167

buba4ko

преди 14 години

Браво, само така!!! Но проверка всеки ден!Вечер в парка на квартал триадица не може да тича човек защото има над 20 кучета там - и всички свободни и може спокойно да те сръфат. Почвам да се чудя - тия паркова за кучета ли са, или за хората?!?

166

...

преди 14 години

Аз лично видях преди два дена една майка си държеше детенцето и то си акаше,след това си го облече и си заминаха акото остана !!!! Питам до кога ще стъпвам в човешки ***?

165

до 162

преди 14 години

162, С тоя "доход" скоро ще си поредния изхвърлил кучето си на улицата. А и да те питам. Не е ли нормално да си потърсиш работа вместо да ни поучаваш по форумите???И да !!! Няма да се оправи държавата, докато болшинството хора ги мързи да работят и не искат да спазват законите !!!!!!!!!!

164

Нина

преди 14 години

Пък ние после се чудим защо собствениците на кучета не ги еня къде се изхождат любимците им! Ми ние децата си не учим къде да ходят, вие искате кучетата...

163

Нина

преди 14 години

Абе в тая държава какво ли й е наред - пълно с бездомни кучета, деца се разкарват в 3 през нощта, 10-11 годишни лапетии ходят с токчета и минижупи и 50 кила грим, пълно с ***, които се чудят какво да откраднат и най-важното - пълно с хора, които не искат да поемат отговорност и вечно обвиняват другите.. Оня ден бях свидетел на картинката - Дете(на 5 години) казва на майка си - Мамо, пиш! и тя му отваря вратата на входа и му вика да кляка до стълбището и да побърза!

162

Анонимен

преди 14 години

Следващият път, когато кучетото ти се изсере (с извинение) си спомни какво си казъл - НЕ МЕ МЪРЗИ и се наведи с едно пликче да си го събереш, контейнери за смет колкото искаш а и съм сигурен, че във вас си имаш кошче. Никои, дори и ***, не е длъвен да ти чисти ескрементите на кучето. А да видим дали НЕ ТЕ МЪРЗИ ..... !!!

161

Анонимен

преди 14 години

Тогава трябва да осъдим и общината за бездомните кучета - некастрирани, необезпаразитени, разнасящи зарази и карлежи по детските площадки, нападащи на глутници. Нали си плащаме данъците!

160

Наско

преди 14 години

първо мен не ме мързи .... и второ и на тях трябва да им се намери работа и да си плащат данаци и такси ... а не само ние и да те питам КАК ДА СИ ПОЧИСТА КАТО ОБОЗНАЧЕНИТЕ КОШЧЕТА ЗА ТАЯ ЦЕЛ са им приватизирани пликчетата от тях... затова да ги зеемат онея да си вървят с материалите и т.н и да чистят да изкарват някви доходи и да си плащат и те като нас не аз да плащам и за хора които дефакто ги мързи и не си мърдат задниците !!!!

159

Анонимен

преди 14 години

По твойта логика освен *** да почнат и у вас да чистят, защото те мързи.

158

Анонимен

преди 14 години

Със 136 лв как гледаш куче?

157

Анонимен

преди 14 години

Я не приказвай глупости 88888. Има си определени места за разхождане. Е, може да не са ти под носа, ама щом искаш да имаш куче ще си го водиш, ако имаш куче за да правиш с него по една обиколка на блока, по-добре да си беше взел котка. Много мързеливи сме, знаете ли че преди месец бях в командировка в Москва и просто се учудих хората-и млади и стари колко много ходят пеш, а тук искаме всичко да ни е на крачка от асансьора... Ами не става така!

156

Анонимен

преди 14 години

И много ми е интересно-аз нямам пари за да си сменя моите лични документи,КАК ДА СИ ИЗВАДЯ ПАСПОРТ НА КУЧЕТО,КАТО ДОХОДА МИ Е САМО 136лв НА МЕСЕЦ!ПИТАМ АЗ ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ!И КВО СЕГА ДА ДОЙДА С КУЧЕТО И ДА ВИ ГО НАБИЯ ПО ГЛАВИТЕ ЛИ?ВСИЧКАТА РАБОТА В ТАЯ ДЪРЖАВА Я ОПРАВИХМЕ.ВСИЧКО Е 6!И ТРЪГНАХМЕ С ГЛУПОСТИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ.ИЛИ ЗА БЮДЖЕТА РЕШИХА ОТ НАШИЯ ДЖОБ ДА ВЗЕМАТ.МАМКА ВИ ПРОСТА!НЯМА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА НИКОГА.

155

охх

преди 14 години

Кво давате примери с америка бе там си имат хората паркове за кучета бе. Там ще те глобят да ако не си изряден ама ще глобят и пратят в затвора *** като вас дето тровят кучета бе *** . Америка не е за хора като вас там животните се обичат и пазят. Хората си учат децата от малки на любов към животните.

154

Наско

преди 14 години

до тук не прочетох и 1 отрицателан коментар които не е написал от кучемразец....чак ме хваща яд като ви чета глупостите!!!Нека хванат всички безработни *** да са в чистотата за да ходят и да чистят животинските ескременти вместо да пищите защото това е абсурдно !!!Дано скоро сложат данък и за използвана тоалетна хартия да ви видя вода ли да плащате или гъзпапир и съм 100% сигурен че ще си ходите с насраните *** ... само данъци и такси и нищо в замяна !

153

Стопанин

преди 14 години

Имам куче и котка. Грижа се за тях много по - добре, отколкото много хора за децата си... Кучето ми е голдън ретривър, изключително умно и възпитано. Разхождам го почти винаги на повод и го водя да тича в планината.Има чип, плащам за него, като за още един човек разходи в блока, в който живея. Но кучето ми не драска по стените, не рита по вратата на асансьора, дори не лае и не вдига врява. А онези, които ми пикаят на вратата на блока - тях кой ще ги глоби? Ами тези, дето палят огън в градинките

152

Шоп

преди 14 години

На мен не ми е известно общината да е определила терени за разходка на кучетата, а това трябва да се направи преди да се глобяват хората.-------------------- Като не е определила терени за разхождане, няма да го разхождаш. Е*ати нахалниците!

151

до 155

преди 14 години

Тия ги върви да ги разправяш на село *** такъв

150

Gal Anonim

преди 14 години

Напротив - получих си глобата... Обикаляха и дебнеха

149

mvp

преди 14 години

Един познат го глобиха в Los Angeles $1000 (хиляда долара), защото разхождал 3 месечно пале без намордник.Наште глобили 30 човека за общо 280 лева. Смех!

148

хаха

преди 14 години

Колкото и да ме глобят все ще си платя ... няма къде да си разхождам животното има наблизо до нас място с табелка разрешаваща да си разходя кучето, което е превърнато в паркинг и няма как да мина от там с куче е кво правим...да пукам гуми ли !? И на мен ми е писнало от хронично болни сиви хора дето им пречи всичко. Моето куче си е изрядно дори е кастрирано и чистя след него. Радвайте се хронично болни *** вас пак ще ви хапят *** колкото и глоби да ми лепнат на ме