30

Гар

преди 14 години

Стига бе :) Всички ли в това правителство използват такъв речник, Бойко, Симо, Първанов, тия, ония - какъв ти е на тебе "Симо" бе Цветанов? Смех. Не знам в коя друга държава има дори подобен случай.

29

IND

преди 14 години

Цветанов е добър вариант за президент. Лошото, е че трудно някой ще може да го замести като министър на вътрешните работи и да си върши качествено работата.А вие червени *** не ви ли пускат по-рано в петък от Позитано 20 ?!?

28

baykolu

преди 14 години

Най голямата трагедия за България е "лошия материал". И не толкова самото съществуване на този "лош материал", колкото участието му на изборите. Същия този "лош материал" не осъзнава, че думите на Вожда им се отнасят именно за тях. Всъщност, аз много се съмнявам, че и самият им Вожд го осъзнава...и той не е от по различно тесто! Затова, те не се сърдят на вожда за обидите му към българския народ, защото подобно на него, освен глупави тикви на раменете си, носят огромно самочувствие. Според тях, говорейки за "лош материал", Вожда им има предвид песниорените, ***, турците, марсианците, само не и тях самите. Те не се идентифицират с лош материал в собственото си съзнание.Това, че гласуват първосигнално, без елементарна мисъл в главите си и си избират подобни Вождове не е достатъчна причина да бъдат "лош материал". Напротив! Те са истинските бълагари! Уминте и можещите! Всъщност, те просто използват изборите, за да се прояват като такива, каквито никога няма да бъдат в живота си. Защото просто не им достига умствен багаж за това! Затова, нищо чудно няма да се случи, ако доведат до успешен край операция "Мозъка" и да изберат гениалния мозък на Цецо за държавен глава. На такъв материал, такива мозъци трябват!

27

Чао

преди 14 години

За президент се избира личност..........,но Герб...вече е повече от негатив......значи едни хора 20 годинки разграбваха ,като за световно.....и сега пак ограбените трябва да им плащат масрафа.....че какво не се вдигна, данъци, акцизи болнични и так дале, къде са реформите в държавната администрация, в съдебната система, във здравеопазването.в общинските администрации, във образованието и тн......повече от тъпо е 1,5 -2 милиона работещи в реалния сектор да хранят 2 мил. държавни и всекави чиновни

26

ALLIGATOR

преди 14 години

аххахахахха ама аз за кака Цеце по има фасон бе ман

25

???

преди 14 години

Ако Борисов има предвид Цветанов, то значи той / Борисов / наистина е пич , а бъдещият президент / Цветанов / наистина е достоен за този най - отговорен пост у нас, за разлика от триперливия сериен убиец на животни !От ЕВРОПА трябва да пристигнат доста милиарди у нас и за целта е необходимо да имаме силен премиер с твърди ръце ! Неслучайно А. Меркел е гласувала необходимото доверие на Борисов и разчита на него предоставените милиарди от ЕВРОПА да отидат по предназначение, а не в джобовете на млади милиардери от триглавата ламя !Цветанов - ПРЕЗИДЕНТ !!!Това е МНОГО ДОБРА НОВИНА !

24

ALLIGATOR

преди 14 години

шанса на Цветанов за президент е по -малък от 0 , кака Цецка има по-голям шанс от него

23

Dan

преди 14 години

Модела явно идва от Русия, Путин - Медведев , само не знам дали ще се изправиме на крака като Русия, ако това е начина , защо не? Но честно казано, не го виждам като президент Цветанов.

22

Анонимен

преди 14 години

ЧЕТА ВИ КОМЕНТАРИТЕ ЧЕРВЕНИ *** ,ВИЕ СТРАДАТЕ ОТ КОМПЛЕКСИ ,ИДЕТЕ НА ПСИХИАТЪР ,ТОЛКОВА ЗЛОБА В СЛОВАТА ВИ ОЗНАЧАВА ЧЕ КОРАБА ВИ Е ПОТЪНАЛ ,ЖАЛКО ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ КАТО ПИШЕТЕ ТУК

21

Nobody

преди 14 години

Разтоварете се, бе, некой да ви е спрял?

20

0

преди 14 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ПРОВАЛИ И СИ ОТИВА-А ТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКО МЕСТО СЕ БОРЯТ.НАГЛИ.ВИЖТЕ КАК СЕ ДЪРЖАТ СЪС СИНДИКАТИТЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ТЮТЮН И МЛЯКО-НЕКАДЪРНИЦИ.ТОЯ БИВШИЯ КМЕТ НА ВРАЦА-ПЪЛЕН ***.

19

bili boy

преди 14 години

kato vdignat dds-to i mizeriqta stane neponosima ste ima da sanuvat tozi shar pei da stane prezident!!

18

Анонимен

преди 14 години

Много активен въглен да пиете,че големи газове пускате.Вече си повярвахте ,че сте ВЕЛИКИ.

17

Анонимен

преди 14 години

Да,бе! Симо Теслата президент!!! Егати майтапа!

16

избирател

преди 14 години

Разбира се, че Цветанов ще е новият ПРЕЗИДЕНТ! От лицето му лъха инетлигентност, речта му е гладка и стилистично оформена, не изговаря фрази, които сме чули от други. Освен това работата му е качествена! Толерантен, не се бърка в работата на другите министрества! Само Бойко може да му е конкуренция, но той не иска! А не иска, защото ще спечели с 99,99%! Той лесни победи не ще!!!!

15

Смях

преди 14 години

Симо, ха-ха-ха! Симо или Цецо - един дол дренки. Хвани единия, удари другия. Две разновидности на един и същи биологичен вид от зоопарка.

14

Анонимен

преди 14 години

ОХ ТУК ПАК БЪКА ОТ ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНИ ДРАСКАЧИ ,ИЗЛИЗАМ ,ОТИВАМ В ДРУГИ ФОРУМИ ,ПИШЕТЕ СИ И СИ ЧЕТЕТЕ САМИ КОМЕНТАРИТЕ

13

Анонимен

преди 14 години

smells like shit oups like ГЕРБ

12

Анонимен

преди 14 години

САМО ГЕРБ ,ха сега слагайте ми минуси ,дреме ми на мандулината

11

Анонимен

преди 14 години

Борисов президент ??????????????аиде стига бе човек спри се ти нямаш абсолютно никакви шансове ........ осъзнаи се стига се излага