89

До 86

преди 14 години

Ми ти сам си си отговорил, приятелю - ЗА ДА ИМА ЛАПАЧКА за определените хора. Ако се позамислиш за кое не е било така през последните 20 години. Сори, ако това ти разбива илюзиите.

88

Анонимен

преди 14 години

Не се учудвам че някои *** защитават ЕРП-тата в коментарите си - най-вероятно работят за тях.Иначе и аз бих станал член на ГЕРБ ако Б.Б. успее да изгони тези паразитни дружества.

87

Колт

преди 14 години

Eй, ама как си личи кой не е от София :) Ние същия тоя спектакъл вече сме го гледали в два варианта, та за това не ни е интересен и не се връзваме. Само бегло да ти го преразкажа - 2005 г. преди изборите Боко ходеше от телевизия в телевизия, от радио в радио, а светлия му лик ни гледаше приветливо от всеки вестник или списание и обясняваше, че първата му работа, като стане кмет ще е да се справи с двете най-големи и най-народоограбващи далавери - Софийска вода и Румен Гайтански (Вълка). Като стана кмет постановка придоби две насоки. За Софийска вода Боко ревна как от другата седмица ще им разваля концесията с цената на всичко. Рева-рева, междувременно прати емисари в СВ, които договориха в борда на директорите да влезат двама негови хора, а договорите за подизпълнение да се сключат с негови фирми. Развръзката беше, че като стана това Боко и дума повече не обели срещу Софийска вода, цената продължи да си расте главоломно от 50 ст. за управлението на Боко стогна къде лев и двайсет, инвестиции така или иначе не се случиха, качеството си остана същото (да не кажем, че се влоши).Вторият ремикс беше с Вълка. Като не се разбра с него за същото като с предходните го изрита силово и на негово място сложи Титаните :). Резултатите от това са видни - Новера води дело в арбитража в Париж за около 40-50 млн. с добри шансове да го спечели, София си остава все толкова ***, *** си извозва все толкова неритмично и никой няма предствава Титаните що събират, какво отчитат. Естествено по отношение на цената на услугата тя скочи двукратно с по 30% първо заради завишените данъчни оценки и второ заради по високите цени отпуснати на Титан за услугата.Та за това не пляскаме от възсторг с ръчички, щото тия пиеси са ни втръснали :)

86

шейх до 78

преди 14 години

Мечтите са все още безплатни и върху тях няма налог.Така,че...продължавай да мечтаеш,а може и на глас.

85

pininfarina

преди 14 години

I BB ima moyat glas ako razkara naglite chujdi elektrorazpredeliteli i vkara normalni ceni za potrebiteli i proyzvodstva, a preferencialni za bolnici. Taka hem produkciqta shte ni e po-evtina, hem i bolnicite shte imat dopylnitelni pari za investiciq v infrastruktura i novi uredi. A dano!

84

Аз

преди 14 години

Бат'Бойко, отсвири ги тия ***.

83

Смях

преди 14 години

Лошото е че тези който виждаме какво се случва във страната сме малко, повечето вярват сляпо на тези арести.

82

Анонимен

преди 14 години

За ЕОН защо не засичат на 1-во число, а на 4-ти, 8-ми. Пълни некадърници, а вземат големи заплати шефовете там. Например сега след 10 април, ще плащам не за месец март, а за февруари - защо? На какво основание имат тримесечни премии, работещите в Енергото? Не МОЖЕ ЛИ ЕДИНННА СТРУКТУРА, А НЕ ДУБЛИРАНЕ НА ФУНКЦИИ - защо са 7 подразделения - НЕК, ЕСО, ДКЕВР, ЕРП, ЕОН и какви ли не паразитни лапачи на народни пари?

81

шейх

преди 14 години

Той Боко не,че си прави грешно сметка ами направо не може да направи никаква сметка щото е бос и не разира за кво иде реч.Така е от 9 месеца и няма надежда да се оправи още 3г и 3 месеца.

80

Nobody

преди 14 години

А дано... Да не се окаже само накрая, че Трайчо е решил да покаже защо, аджеба, от прокурист на ЕВН е станал министър на енергетиката и да избере кое точно е Правилното дружество.

79

шейх

преди 14 години

Не бе брато просто си чеше езика момчето.Щото като не може да направи нищо то и само арести всеки ден не става и требе да закачи българина по друго болно място.Пуска поредния кьорфишек и после мълчание по темата след ден два некой глупав арест,а след още два поредния фишек за нещо си и така кръгът се затваря.Само дето българина обедява и не си дава сметка колко финно го крадът и лъжат.

78

Анонимен

преди 14 години

До смърт, искаш да кажеш.

77

1

преди 14 години

Бате Бойко пак смята без кръчмар, ЕРП та бяха пуснати в страната за да не поддържа НЕК разпределитената мрежа и да не се занимава с нелоялни клиенти и със загуби по мрежата, щото за да няма загуби трябва инвестиции в електромерти с електронно отчитане( в сървър а не да ходи някой и да записва какво пише) ама и ЕРП гледат да печелят а не да дотавят качествена услуга още повече че ел. потреблението е намаляло в пъти - като няма големи мощности се разчита само на домакинства - и там са биг сметките

76

до78

преди 14 години

Ама ти вярваш ли на тези приказки?

75

Анонимен

преди 14 години

Това трябва да е новина номер 1 във всички медии.Ако ГЕРБ успеят да разтрогнат договорите които са изцяло направени за изгода на международните частни компании от 5 поредни правителства то аз ставам от партията на Бойко Борисов доживот.

74

пратени са от полити

преди 14 години

ами тъй де - а от нашата още няма - я всички вън и да сядат мойте хора ... граждани не се надявайте да намалее цената на тока , даже може да се окаже че ще се увеличи, но на възловите места ще застанат други хора ... това е ... ама как гръмко се тръгва , а ...

73

Рибар

преди 14 години

Абе, хора, вие поглеждали ли сте си фактурите и какво пише в тях. Това никой нормален човек не може да разбере защо и на какво основание му се бърка в джоба за всякакви измислени услуги - зелена енергия, ползване на мрежа, пренос през мрежа и т.н. Скоро може да има услуги: плетене на мрежа, кройка на мрежа, опъване на мрежа и какви ли не още измислици Тия са си за обесване с мрежа.

72

Анонимен

преди 14 години

Тя тази работа с ел. енергията е тънка, сигурно е вярно, че доста гуши се пълнят, но е вярно също, че е тежка и сложна структура за поддържане. Хайде само да си представим ако ЕРП-тата решат да дръпнат шалтера за 2 дни колко време ще имаме правителство

71

Колт

преди 14 години

А извинявай, ама това не е изцепка. Това със сигурност Боко ще го направи и дори го чакам с нетърпение - ще го видим как ескортиран от придворни журналисти ходи и обикаля от дирек на дирек и цъка с език, как може толкова пари да струва един стълб :). Виж да седне и да почне да работи за реформиране на държавата това и да го видя няма да го повярвам :D

70

nue

преди 14 години

не знам точно в какво инвестират, но за пиналата седмица поръди спиране на ток, бракувахме продукция за не малко пари, обяснението винаги си остава, авария по вина на някой друг! нещастни ЕРПта!