172

lol

преди 14 години

Аз преди да влезна в Армията си мислех,че там ще те учат на патриотизъм и как да си браниш родината.....ЗАБЛУДА ГОЛЯМА,ТАМ НАМРАЗИХ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА,ТАМ ОСВЕН ПРОСТОТИЯ ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА НАУЧИШ,ОБИДИ,УНИЖЕНИЯ ОТ ОФИЦЕРИТЕ,И ВОЙНИЦИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР МЕТАТ ЛИСТА.Е ТОВА АКО Е АРМИЯ И РОДОЛЩБИЕ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ,САМО ГАВРИ И ОМРАЗА.В АРМИЯТА ГОВОРИ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА

171

до AZ

преди 14 години

И още много неща има ама няма намерение да си губя времето да обеснявам на *** с две висши какво място има Българската армия в историята на България. Това че си далеч от познаването на ежедневният труд на хората с пагони не ти дава право да ги съдиш незаслужено.В армията има всякакви хора и те са част от обществото в което живеем. Това не значи че ти имаш право да хулиш Българската армия.Сега двете дипломи си ги сложи в рамка и мигай КОМЛЕКЗАРЧЕ.

170

lol

преди 14 години

В ПЛЕВЕН ИМАХМЕ ВСЕКИ ДЕН ТАКТИКИ И ПЪЛЗЯНЕ,В 5.00 ЧАСА ГОЛИ НА ПЛАЦА В СТУДА ПРЕЗ ЗИМАТА ТРЕНИРОВКИ

169

Jolly Roger

преди 14 години

До lol: Много съжалявам lol, простаци има навсякъде теглиш чертата и живееш за утре. Пожелавам ти всичко най добро.

168

lol

преди 14 години

Бях първо в плевен-2 месеца при онея ***,после 1 месец в свързочния полк-пловдив,после в щаба

167

Анонимен

преди 14 години

До lol: В какво поделение си служил и в какви войски си бил.

166

Митко

преди 14 години

Случайния е мръсен комунист,ако го хвана ще му изтръгна гръкляна и ще го хвърля на бездомните песове.А ти си служил по-същото време като братовчед ми,обаче не са го карали да тича гол до кръста в дъжда.По-мое време1995-96г.беше по-строго,обаче явно вашето поделение е било по-специално.Все пак добре,че само един ден си търчал гол до гръста в кал и дъжд.Освен това си получил 7 дена отпуск-браво на теб! Военните са се *** от яд.ХА-ХА-ХА!

165

до AZ

преди 14 години

И 5 висши образования да имаш пак ще си същият комплексар.Ако си учил и интересувал и си развивал социалните си контакти повече от това да зубриш лекциите и да бъбриш в кафенетата ще ше да знаеш следното. Основните стълбове в една държава за да бъде тя независима и фактор в региона си са следните- ИКОНОМИКА,ДИПЛОМАЦИЯ,ИНФРАСТРУКТОРА,АРМИЯ. Ако си учил историята на БЪЛГАРИЯ трябва ше да знаеш следното че БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ има своето достойно място в учебниците по военно дело по света.

164

lol

преди 14 години

ДО:Jolly Roger Ако ти си изтърпял и половината на половината от мойта служба,щеше да мразиш Военните в дъното на душата си

163

Jolly Roger

преди 14 години

И кво ти беше в казармата братле? Аз от ШЗО излязох младши лейтенант, уволниха ме като лейтенант. Не съм правил кариера на военен. За некадърници те във всичко остава хленч.

162

Az

преди 14 години

Напълно си прав!

161

lol

преди 14 години

Хора ,разберете ,че воения не е човек той е ***-КОМПЛЕКСАР И ТЪРПИ УНИЖЕНИЯ ОТ ЖЕНА СИ И СИ ГО ИЗКАРВА НА ВОЙНИЦИТЕ.С ЕДНА ДУМА ВОЕННИТЕ СА ***

160

Az

преди 14 години

Айде като толкова много се засягате Вие кадровите войници и офицери от Българската армия да ми кажете всички милиони, които държавата харчи за вас за учения, заплати и други защо според Вас не са БЕЗМИСЛЕНИ. Защо трябва да "развивате бойните си умения", от кой ще ни защитавате, от извънземните ли?Апропо, за тия дето си мислят че съм на тяхното изключително ниско интелектуално ниво / визирам кадровите войници/ ще кажа само, че имам 2 висши образования /бакалаварска степен/ и една магистратура.

159

lol

преди 14 години

ДО: REAVEN :))))))))))))))))))

158

Raven

преди 14 години

Тази казарма те е съсипала като личност, отпусни се бе човек- ти си чайка, летиш над морето...вече не си в казармата, не надуваш с компресор новобранците, не носиш вода на старите...отпусни се и я забрави тази казарма, тя е минало, вече нямаме нужда от нея бе чугунена тикво!Такива като тебе цял живот за тъпата си казарма мелят, душата на компанията...

157

lol

преди 14 години

Хората са казали: ЧИСТ ПАГОН,ЧИСТА СЪВЕСТ - СМЪРТ ЗА ВОЕННИТЕ

156

случаен

преди 14 години

Ти пък лапе ,дето с перо са те галели в казармата как може въобще да взимаш отношение по такива сложни въпроси,че и аз ти отговарях ама откъде да знам че си такъв пикльо.Айде чао че тука замириса на пелени.:)))

155

случаен

преди 14 години

Малко ти е било,трябвало е да служиш 1985-1986 да усетиш тогава казарма.Ама нищо сега ще служиш на частника за 500лв на месец.:))

154

lol

преди 14 години

Митак аз бях 2003-2004 г : абе знам аз за тия платени тука няколко *** дет се правят на военни,ама маийната им,те са балъци братле

153

Анонимен

преди 14 години

Ох, ако има война, не мислете, че ще е спечелите. И да е спечелите няма смисъл, политиците пак щесе надупят. Така че целия този спор е безсмислен. Пък и като ми казваше един познат, в казармата ходят хора за пушечно месо.