513

Анонимен

преди 14 години

Е може ли .....така се правят пачки....той и от мулти вземаше...

512

Honorik

преди 14 години

Dobre,4e Boiko go e otrqzal.Ako zavisi ot men,toq *** vaob6te nqma da e v efir.Da si gleda 6outo i neka si rasi tam glupostite i cinizmite.

511

Чалга България

преди 14 години

До 493 Нямам нищо против мнението ти,но за човек пишещ без "пунктуационни грешки" си доста заблуден по отношение на Слави.Колкото и да уважавам хората със силна воля и характер,не мога да уважавам човек с неговата отявлена грубост и на моменти чиста простотия,"Мъжкарското" му,уж "пичовско"поведение,в присъствието на жени е не на място,особено ако не са българки,а постоянно променящите му се политически възгледи и напъни са смешни.За публична личност,от такъв мащаб има недупостими недостатъци!

510

ХАХА

преди 14 години

АБСОЛЮТЕН ДУДУКЧИЯ

509

Анонимен

преди 14 години

По BTV често вървят рекламите на един винпром за който е известно че е спонсор на БСП,но изглежда има и други червени спонсори, така че не е чудно че Славчо заработва като кани хора от БСП и в голяма част от предаванията си се занимава с плюене - преди по Атака, а от доста време насам и по ГЕРБ.

508

Гошо Тъпото

преди 14 години

Gaudeamus,gloria ....victis!

507

ГОГО

преди 14 години

БАТ БОЙКО -СЛАВИ ТРИФОНОФ ГО ГЛЕДАМЕ НАД 15 ГОД.А ТЕБЕ НЯМА И 1-НА. И КАТО ГЛЕДАМ УПРАВЛЕНИЕТО ТИ - СКОРО ШЕ ТЕ ЗАБРАВИМ. И ТИ КАТО ЦАРЯ И ИВАН КОСТОВ СПУКАХТЕ СЕ ОТ ЛЪЖИ .

506

NO-MERCY

преди 14 години

СлаФчо прочети "Приказка за стълбата", или по-скоро НЕ, нали сега изкачваш стълбицата (масонската), макар и накуцвайки.

505

Анонимен

преди 14 години

Мария, поне знам, че има още някой свестен, който е споделил мнението си в този сайт! :)

504

ХАХА

преди 14 години

503 -ЕЛА СИ ПРЕБЕРИ УМНОТИИТЕ ЧЕ ЧАК СЕ ПОДХЛЪЗНАХ.ЧЕ СИ ФЕН НА ЧАЛГАДЖИЯТА СЛАВЧО Е ВИДНО АМА ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЗА ИНТЕЛЕКТ.ТОВА ВСЕ ЕДНО ИНДИАНЕЦ ДА РАЗБИРА ОТ КОМПЮТЪР.ИЛИ ВЪЗДУХА НА БУЗЛУДЖА ТИ Е РАЗМЪТИЛ МОЗЪКА.СПОКО ЩЕ СЕ ОПРАВИШ

503

Анонимен

преди 14 години

Интересното е, че простотията се подкрепя мигновенно. Но простаците си харесват просташките мнения..съвсем нормално е.

502

ХАХА

преди 14 години

ХАХАХАХАХА ЧЕРВЕНИЯ ШОУМЕН *** ИСКАЛ ВЛАСТ.ТОВА ДА НЕ ТИ Е УЧИНДОЛСКИЯ ПАНАИР БЕ ТРОШЛЯК.*** СЕ ПОМОЛИ НА ДОГАНЧО .ТОЙ КАТО ТИ МИНЕ ИЗОТЗАДЗЕ/АКО ДОСЕГА НЕ Е МИНАЛ/МОЖЕ И ДА ТИ ДАДЕ ДА СТАНЕШ ГЛАВЕН ЧАЛГАДЖИЯ/НЕ ЧЕ НЕ СИ/

501

ДО 493

преди 14 години

По точно няма как да е.

500

Анонимен

преди 14 години

Не се крие зад маска :D Упрекваш ли тогава Бойко Борисов, че от един бодигард стигна до поста министър-председател. Човекът е бил амбициозен, постигнал го е! Защо тогава всички скачат срещу Слави, а и точно каква е била ситуацията..няма как да знаем! Винаги има две гледни точки и не бива да приемаме първото, което чуем, за чиста монета. Просто ме изнервя фактът, че всякакви неграмотници плюят срещу един способен човек и това може би ги кара да се чувстват малко по-пълноценни, но техен проблем!

499

льольо

преди 14 години

Не зная до колко е вярно,но действа-отдалечаваме се от очевадните истини и вопиещи резили....Никъде не видях доказателства за твърдението на ББ.А и Слави,даже да е поискал нещо,то трябва да е луд,за да остави следи при подобни раздумки.Май пак кьорфишек,а?

498

Марин

преди 14 години

Слави може би разбира повече отколкото половината в парламента, сигурно би се представилпо-добре и от Румяна Желева.

497

Maria

преди 14 години

493 сега само стой и гледай колко минуси ще ти нацъкат неандерталците в този форум. Тук може да се измери човешката глупост и простотия, при това резултатите ще бъдат повече от достоверни! А за жалост има още много сайтове като днес.бг и положението там е същото. А относно изказването ти съм напълн съгласна. В страните от Европа хората, които са постигнали някакъв успех и имат име са уважавани, ценени, докато тук са плюти повече и от най-големите ***.Всъщност......в България май плюем всички

496

Иван Иванов

преди 14 години

Интересното е че Слави шОумена е започнал да плюе ГЕРБ ( в много от предаванията си ) след като Бат Бойко му е казал че няма да стане - да му даде тези 50% от ГЕРБ, а иначе отдавна съм забелязал че БСП го спонсорира - неслучайно се подмазваше на президента Гоце, а върха беше когато покани Румен Петков - просто не съм виждал друг толкова нагъл човек като този!

495

Анонимен

преди 14 години

Що , какво толкова има - просто е искал да вземе дял от "Шоуто на властта" в България,дето го гледаме 20 години.При това приходите са сигурни, а не от реклами или импулсен телефон!А новините не са по - различни от скечовете в шоуто , така че има право!С две думи ако беше поискал по - малък дял работата може би щеше да стане!

494

Анонимен

преди 14 години

Znaeh si 4e dalgiq se krie zad maska :)