80

кукуруку палома

преди 14 години

Този пресенилен алцхаймер ли ще ни е новия здравен министър? Боже, пази българските пациенти и лекарите им от тая изкукудякала песнопойка.

79

Анонимен

преди 14 години

Това да пееш детски песнички, при това ***, когато те зназначават за министър говори достатъчно за умствения ти багаж. И за този на поддръжниците ти.

78

НОРА

преди 14 години

АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СЕ ТЪРСЯТ ЛУДИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ УМИШЛЕННО?? СПОКО САМО ГЛЕДАЙТЕ.................

77

КАНАРЧЕ НА МВР

преди 14 години

Мен точно това министерство ме съди че си пия парите и слушам музика .А ТАЯ ЩОМ ВЕЧЕ Е ПРОПЯЛА Е ГОТОВА ЗА Екзарх Йосив 67 а после и за Корилово.

76

мим

преди 14 години

Еми как няма да почне с песен като се намърда където трябва , то тепърва започва веселбата естествено на наш гръб

75

Анонимен

преди 14 години

Ендокринологията не беше ли най - корумпираната клиника ?Боже, боже ..

74

напомняне

преди 14 години

Не, подигравам ти се, и то с право, повярвай ми. По стечение на обстоятелствата съм достатъчно компетентен, не мисли обаче същото за себе си. Въобще, невероятно забавни сте тук, големите разбирачи, никой от вас даже не се постара да чуе какво наистина казва тази жена, която има повече умствен багаж от вас. Но това не е новост. Българите не обичат умните хора. Справка - огледай се наоколо!

73

Анонимен

преди 14 години

Моите съболезнования!

72

26

преди 14 години

Ако се наложи да се лекувам, с радост бих отишъл при нея. Но сега не трябва да се лекувам аз, а здравната система. И за целта трябват друг тип доктори, не изкуфяли бабички, пеещи шантави песнички.

71

нели

преди 14 години

ами ти ела ! ние знаем каква е къде е ЧИРКОВ?защо не поканиха него? защото БОКО иска хора които може да управлява! така че не се прави на интересен, аз съм в системата ако ти работиш друго!

70

СВОБОДЕН

преди 14 години

.. В ТЕКСТА Е "НОВИЯТ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР "...А ЗАГЛАВИЕТО - МИНИСТЪРКА ....?????????????...КОЛКО ЧОВЕКА ПИШАТ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ ......ТОЯ С МИНИСТЪРКАТА ДА СИ Я НОСИ ДОМА...!!!!!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 14 години

До 61:смееш се на собственото си невежество !

68

Анонимен

преди 14 години

ами изкукала е бабата и си пее! ние да му мислим!! от ендокринологичния кабинет стана министърка! какво знае тя! пак неподходящ човек!

67

64

преди 14 години

Чудно ми е кой ли трябва да дойде за министър, че да го одобрят всички *** в клакьорското сайтче dnes.bg. ***, КРАВА, Ан, за вас става въпрос!

66

Анонимен

преди 14 години

Не че ти пожелавам, но ако ти се наложи да се лекуваш, със зъби и нокти ще драпаш да бъдеш лекуван точно от тази лекарка.

65

Анонимен

преди 14 години

Който пие всяка сутрин 8 литра прясно мляко, той дете ще стане яко"С тази детска песничка за ползата от млякото започна работата си предложената за нов здравен министър ........Кажете че не е за лечение ....горката

64

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

преди 14 години

И ДА ДОПЪЛНИМ ЧЕ Е ОТ 2 ГРАДСКА БОЛНИЦА КЪДЕТО РАБОТИ НА БОЙКО КАКА МУ КРАСИ КАТО ДОКТОРКА! А ТАЯ Й Е ПРИЯТЕЛКА! Е УСПЕХ!!

63

wegfewf

преди 14 години

Айде тая пък със песничка почвала. После ще има пак лафове - изгребали :), опукали !!! Въобще подобен речник и подобен род говорене издават некомпетентност. Затова и ни правят театър всеки ден !!!

62

bg

преди 14 години

та-ри-рирам тири-рам тири-рам...лошото е че не е права , че не трябва да има пришпорване - както се видя налага се опандизване, да не говорим за пришпорването(някои май седят под масата и казват - я какво е хубаво небето) В *** доктор менгеле убива хората за 3 месеца при прогностика поне 5 години живот.

61

26

преди 14 години

Че да си *** да не е зле? Не обръщаш внимание на партийни активисти и си свиркаш! От тази баба нищо добро не чакайте, ще ви попее малко песнички, като на внучето си, и толкова. Дано не ви се налага да ходите на лекар!