОЖИ И ПАМЕТНИЦИ НА ВОЙНИ ВДИГАХМЕ. ВИДЯ СЕ ЧЕ ТАКА-ДОНИКЪДЕ. АЙДЕ МАЛКО ДА СМЕНИМ ПОСОКАТА.БЕЗ РУСКИ ИНТЕРЕСИ И БЕЗ КОМУНИСТИ. ИЛИ СИГУРНО ПРЕПОЧИТАТЕ ПУТИН И МЕДВЕДЕВ ДА ВИ МАЧКАТ ЧРЕЗ БСП!

138

Най-хубавото на Софи

преди 14 години

Берлускони: -"Най-хубавото на София е самолета за Триполи!"

137

да се бори за свобод

преди 14 години

Ако Гарибалди можеше да види отгоре, какви шарлатани откриват паметника му в София, щеше да слезе на земята и щеше отново да започне да се бори за свобода!

136

кон за застрелване

преди 14 години

Ако българското правителство беше кон, той отдавна трябваше да бъде застрелян, за да не се мъчи!

135

Не се нервирайте

преди 14 години

Не се нервирайте. В България, само ЦРУ, и никой друг, решава, кой кога и какъв паметник ще открива или няма да открива. И кой кога има или няма рожден ден! И кой ще присъства или няма да присъства на рождения ден. И кой какъв подарък ще носи или няма да носи на рождения ден на агент ББ!

134

до Nick

преди 14 години

И като е казал така какво ? Да не би това да разваля рахатлъка на Доган случайно ? Да не би Доган да е останал без милионите си ? Борисов го съветва цял екип от експерти кога и какво да каже, за да могат *** шарани като теб да му се кефят ...Не по думите, а по делата ще ги познаете .... А такива срещу ДПС НЯМА !!!

133

за 127

преди 14 години

*** народ.....Берлускони вече лети ..... а ББ да не искате да си отмени купона заради мишки като вас :))

132

емо

преди 14 години

Прав си Владе... Гарибалди ако ще да е бил професионален революционер, нашите политикани са професионални ДУПЕДАВЦИ... Паметника на някой от великите Български Царе (не говоря за кобургготските ***) не носи никакви дивиденти или потупвания по раменцето от Берлускони, Путин, Буш и т.н. Следващия паметник който ще ни направят ще е сигурно на Медисън (оня на банкнотата от 5000 щ.д.)...