10

Салахадин

преди 14 години

До долния .Ми да бе Иванушка точно Гърция и Испания ми ги дай за пример.Повече няма да се арзпростирам умните хора знаят за какво споменавам тези държави!!!:)Попрочети малко и тогава давай коментар:)

9

858

преди 14 години

Абе то и аз искам да се въртя в кръг на едно място и да ме субсидират за това, ама на - не е като да гледам тютюн. Тия не разбраха ли, че ако не им изнася да гледат тютюн, требе или да се преквалифицират в директори, или да сменят тютюна с нещо друго - егати, само това ли расте по земята, даге?

8

назидател

преди 14 години

Тази г-ца Танева да няма роднинска връзка с бате си Бойко Борисов?!? С две думи - или ще слушате, или мислете му!

7

Iwan

преди 14 години

Това че ЕС спира субсидиите не означав,а че на национално ниво те трябва да спрат, например Гърция и Испания. Причината да съществуват тези плащания не е защото държавите имат много пари та се чудят на кой да ги раздадат, причината е че иде реч за производство на суровина, която се използва за производството на акцизни стоки, т.е. тези плащания имат за цел да стимулират производителите на тютюн да продават на лицензирани търговци и производители.

6

Ben Gan

преди 14 години

НИКАКВИ СУБСИДИИ - 1 лев не им давайте. ***. А норда кой ще субсидира? И ние умираме от глад и ни гонят от работа. ПРЕОРИЕНТИРАЙТЕ пазара си .

5

Анонимен

преди 14 години

какъв е проблема да си гледат тютюн и да си го продават без събсидия, след като имало търсене и народа нямало да спре да пуши да си го продават на свободния пазар.

4

Анонимен

преди 14 години

Когато се организира една стачка предварително се плаща на хората от заинтересованите.

3

Салахадин

преди 14 години

Колко пъти да го повторя!!!:През 2005 още се знаеше,че Европейския съюз спира всякакви субсидии за тютюн през 2010!!!Но тогава го криеха от вас Доган и Станишев.Наместо това ви караха по седянките на ДПС из юртите на Родопите и Гоцеделчевско да продължите да садите.За да изнудва Доган държавата!!!Същите тези събрания на които млад уи хрисим турчин влиза спокоен и излиза с кървясали очи,Истина е друга за тютюна.Искайте си от Доган парите!!!

2

ined

преди 14 години

Политическата логика е много - "който гладува не трябва да получава субсидии". Затова партиите добре си "хапват" и за награда държавата добре ги субсидира.

1

еко смоук

преди 14 години

докога с тоз тутун бе, джанъм? колко народ измре, пък те субсидии дават/искат...