15

Eeeeeee

преди 14 години

Брао бе, и после тея ще ми говорят за икономически престъпления. Трябва да ви тикнат в пандела за безстопанственост. По татово време беше от 3 до 12 години взависимост от размерна на щетите, ама на. Нема нали сами си праите законите.

14

Анонимен

преди 14 години

..."Вторият вариант е да бъдат дадени за скрап така парламентът със сигурност ще вземе някой лев."Егати дебелоочието. как не ги е срам - да заблуждават цял народ. А бе бедни сме.бедни - ама чак пък толкова глупави не сме. да вярваме на лъжите ви...Защо не си признавате. че неможете да се разберете помежду си - кой повече броя да грабне...Жалки *** - дано ви приседне - да не им видите хаира!!!

13

AL Fonsito

преди 14 години

Списък с марката, модела, годината, регистрацията, кога къде и как ще бъдат бракувани тези автомобили.За тая работа също ше трябва да има търг да видим кой скрападжия ше го спечели.Абе пълна порнография,какви са тия глупости айде даваме ги за скрап.

12

БЪЛГАРИН0359

преди 14 години

Аз кво ви казах че с аверите от Горубляне сме измислили заедно с Цецка схемата да вземем тия коли без пари, ама некъв *** ми се беше пенил по коментара. Кога ще разберем, че всичко се решава под масата, и очите на простолюдието се замазват с "ще има - няма да има", за да може некви хора да приберат некви пари от неква работа...Нема такава държава.

11

Анонимен

преди 14 години

кой тези който са на снимката ли?

10

Анонимен

преди 14 години

И какъв е смисълът да ги подарят на друга институция? От чий джоб пак ще бъде издъжката на тези автомобили??? Така ли се бори кризата и какво свиване на разходи е това? Наистина е евтин популизъм!

9

II

преди 14 години

Каква а тая тъпотия ??? - една Лада на скрап струва точно 500 лв - може ли един Мерцедес ,който тежи два тона да струва по-малко и то в движение ...

8

Dan

преди 14 години

Ето ви и един друг по евтин вариант, публикувате снимки в Mobile БГ и оставяте един телефон като обажданията се записват хронологично и който даде най-високата цена печели търга!...Но къде къде е по-лесно да се вземат по 200 лева на кола за скрап, а и търг няма да трябва... ужас ***!

7

Муньо Кинтата

преди 14 години

"..Вторият вариант е да бъдат дадени за скрап така парламентът със сигурност ще вземе някой лев..."Мда...някой "скрападжия" ще си отвори автокъща. И още няколко депутатски съпрузи ще станат хотелиери. Този серия вече сме я гледали.

6

eltico

преди 14 години

Тия що не вземат да се саморазпуснат, пък ще направим сградата Музей на Недомислието и Глупостта в България!!!

5

космополит

преди 14 години

Е аз това отдавна го предложих,но в допълнение си мечтаех и за служебно назначени съд,прокуратура,полиция,данъчни,митници и т.н.Само с външни(Западноевропейски) специалисти,без никакви българи!Само така ще ни вкарат в правия път,а след 10-15 години постепенно ще се назначават и млади българи(специализирали в Западна Европа)!

4

Даймлер Бенц

преди 14 години

...и с мерцедесчетата далаверка ще си спретнете...знаем. изобщо не ни баламосвайте,че щели за скрап да отидат ...Писна ни да слушаме и четем глупости ! Дайте нещо разумно и полезно ! Стига вече PR ! Нагледахме се.

3

Чочко от Челопек

преди 14 години

"Предстои затягане и на режима на депутатските командировки. Ако народният избраник е от Варна например, ще се пресметне колко километра месечно му се падат дотам, плюс бонус от 50-60 километра в региона."хмм даааа да се возиш без пари е едно но да ти дават пари защото е трябвало да се возиш е 100 пъти по добре ! кеш му е м..ата ...

2

Ясен

преди 14 години

Предлагам депутатите да си ходят по домовете правителството да се разпусне!ЕС да ни назначи служебно правителство!!!!!!!!!!!!

1

:-)

преди 14 години

абе я бутнете и сградата, тя трябва да се поддържа, а за това няма пари!