306

Гражданин на БГ

преди 14 години

Искам винаги всеки да има достъп до всичките ми комуникации,но едва ли това ще случи!!!!!!!!!!Въпреки,че може да предпазва самия "обект" от престъпни посегателства.Едва ли някой ще тръгне да проследява всеки от нас,но когато има информация за замислени,извършени или извършващи се серийни престъпления това МВРВ да има бърз достъп до комуникации е ОТЛИЧНО.Разбирам всечки,които се притесняват и страхуват,но все пак това е превенцията на ЗАКОНА,който беше забравен у нас.Искам винаги всеки да има достъп до всичките ми комуникации,но едва ли това ще случи!!!!!!!!!!Въпреки,че може да предпазва самия "обект" от престъпни посегателства.Едва ли някой ще тръгне да проследява всеки от нас,но когато има информация за замислени,извършени или извършващи се серийни престъпления това МВРВ да има бърз достъп до комуникации е ОТЛИЧНО.Разбирам всечки,които се притесняват и страхуват,но все пак това е превенцията на ЗАКОНА,който беше забравен у нас.Искам винаги всеки да има достъп до всичките ми комуникации,но едва ли това ще случи!!!!!!!!!!Въпреки,че може да предпазва самия обект от престъпни посегателства.Едва ли някой ще тръгне да проследява всеки от нас,но когато има информация за замислени,извършени или извършващи се серийни престъпления това МВРВ да има бърз достъп до комуникации е ОТЛИЧНО.Разбирам всечки,които се притесняват и страхуват,но все пак това е превенцията на ЗАКОНА,който беше забравен у нас.

305

Лошо, братя

преди 14 години

Субекти ,не мога да ги нарека човеци тия, които не правят разлика между телефон и компютър та затова ги слагат под общ знаменател, какво да говориме,ЖАЛНА НИ МАЙКА.Нямам спомен при последните тежки престъпления нета да е имал ама каквото и да е отношение.Колкото по голям тоталитарист си толкова по си за контрол на информацията

304

Nick

преди 14 години

Предполагам че следенето в интернет ще го прави ДАНС, които и без това взимат доста големми заплати - за да си клатят краката по цял ден в интернет!

303

Рамбо

преди 14 години

Премиера Борисов да се стегне и да подхване Белите Якички мутрите във сянка, ЧЕРЕПИ ,Олигарси Групировки със мръсни стотици милиони народна пара, Футболни президенти със които играе тенис, Резила е голям !!!!

302

Есаул

преди 14 години

Сега мърдате още, но после ще ви стане хубаво.Магестратите пак си раздадоха по няколко хиляди бонус и "антикорупционни", докато полицаите работят само заради вашето добро.Разбутаха се доста неща и мрънкате. Народа избра Бойко, това е ! Беше му писнало от уж образовани и много представителни, владеещи етикета и не даващи никакъв резултат безличници.

301

теория на конспираци

преди 14 години

и на Запад ги подслушват,ама не по тоя брутален начин. Там си имат база данни от ключови думи,след произнасянето на които автоматично се записва разговора и т.н. , но това е за по-ефективна борба с тероризма...Защо не са взаимствали този модел, а са използвали ченгеджийския еквивалент ?!Подкупни ченгета ще продават тайните ви на тези, които ще ви изнудват... Това е модела.

300

Петров

преди 14 години

Ще ми търсят престъпниците по интернет! Те не се реят в Космоса, тук са си - ходят по земята, спят в къщите си, карат колите си... Идете в по-скъпите чалгаджийници и дискотеки и ще ги намерите! Само да не се засечете с началниците си, прокурорите и съдиите, които пият на съседната маса. Жалка работа. Така е по-лесно да "борим" престъпността. Да си седим на топло по бюрата и да четем в нета! Наскоро излязоха скорошни данни за някакви безумни суми дадени за подслушване! Ставаше въпрос за "едни седемдесет и осем милиона лева"... Взети от пробития джоб на гражданите, пардон, овцете на Н. В. Симеон II... Е, какво имаме за тия пари? Дренки имаме. Цяла България знае поименно престъпниците, те не ги знаели. Подслушване на трафика им трябвало... Да налеем още "едни двеста-триста милиона лева" за "устройства". Да назначим още пет-десет хиляди роднини да четат мейловете на хората... В съответните новопостроени скъпи сгради - с дограмите, с кенефите, с клима тиците... (за справка - кенефите, кухните и столовата на военното министерство) Че и тия *** само маркови компютри пазаруват - от Dell по-долу не падат. Принтери за по 3000 лева за да събират прах по бюрата. Честито ви милиционерско правителство... А на всички гласували за "Граждани за Европейско Развитие на България" - честито! "They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin "Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете" или по-точно "Той, който заменя основните си свободи за малко временна сигурност, не заслужава нито свобода, нито сигурност".

299

TANKIST

преди 14 години

S TAZI STUPKA SHTE NASTUPI GOLQMA CENZURA V INTERNET . KOMUNIZMA SE ZAVURNA BRATQ BULGARI ... JALKA KARTINKA

298

Христо

преди 14 години

Аз, разбира се, не се интересувам особено какво говори помпиерът, тъй като той обича да се отмята и това си е негово право като политик. Гледам обаче внимателно какво прави, и това е първото по-сериозно насиране.

297

Лейвър

преди 14 години

Хора, стреснете се! Заробват ни!!!!

296

Ангел

преди 14 години

Абе да подсслушват и следят ЧЕРЕПА и Групировките със стотиците раздадени милиони от ДС - Мафията на България. А те нас обикновенните хора.

295

Graf

преди 14 години

от ГЕРБ и Атака се разработиха предколедно, за да прокарат на първо четене мераците на ченгеджийската пасмина да наднича и слухти в нета. Показателна е и тихата подкрепа на още петима *** от БСП. Във фейсбук, групата "Не искаме МВР да ни следи безконтролно в Интернет!", само за четири часа набъбна от 3125 на 13 227 участници. Закономерно. Поради абсолютно безмозъчния и провокативен начин, по който ченгетата от ГЕРБ прокарват закона на ченгетата от БСП, отвращението става още по-голямо. Да кажем "Не" на мераците на цветановци, петковци, петровци, сертовци, драшковци и други тъмни субекти да се ровят във блоговете ни и форумите. Да кажем "Не" на малоумната милиционерщина.

294

еврореалист

преди 14 години

И тук, както за референдума за новините на турски, бат'Бойко в крайна сметка ще размисли. За целта само трябва да се задвижи натиск по линия на ЕС.

293

Nick

преди 14 години

Признавам си че и аз бях свидетел на днешния цирк в парламента - ГЕРБ и Атака искат да ни следят в интернет, а Синята коалиция, БСП и ДПС бяха против това и се изказваха пламенно срещу следенето в интернет. Такова чудо може да видите само в България.

292

Стоян

преди 14 години

А си мислех,че с "новото" правителство ще се пооправят нещата в България.В каква заблуда съм бил само.Всеки си гледа собствения интерес,това е изводът!

291

Леваков

преди 14 години

Престъпността, естествено, ще започне да използва криптиране от всякакъв тип и какво правим тогава? Да го духат бедните... В милиционерските кратуни не се завърта мисъл как да си подобрят работата без подобни извращения. На ви сега дясно управление от милиционерски тип. Ние в ЕС ли сме или в Иран?

290

Морков

преди 14 години

Умствената недостатъчност избива в милиционерщина. А босът прокарва в парламента каквото му пробутат от МВР защото им верва. Но за всеки случай сам лови бандитите защото не им верва.

289

Webadmin

преди 14 години

Повтарям - изключително лесно и БЕЗПЛАТНО е да си криптирате трафика. НАПРАВЕТЕ ГО ! ПРЕПОРЪЧАЙТЕ И НА ПОЗНАТИТЕ СИ ! Нека заедно покажем, че не може сбирщина *** милиционери да диктуват условията.Въпреки, че са безплатни - криптиращите програми са НЕРАЗБИВАЕМИ за българския ушев !!! Все по често използвайте функцията за криптиране в торентите. За няколко месеца ще направим заедно това малоумие на дебелите ченгета неизползваемо.

288

Петроф

преди 14 години

От тук започна падението и на предишните управляващи. Политици учете се от сървайвър, честните па макар и недотам интелегинтни печелят. 20 години променят закони, вместо да научат полицаи и прокурори как да противодействат на престъпността. Лоши закони няма има лошо правоприлагане.

287

Бенц

преди 14 години

Правителството казва, че така ще ни опази от лошите, а римляните са имали поговорка за такъв случай: Прекрасно, но "кой ще ни пази от пазачите". Този закон може да е път към тирания. За народ като българския лошото на тиранията е, че винаги води до ограбване. Слушайте римляните, били са с богат опит в борбата срещу тираните.