199

Косьо

преди 14 години

Айде бе, от какво сте недоволни. Ами спомянте ли си как един *** бутна Мирелюба Бенатова насред улицата и това беше заснето с камера, но понеже приятели на мутрата свидетелствали,че всъщност било станало в частен имот, това смекчило вината на извършителя. Това за справедливо ли го намирате? Думата на един купен свидетел да е по-силна от доказателство, заснето на лента!

198

Анонимен

преди 14 години

Такива като теб и през социализма нямаше от какво да се притесняват. Те помагаха на доносниците и получаваха потупване по рамото после.

197

КИМ ЧЕРВЕН ИР

преди 14 години

ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА---АКО ИЗВЕДНЪЖ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ТЪРСИТЕ НОВ ТЕРЕН ЗА РЕФОРМИ--ЗАПОВЯДАИТЕ!!!!

196

Анонимен

преди 14 години

Браво Костов!

195

kraSS

преди 14 години

Vsi4ki bogati darjavi sa "Policeiski" !! Az nema ot kakvo da se pritesnevam . Koito ima - da reve v efira !

194

Анонимен

преди 14 години

Какво е нужно за да си верен на партия Герб.1. Да можеш да псуваш.2. Да си с кучешка психика.3. Винаги друг да ти е виновен.

193

ЛИЛИ

преди 14 години

Не оставяйте бесепарите да ви заблудят. България е достатъчно бяла страна и има достатъчно организации за защита на човешките права, които няма да позволят злаупотреба с това. БСП в момента адски спекулират, защото са карумпирани в червата си. Време е в България да има Справедливост.Макар и на БСПто и СДСто да не им се ще.

192

Анонимен

преди 14 години

Че какво му пречи бе нали е законно вече. Май ти си тъпият. Съвестта ли ще го спира депутата.

191

Анонимен

преди 14 години

Да го направят тоя закон ако искат но да им падне имунитета на тия депутати. Да ги видим дали са толкова справедливи или този закон е за да се държат неудобните на властта хора на разстояние от тях самите.

190

Анонимен

преди 14 години

Ти да не си Лили Иванова? Като нея звучиш.:)

189

закон

преди 14 години

И стига сте плещили, че някой можел да ви наклепа и т.н. Това и най-тъпия комунист не би го твърдялВярно, защото и най-тъпия комунист е по умен от гербер

188

Командира

преди 14 години

СДС и анонимен свидетел са достатъчни. Има грешка в заглавието.

187

ГРУ

преди 14 години

Цеко и Боко , направиха Трактора популярен точно с ареста му. Сега да ви кажа , че ако той има формация и има избори - сещате ли се какво става. За това са впрегнали цялата държава и власт , която имат да го мачкат , но народа не е *** ... другари милиционери..

186

ЛИЛИ

преди 14 години

Това е начин по който много бързо ще вкарат и Доган и Масларова и Мургина и Станишев и Петков и Овчаров в съда..за това тез *** от БСП са напуснали пленарната зала..защото за тях има ПАПКИ в Данс, убедена съм. А ти не се притеснявай, че така ще натопят някой- все пак сме страна в ЕС, никой няма да ни позволи САДАМ ХЮСЕИНОВИ принципи.

185

СЕРЖ. ТОМАШИКО

преди 14 години

В ЦЯЛА СЕВЕРНА КОРЕЯ ВИ АПЛОДИРАМЕ

184

Анонимен

преди 14 години

Какво очаквате от ученика на Тодор Живков?

183

прокурор

преди 14 години

Грешен отговор.Виж 188

182

Анонимен

преди 14 години

Софийският градски съд отложи за 7 април делото срещу братята Красимир и Николай Маринови Маргините.Причината този път е, че адвокат Стефан Иванов, защитник на подсъдимия Стефан Рангелов, не се яви в съда.

181

прокурор

преди 14 години

Може да направиш слудствен експеримент.Ако свидетелят казва , че е наблюдавал нещо от конкретно място проверяваш има ли видимост,какво е разстоянието ,може ли да се различат детайли и т.н. А за очната ставка забрави.Идеятя е да се съпоставят свидетели очи в очи.Няма как да стане.

180

Анонимен

преди 14 години

Лили - пребили са го защото *** ченгета не могат да си опазят свидетелите! За пръв път в историята на Европа закони се пишат под давление на тея дето трябва да следят за спазването им.... Ба си държавата дето полицията сама си пише законите - за какво ни е да имаме съд...