145

здз

преди 14 години

Илияна Йотова на разпит пред европарламента: След като има незаконно дете от Гоце трипера защо не го е декларирала пред еврокомисията?

144

Илиян

преди 14 години

Съгласен съм, че не става с щракване на пръсти! Трябва много труд, отговорност и всички да станем по-съвестни! За това не споря! Проблема е, че тук "ДЕМОКРАЦИЯ" няма! Има свободия, разюзданост- хората с пари и власт са недосегаеми! Никой не иска да спазва правила, а всеки претендира само за права! Аз това искам да се промени, жизненият стандарт все някога ще стане -човешки, но хората са отчаяни, озлобени, изнервени! Омръзна ми да чакаме все някой отвън да ни "оправя", да ни казва кое е правилно

143

зъл

преди 14 години

В ЕС социалисти, комунисти, демократи и т.н. са напълно различно нещо от тези понятия в БГ.

142

тъй,тъй.

преди 14 години

Тъй,тъй,с ББ напред заедно с най-компетентната кандидатка за еврокомисар Желева.То верно че женицата е зле с географията ама нищо ще я научи важното е да я направят комисар.Я вижте как вдигна имиджа на България.Тъй,тъй.

141

az

преди 14 години

Любителите на Тиквата прочетете внимателно и дано осмислите простия фактБИВШИЯ ТЕЛОХРАНИТЕЛ НА БИВШИЯ ДИКТАТОР!Това е Тиквата обикновена мутра, телохранител на ТАТО и СИМО. Той за вас няма да направи нищо (хем не иска хем не може). Той е тук да пази организираната престъпност, мафията и статуквото. Той е плод на БКП-ДС.

140

Nobody

преди 14 години

И що ми лепна мнението кът отговор тоя соХтуер.... Ей, днес-а, спрете да го ровичкате, че само бели правите с тея филтри и глупости....

139

Nobody

преди 14 години

Ей, адски мразя социалист да е абсолютно прав....

138

Анонимен

преди 14 години

Проблема на българите е, че живеят в малка, бедна, изолирана, селска страна. Затова и възгледите им за Европа и света са тотално неадектватни. Поне на мнозинството. Тези които пътуват навън са наясно, но си траят. Митологията за социалисти и комунисти пропагандирана от Борисов е пълна порнография.

137

ачо

преди 14 години

Аз пък да не знам, че и в Германия имало комунисти /пардон социалисти/. Немското БеСиПе - Мартин Шулц да си гледа Хитлеристкия двор, а не нашия. Бойко бил бивш телограхител на бившия диктатор. А Щулц пък е бивш хитлерист и нацист! Хайде утре на разпит пред Европарламента! Искаме да отговаря за изтреблението на евреите, за газовите камери!

136

зъл анон. 134

преди 14 години

И защо? Щото каза, че Желева е нагла лъжкиня?! Или сигурно тя е повлияла за оценката на съвета за развитие на ЕС, който излязоха със заключение, че Бокоицата е на първо място НЕКАДЪРНА, а на второ има основателни съмнения, че е свързана с организираната престъпност в БГ.

135

Анонимен

преди 14 години

Да погледнем някои соц. държави - Гърция - фалираща и постоянно стачкуваща, Франция - пълна с гюбре и постоянно стачкуваща. За да сме добре трябва работа бре нещастници, а не стачки за щяло и нещяло. заврете си "Социализъма" в ***!

134

Анонимен

преди 14 години

Тая Първанова ако я срещна ще я заплюя с най-туберколозната си храчка. И това ще и е малко!

133

Schuler

преди 14 години

Точно пък социалистите да дават акъл за компетентност, като се има предвид че социализма се провали в световен мащаб поради тяхната "компетентност" :)))умрех от смях :)))

132

Sturmwaffe

преди 14 години

Heil... Boiko???!

131

az

преди 14 години

Много жалко за теб тогава. Явно си нямаш идея какво е ЕС и НАТО. ЕС е набор от демократични ценности и принципи. Автоматичното влизане в ЕС няма да ти вдигне нито стандарта нито ще промени живота ти. Когато осъзнаеш и започнеш да спазваш тия ценности и тези правила едва тогава и то след време ще дойде и вдигането на станарта. То само с клетви и заклинания не става!

130

Анонимен

преди 14 години

Рибияли ли са, кви са там, да ходят да си хортуват по дупките следващия мръсен номер. Жената я съсипаха, а не е чак толкова лоша. просто няма безочието на номенклатурните чеда. Няма школовката на мама и тати и комсомола!

129

зъл анон. 124

преди 14 години

Ами то тогава увехнаха избирателните права на 70% избиратели (сбора на гласувалите за Тиквата, БКП-ДС.П и Атака

128

Анонимен

преди 14 години

Тея освен "кризи с ***" друго не могат да измислят. Направиха хубавата дума "социалист" да се възприема като отвратително понятие.

127

Илиян

преди 14 години

Лично аз не виждам полза от това да сме членове на ЕС, НАТО и каквото там искаш! Повиши ни се стандарта на живот като влязохме в ЕС ли? Като влязохме в НАТО имаме модерна армия ли, чувстваме се по-сигурни ли? Омръзна ми от тия измислени съюзи, като почнем още от Съветският! Не мисля, че точно Германия, Франция, САЩ и Великобритания трябва да ни учат на демокрация! Някой от тях са колонизатори избиващи местното население, а други имат навика да си играят с цели народи, дори да ги заличават! МЕРСИ

126

Анонимен

преди 14 години

А така Бойко. Покажи им къде зимуват швабите. Нещастници! Немското БСП ще ни търси сметка. С какви очи?