252

ИК.ПариПодМасатаОтUS

преди 14 години

То *** да си пак ще се сетиш каква е работата.Костов взима пари от Америка,за това иска да се спрат "АЕЦ Белене" и "Южен поток" защото това са руски проекти.Толкова е прозрачен тариката.

251

КостовСиноним Кражба

преди 14 години

Иван Костов - синоним на кражба,корупция

250

Злостър

преди 14 години

Йонче май сбора от 53 ти образува годините?Или просто акъла ти е на осем годишна?

249

зъл

преди 14 години

Хубаво Ваньо ама кво правим като Тиквата иска да реализира тия проекти? Човекът няма да изпуска комисионните. Та в тоя случай ще го крепите ли или няма да му го крепите?

248

Анонимен

преди 14 години

Тоя *** отърва кожата след първия мандат и сега отново е нагъл,да видим и след този мандат дали ще му се размине.

247

iona 53

преди 14 години

мили мои деца костов не е се е крил просто царя дойде и вие му повярвахте и сега забравяте колко забогатя след това и ни оправи.... да сте чули някой от БСП да говори против царя . не. За всичко беше виновен Костов - ало вали ако е суша, ако е горещо и за всичко А аз помня как бяха свалени лепенките на охранителните фирми като беше Костов - беше единствения който успя да ги натика в ми;а дупка и ТЕ решиха да му отм

246

Злостър

преди 14 години

Черната чума-Гаргамел в затвора.Бойко ти ни предаде.Оказа се истина,гласувахме за теб а получихме в замяна бащата на корупцията.Това,че мразим престъпниците не ни прави комунисти,както е удобно за лумпенизираната шепа привърженици на Приватизатора.Бойко ако наистина работиш за България вкарай в затвора тези които я съсипаха.Гаргамел е един от тях и ти го знаеш.Ти го нарече Гаргамел,а сега му слугуваш.Той ще те потопи!

245

Анонимен

преди 14 години

Костов ако не беше извил врата на СДС да направят Синята коалиция за 2 бройки да увисне като прани ***.На фона на избирателите на ДСБ толкова много поддръжници в мрежата ,говори само едно , много клакьори дали платени или заблудени но наистина много.Създава се впечатлението че ако сега имаше избори ,ДСБ печели с пълно мнозинсво.

244

до 54

преди 14 години

"изпрати ти децата си в Италия да следват/това, че следва дизайн ами толкова и е капацитета но дипломата ще е призната в цял свят, не като твоята с която зад Капитан Андреево можеш само да си обършеш ***"Имам две дипломи, които се признават в цял свят, без да съм бил червен. Никаква полза от тях няма в България, а по света си имат други като мен. А иначе - ето, потвърждавате думите ми. Просто завиждате на един суетен и не особено кадърен, но севсем, съвсем не от най-вредните човек.

243

мат'риал

преди 14 години

Ся, да ви светна за проблема с досиетата - икономически, политически, ДС и прочие. Проблемът е да се представят така, че този, който ги представя да излезе чист, а противникът му да отнесе цялата кал - което по очевадни причини е невъзможно. А на тези дето вярват, че някой случаен се е докопал до властта след "избухването" на демокрацията или че има един единствен, който не е работил за себе си, а за общото благо ще кажа да иде да се прегледа...

242

Златко

преди 14 години

*** бил музикант, ама покрай кризата хептен я закършил.айшето викала на ***:"върви се пиши в герба бе, да ти дадат работа"О тишъл ***,върнал се и вика"Не ме искат в герба.""Що бе?"-пита го Айшето."Ами питаха ме свирил ли съм на комунистите.Ами свирил съм , викам"И ме изгониха.."Що не ги излъга бе будала?""Как да ги излъжеш бе жена, те същите хора, дето съм им свирил".

241

присмехулник

преди 14 години

Нали зарад това натискане изхвърча Богомил Бонев. Хайде и от мен чао. Поработихме днес, сега да почиваме. Пък после малки ни били заплатите:))))

240

Анонимен

преди 14 години

V lichen plan reformite sa naistina smeli,no nie vse oshte pomnim kak se pokri godini nared ,za da zabravim kakvo e storil. Naistna kasa e narodnata pamet i toi na tova razchita. Zasega uspiava,no toi ne e edinstvenia.Zashto naroda ni e tolkova glupav ,neznam.

239

Златко

преди 14 години

Ама давали били и на него?Що да не дадат- и на мене да ми бяха казали - нати един милион доларчета, дай обратно триста хиляди-нямаше да откажа.Ама други се уредиха...И ей ги днес-честни бизнесмени, олегарси, аристокрация един вид.

238

edno kuni

преди 14 години

Все пак точно по времето на Костов мутрите бяха попритиснати от държавата... Чао, засега...

237

54

преди 14 години

изпрати ти децата си в Италия да следват/това, че следва дизайн ами толкова и е капацитета но дипломата ще е призната в цял свят, не като твоята с която зад Капитан Андреево можеш само да си обършеш ***/,

236

Генчо

преди 14 години

АЛОО-239-ия ИЗБИРАТЕЛ ВИЖ СИ МИНУСИТЕ И НЕ РЪСИ ГЛУПОСТИ В ЕФИР-КАТО СИ НЕПОДГОТВЕН.

235

Златко

преди 14 години

Ех, златно беше временцето на Командира...Днес си никой, утре си горд собственик я на завод, я на фабрика поне...Колко хора " си оправиха положението" по това време- за един ден станаха милионери в зелено.Ама като не съм от тях - как да го обичам?

234

присмехулник

преди 14 години

Не бъркам годините батковото. Не говоря когато се налагаха в силовите групировки, а когато влезнаха яко в бизнеса. Явно на теб са ти били проблем как да смениш стоте марки, но те имаха други проблеми как да вкарат милиони марки и как да изчистят бизнеса си. Нали разбираш, че това без политици не става. Маргините , Чорни, Маджо те се утвърдиха по времето на любимеца ти вече като ипочтени бизнесмени. От там и преквалификацията на Ленчето/Костова/ като "бензинаджия" :)))

233

edno kuni

преди 14 години

Не си падам по Филчев, аз съм хетеросексуален.