19

ХАМПАРЦУМЯН

преди 14 години

Може ,ама нали сме клон на СБ.Друго си е от централата!То иначе Миша Ходорковски има при него един в Лефортово дето вчера е излязъл на чист въздух,колко му е !

18

Анонимен

преди 14 години

жената си е интелигентна и наистина заслужава поста който и предлагат. ако беше живяла в бг със сигурност никога нямаше да е това което е, защото тук щяха да и трябват ВРЪЗКИ за да получава това което заслужава.

17

varg1

преди 14 години

Е ако всички застанат зад нея няма ли да е малко притеснително

16

да ама

преди 14 години

Е няма да работи в БГ да ама все пак за нас тя не е българка.Тя е жена избягала и не я наричам куха лейка е дезертьор.Сама си е намерила път в живота лошо няма в Америка хубаво.Да ама в БГ има много интелигентни хора които можеха да бъдат издигнати на този пост и то българи.За мен тая не е българка тя е амереканка.

15

по петолъчката

преди 14 години

Георгиева да се счита за избрана.Горното Ви се изпраща за сведение и изпълнение от фелдфебел Барозу,ЕП,ЕК! ционисткомасонски гаулайтер за Европа:Д.Сорос Вашингтон 20.01.2010г.

14

до да ама

преди 14 години

Не забравяй, че тази куха лейка, както ти я наричаш няма да работи за България в европарламента(и дано да не й се налага да работи за нас по тизи ресор)

13

Гъбарко

преди 14 години

В УНСС учат по нейни учебници макроикономика.

12

зоро

преди 14 години

какви дезертьори бе болен мозък? Жената отишла да работи за Световната банка, видяли я че е добра и се издигнала. И некакъв като теб и вика дезертьор, некакъв мърляч неспособен на нищо, дето не го знаят и съседите му във входа, мухъл и задръстване.

11

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

...А не можеше ли някой специалист от руската централна банка?...

10

МХМ

преди 14 години

Е ти кво искаш бе!? Нали досега ни оправляваха тукашни селяци.Ако може само чужденци да ни оправляват- най-добре!

9

Анонимен

преди 14 години

Те не я канят да работи в Б-я, а ЕС. Не й трябва да познава реалноста тук. Макар, че това са глуспоти.

8

do 2

преди 14 години

za dartite komuniagi dezertior e vseki koito izbiga za da ne im sloguva, nali?

7

Бонго

преди 14 години

Ми що да не застават зад нея, тя руски говори по-добре от български, а знаем на кого лижат задниците и ***, царските *** и ибрикчиите

6

edna

преди 14 години

Пич, запознай се с устройството на ЕС. Тя не представя интересите на България, а на целия съюз . Това, че не е живяла в БГ е плюс.

5

Анонимен

преди 14 години

И сега ква стана,а??Оказа се че комунистите и останалата опозиция не са "попринцип" против всичко което Бойко прави а са само срещу глупостите.Друга тема е че той по-често прави грешни отколкото правилни ходове.Макар че аз и на Кристалинка хич не вярвам.Много самочувствие а такива хора забъркват най-големите каши(справка Хер Флик).

4

Анонимен

преди 14 години

Прав си но си пожелавам Тя да няма работа в България, все пак ще отговаря за Бедствия и Кризи

3

jiko

преди 14 години

vednaj da ima podkrepa ot vsichki, tva ne se sluchva chesto v bg

2

да ама

преди 14 години

Е да ама не забравяйте,че тач шминдра само е родена в БГ.Целия и съзнателен живот е бил в Америка.Избягала е от БГ и не познава реалноста тук.Бойко възкачва по върховете само кухи *** и дезертьори.

1

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Малко като всички обичат Рейман.