36

Пловдив

преди 14 години

До Антон. Ти явно си поредния самозабравил се "софиянец" . Ако не беше Пловдив да ви приеме *** преди 2-3 години сега всички щяхме да плащаме гафа с *** на София. В крайна сметка пак пловдивчани останаха излъгани - няма и следа от обебащаното обезщетение за *** -мисля че ставаше въпрос за 20-тина милиона. Ако София си беше платила мизериите сега нямаше да иманужда от заем. А иначе държавата като не дава ,нормално е кмета да търси финансиране отвън-какво друго му остава.

35

Анонимен

преди 14 години

Гласувай тогава за ДПС и СерГей и Гоце-Архара. Гласувай за Александър Томов и Дон Цеци ***......те ще те оправят теб, и твоето семейство..

34

Анонимен

преди 14 години

Повече за Герб няма да гласуваме аз и моето семейство *** си Дянков *** си при мафиотите от световната банка

33

Анонимен

преди 14 години

Абе ти неразбираш ли че на този етап това няма как да се гарантира и схемата куче влачи рейс е в действие бе ....баси хората, говорите за некви идеални условия които са в държави в които има демокрация отпреди 100 години...

32

Анонимен

преди 14 години

*** си Дянков *** си

31

Анонимен

преди 14 години

Теб ще ти бъде ли добре да разбереш, че си станал гарант/поръчител , без да знаеш и да си го искал, на някой който е теглил заем ?...

30

BIVSH GERBER

преди 14 години

ne davat na plovdiv da si opravi ulicite

29

любопитко

преди 14 години

Славчо, кво става бе, няма ли някое ново имотче на тати да продадеш? действай, че мандатът свършва

28

Калин

преди 14 години

Славчо близалката на Гергов собственика на пловдив и свинар на бракониера гоце .. доносника лъжеца и убиеца на редки видове, шефа на ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И МАГИСТРАТУРАТА .. МОЖЕ ДА ДА СЕ ОПЛАКВА БЕЗ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТА.. *** ХОДИ С НЕГО!

27

филибе кибик

преди 14 години

Славчо достатъчно забогатя ___ Не му отпускайте кредит....ще гушне за себе си най-малко 10% от тези пари или 3 млн. евро54

26

Петър

преди 14 години

Аз не съм от Пловдив. Не виждам причина да се блокира общински заем, ако се гарантира че ще се върне в срок, с лихвата. Разбира се, че трябва да има държавен контрол, над общините. Но не завистта да определя това, а ползата. И защо ли пък Дянков ще завижда на това? Нали ще го връщат от данъците на пловдивчани. Ако не вдигат данъците им, заема не би пречил, а и би асфалтирал крайните квартали. Пък и е туристически град. Едва ли Софийски кмет ще завижда на Пловдивски? Столицата винаги ще е с пари.

25

p

преди 14 години

Като община Пловдив си тегли заеми и си ги връща после. Този защо се меси селянина. Не стига че не плащат на общ. Пловдив парите за миризливите софийски отпадъци, ами и се вре където не му е работа. ***, очилат, гей!

24

пловдивчанин

преди 14 години

По смешен кмет Пловдив не е имал в историята си. Догодина цялата компания - Гоце, Гергов, Славчо Атанасов, Слави Трифонов и т.н. ще получат як червен картон.

23

Антон

преди 14 години

Проблема е че иска заем от Европейската банка за развитие. Кой е тоя ***, че ще иска пари на заем от там ? Тия дето викат за София има пари, а за Пловдив няма - парите на София не са заеми от ЕБВР. Така че СлаФчо да не си прави разни планове, ами да си стяга бюджета на града и като иска да ремонтира улици да направи един проект с европейско финансиране, а не да търси лесни заеми.

22

Майна

преди 14 години

Слафчо е най- некадърния кмет който сме имали! Срам за нашия красия град! Мръсен далавераджия!

21

chach

преди 14 години

do:Petar Zavist moi chovek zavist.ako be6e borisov kmet na plovdiv dosega 6tiaxte da ste selo.

20

Петър

преди 14 години

А, защо да не се отпуснат парите на община Пловдив, за проекти? Ако тя гарантира ввръщането им, в срок, какъв е повода?

19

Ужасен съм

преди 14 години

Значи,за София пари може ,а за Пловдив не може!!!Та пловдив е един от най-посещаваните от турсити градове има много древни постройки.Затова са нужни хубави пътища.

18

Анонимен

преди 14 години

Нали Джанков тъкмо днес каза, че инфраструктурата е основен приоритет? Сега пък Пловдив да не си ремонтира улиците... Не може ли ремонта да се извърши, да викнат ББ(атман) да "переже лентата" (за рейтинг) и всички доволни.

17

chach

преди 14 години

do 15:Ami izgonete go po navreme da ne e kasno posle.