201

манаф

преди 14 години

Тоя с карикатурата кво се прави на серГЕЙ,и ти ли си от левите бе сладур

200

киро

преди 14 години

Бившият шеф на скандалната фирма Информационно обслужване Азер Меликов е взел супер жилище в дипломатическия квартал на столичния район Изток. Префернциалнта цена на имота уредил лично директора на БОДК Диян Кавръков. За това естествено настоял не кой да е, а самият премиер Сергей Станишев.Както вече Разкрития писа, Сергей и Азер имат много близки отношения още от юноши, като под много близки се включват не само политически, а и сексуални контакти. Братята Азер и Мехти Меликови били в червеното обкръжение на Андрей Луканов още в първите години на демокрацията.

199

Гочо

преди 14 години

Тези които само псуват и хулят са комунисти на прикритие...

198

Анонимен

преди 14 години

Високоплатена имиджова дописка за бившия премиер се появи в първия брой на новия вестник Галерия. В нея напоително се разказва как доскорошната официална приятелка на Сергей Станишев Елена Йончева скубала косата на неофициалната му любовница Моника Йосифова, която също не й останала длъжна. В материала е намесена и съветничката на Сергей Ирена Борисова, само че тя не е участвала в скубането на коси, а разчитала премиера да я избере за първа и единствена дама, носейки му компоти от село.

197

мераклия

преди 14 години

серго сасела ха-ха-ха знете ли как ще му щръкне косата нагоре ? като усети че някой му диша във врата и и зад неговите яйца има ощи един чифт

196

Гочо

преди 14 години

Мимикрия. Това е като някой се прави на умряла лисица за да заблуди още гербести петлета...

195

Трифонов

преди 14 години

Мисълта на роба не може да роди нещо друго..........

194

kireto

преди 14 години

Комунистите са много активни-4ервена гад

193

Трифонов

преди 14 години

Не е актуално ли- ами сега те крадат техните наследници и на теб не ти пука- значи си *** и ***!

192

ха

преди 14 години

Азер Меликов нашумя с гейскандала, в който забърка експремиера Сергей Станишев. Компютърният специалист беше надзорник в държавната фирма Информационно обслужване, но беше уволнен веднага, след като ГЕРБ дойде на власт и разкри крупни злоупотреби в дружеството.След като лъсна далаверата Азер няколко месеца се покри в Лондон. После се върна в България и пред известен всекидневник опроверга твърденията, че е участвал в злоупотреби в Информационно обслужване и че носи червени прашки, както твърди жълтата преса.Сергей Станишев не поддържа никакви контакти със стария си авер, като явно внимава името му по никакъв начин вече да не бъде споменавано във връзка с Азер.

191

Гочо

преди 14 години

Добре, че Слави Трифонов не стана вицепремиер...

190

Do TRIFONOV

преди 14 години

DA SEGA HILQDI IMAT I SVOBODATA DA ROVIM PO KOFITE.Gladniq ne misli za muzika,tanzi i teqtri.

189

Анонимен

преди 14 години

Поздрав за *** от форума, с пожелания парите дето ги взимат да пишат глупости за лекарства да ги дадат.....

188

ха

преди 14 години

Междувпрочем и наш Бибитко се мъчи да се изкара от репресирано потекло като уж комунистите убили дядо му.Но това е пълна лъжа и той го знае много добре.Дядо му наистина е убит през четеридесете години на миналия век,но при битова свада.Убит от комшията си при скандал.Това е голата истина.

187

МАНАФ

преди 14 години

Toя симпатяга на снимката е супер секси,искам го сега

186

ха

преди 14 години

Гъзария: Станишев черпел гаджета с командировки от ЧЕЗ

185

до 192

преди 14 години

Опа прочети статията пак......Едно е фиксалния резерв за валутния борд,друго е излишъка.........

184

Анонимен

преди 14 години

Каквото и да е било и добро и лошо,моят съвет е да живееш в настоящето,защото то е важно.Повярвай ми, че моето поколение не се интересува от миналите неща,назад нищо не се връща.Ето защо виждаш навсякъде комунисти.Това ти пречи на теб самия да мислиш нормално,защото аз не съм обременен с миналото.Гледам само напред.Омразата и злопаметността не води до нищо добро.Това за което говориш не е актуално,хората се инттересуват от други неща.Осъзнай го.

183

Анонимен

преди 14 години

Написах де.... и излезе rijrkd.......

182

ха

преди 14 години

Ей не търси управдание,че си некъдърник и неуспял в далечни исторически факти.Ако знаеше малко от историята на БГ щеше да си наясно,че в периода 1946-1960 година са се избивали хора които са нарушавали закона,а не дисиденти.Сега на много хора им изнася да се пишат репресирани,но истината е,че 99% от тях са си били абсолютни криминални престъпници.Разбира се това не е причина да бъдат избивани неправомерно без честен съдебен процес.