105

Анонимен

преди 14 години

боико,бе вземете вкараите поне един за 10тина години бе...то бива театър,ама и вашто почва да намирисва...щом 70000 полиц.апарат не мое 1 поне по едър престъпник да набута в кауша за какво ни е,де..ба и апарата./верно е съда съди и издава присъди-ми разследваите неколко корумпирани съдии,извадете им незаконните доходи,подслушаите ги с срс,осъдете ги в страсбург ако в бг не можете/..

104

до анонимния комунис

преди 14 години

Все още такива като теб живеят със щампите от соц-времето.Те са ви отпечатани в мозъците.Американците са виновни за всичко, а цървулите и *** са истинските борци за прогрес...., те създадоха най-добрите държави.... още ви е криво, че Костов спря изтичането от БНБ и ликвидира гнилата соц-система.

103

Анонимен

преди 14 години

Костов е един НЕ бъгарин за мен, тей че хич не ми го хвали. Каква война с комунистите, като той е завършил в СССР за аграрен пилот, като е учил в института Карл Марск - полит икономия и това е преподавал! Икономика на комунизма, голяма борба е падала, хахаха. Тва, че през 1997 Сащ направиха така, че банковата ни система да рухне, за да дойде на власт техните български слуги и после от наша територия нападаха сърбите, вкл и Ниш и Западните покрайнини!!!!!! Благодарете на Костов, смешници

102

Rudi

преди 14 години

Когато Костов и СДС водеха война с комунистите преди 20 г, за да може сега свободно да се пише по форумите, тези още носеха червените връзки чакайки да дойде светлото бъдеще

101

Spiro

преди 14 години

"Костов бил успешен премиер, ХАХАХАХАХАХАХА ТОВА Е ВИЦА НЕ ДЕНЯ!Мале гадни седесарчета, само вие като дойдете на власт и режете пенсии, затваряте болници, давате на Америка, я коридори да напада "Червена главо, а ти да не си мислиш, че в България има купища с пари ама някой ги крие и не му се дават за болници ? Именно червеното ви правителство си кри главата в пясъка 4 години и нищо не направи за реформата в здравеопазването. Как да продължават да съществуват тези болници без пари ?

100

Roko

преди 14 години

И кой е осъден от тази война ако не са политически поръчки.

99

Анонимен

преди 14 години

до194 Разбира се че Коттов е много добър премиер за разлика от предишните .Браво на Борисов

98

МУСТАФА

преди 14 години

Свидетелствата, доказателствените средства и основните насоки в разследването срещу Алексей Петров идват от Румен Петков. Дадени са по начин, който задължава органите да предприемат действия, а не предприемането на действия от страна на служители, би уличило същите в съучастие в престъпната група.Надявам се гореизложеното да спре спекулациите на тема политическа поръчка и разчистване на сметки от ГЕРБ, по повод ареста на Петров.

97

Анонимен

преди 14 години

Живееш в 21 век , но в БГ

96

Анонимен

преди 14 години

Успех Генерале

95

Анонимен

преди 14 години

Бойко може да бъде един успешен премиер. Костов също бе добър премиер. Просто сравнявам тяхното управление с това на социалистите. Няма безгрешни хора, но в сравнение с БСП-то те са просто добри управляващи.

94

да....

преди 14 години

Ами никой друг преди Бойко, нямаше този хъс. Всички бяха едни заспали. Все пак той вкара в затвора хора, за които негласно се знаеха много неща и които бяха покрити с чадър от едно проядено правителство.

93

брей

преди 14 години

Боже, боже! Какви интелектуални разговори се водят тук!А пък аз мислех, че живея в 21 век. Боже опази!

92

Анонимен

преди 14 години

Бойко защо е червен?

91

Анонимен

преди 14 години

Bace izdishash

90

Mickey

преди 14 години

Aбе КУЛТУРИСТА кво си ипецкал бе!" ...Борисчо и Цветанчо хич и да не си мислят че ще променят манталитета и модела на демократична правова с справедлив съд България!..." Да бе те са се засилили та чак тичат и се прескачат, да го правят!:))) Ти още малко и ще се изкараш за по-*** комунист и кватратен в тиквата от тях, бе! Я изпусни малко въздуха и по скромно!

89

LachKo

преди 14 години

Козирувам, генерале! А вие, нещастни драскачи.... :) дерзайте!!! :)

88

каратиста

преди 14 години

в момента културиста отиде да помпа... или по точно да го помпат. после със свежи сили ще продължи да ни впечатлява с интелектуалните си възможности

87

Бисер

преди 14 години

Абе Културист, я се стегни малко и се дръж като голям човек - какви са тия "момчета" какви са тия "бухалки" бе? Ти в коя година си мислиш, че живееш - айде стига си плашил гаргите! Имаш ли представа колко хора вече имат твойто IP? Аман от ваш`те тъпотии!

86

Анонимен

преди 14 години

Абе днес.бг, плащате ли данъци?