277

Анонимен

преди 14 години

Добре, де, съгласен съм и с Вас, и с Калин! Напълно, без уговорки. Ама всичкото това няма как да стане за един мандат, да не говорим за половин година. И спрелите структурни реформи, и корупцията, и откровената некадърност и безхаберие, няма как да се излекуват с едно щракване! А ако някой е очаквал ББ да се справи за 7 дни - значи не е мн умен...

276

Анонимен

преди 14 години

а Топлофикация-там след слагането на топломери ни се разказа играта-за една стая колкото за един апартамент

275

Калин

преди 14 години

В т.нар социално министерство потъват милиони всяка година, превеждани на разни НПО избрани по приятелски, за какво ни е администрация тогава там?Има някаква агенция за лозата и виното а ни лози ни вина има?Защо агенция а не дирекция? Свободен ресурс има, още по фрапантно има фондове и средства предвидени от ЕС, това, че ПРАВИТЕЛСТВОТО Е БЕЗПОЛОВО ОТ ТАМ БЕЗПЛОДНО И НЕ РАЖДА НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА НА ПРЕДИШНОТО, СИ Е ПРОБЛЕМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ МИ СЕ ВАЙКАТ А ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКИ!

274

SyS

преди 14 години

Ето че си дойдохме на думата "Няма производство ,няма и пари." Кое правителство за последните 20г. създаде условия подходящи за производство? Никое. Не става само с нашия псевдотуризъм и търговия. Без производство сме заникъде.

273

SyS

преди 14 години

И 286 не е мой коментар.Спирам да коментирам и отивам на планина.Доста дебели глави има тук.

272

Моника

преди 14 години

Моето и твоето мнение се припокриват. Защо ми пишеш това.

271

Моника

преди 14 години

Няма смистл аз да му пращам каквото и да било.Това е казано хиляди пъти ,както и писано в учебниците.Не откривам топлата вода ,нито пък ще пиша трудове по финанси. Високи данъци и ставки не борят кризата,а я задълбочават. Няма производство ,няма и пари. Как се пълни хазната , кой внася пари на държавата.Тези ,които конссумират ли и цял ден пият кафета в кабинетите ,или тези ,които развиват дейност. Много мои познати затвориха фирмите , това са все пари ,които трябваше да влязат в бюджета.

270

SyS

преди 14 години

Абе мони май накрая ще си попромениш мнението

269

Моника

преди 14 години

Калин е отговорил вместо мен. Все още има течове , все още има ненужни агенции ,които са ненужни ,все още има неясна политика и хаос в управлението ,както и некадърни управляващи. За да има бизнес ,трябва бизнес среда ,а такава няма. За да има инвестиции не трябва да има корупция ,а тя е в горните етажи .За да има пари ,трябва да има специалисти ,които да усвояват еврофондовете. Не збаравяйте ,че плащаме за това членство.

268

Анонимен

преди 14 години

Направо прати мейлите до ББ , не ги показвай на този и оня!

267

жоро

преди 14 години

Нищо няма да излезе и от тази пушилка . ЕРП ще си платят на когото трябва и народа е пак с пръст в.... ПРосто ни баламосват ,както много пъти досега. Това е за съжаление.

266

Анонимен

преди 14 години

Ами точно туй е новия морал де,ако беше при старото правителство даже нямаше да чуем , а камо ли да ге изгонят, не мислиш ли?

265

Калин

преди 14 години

От криза се излиза с инвестиици и устойчиви политики, оптимизация на разходите, структурни промени. Като не са запушили течовете и не са създали условия за ефективна организация и бизнес колкото да наливаш нищо градивно и полезно не се получава, забиват последните пирони.

264

до Monika

преди 14 години

Аз не сън финансист, да не говорим за добър, така че, моля, не се обиждай, ако не съм съвсем в час! Та имам следното питане: 1. Какви са добрите условия за бизнес, и как да ги създадем? 2. "Инвестиции в инфраструктура" не означава ли пари, които нямаме? 3. ясно ми е как намаляването на осигурителната тежест ще изсветли сенчестата икономика, ама как ще стане краткосрочно, че и ще напълни бюджета?

263

SyS

преди 14 години

Целия свят за същото време започна да излиза от кризата, а ние да затъваме.Оправданието "предишните много са крали", лично аз отказвам повече да го приемам.Не оневинявам предишните, просто не искам да ми се оправдават вече с тях.Повтарям целия свят започна и вече излиза от кризата, а ние все повече затъваме. Сигурно от добро управление.

262

Калин

преди 14 години

Колко средства потънаха в т.нар Български де факто Съветски енергиеен холдинг. Тока от Аеца бил евтин, НАЙ ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ!

261

Моника

преди 14 години

Нямам секретна програма.Всеки един добър финансист ще каже това ,което аз мисля.Добри условия за бизнес ,инвестиции в инфраструктура , намаляване /временно/ на осигуровки ,което автоматически ще започне да пълни хазната и ще изветли сивата икономика. Намаляне състава на полиция ,военни , съкращаване на агенции ,комисии ,които са дублиращи и т.н.

260

Анонимен

преди 14 години

"...че за девет месеца може да се сътвори нещо много и хубаво, нов живот...", което е прекрасно, разбира се, но в случая говорим за съвсем различни неща. С две думи: колко по-дълъг е крокодилът, отколкото е зелен? Безсмислено е.

259

Моника

преди 14 години

Съгласна съм. Но нали народът гласува за нов морал. Видяхме и него. Двама изгонени министри ,ще има и още.Някой ме пита -Аз какво направих. Ами ако дойде в моя град ще му покажа няколкото имейла до кмета .

258

Анонимен

преди 14 години

Добре, де! Не влизай в подробности, явно програмата ти е секретна, ама поне намекни: как предлагаш да се решат проблемите? Че и за половин година? Ама не го осуквай с общи приказки за чужда некомпетентност; нахвърляй с общи думи в кои отрасли какви промени да се предприемат. Моля те, осветли ме, и ще спечелиш в мое лице верен последовател, дори поклонник...