294

Бой по кратуната

преди 14 години

Не си прав! Интелект при тях - ЙОК!

293

Дражко

преди 14 години

Ама че *** били елините. Нямат си кой да им измисли едно име за град и като чалга певици крадат от македонските. Омир сигурно е надничал във пергамента на другарчето си по чин от македония. Сигурно скоро ще открият откъде е произлязъл МакДоналтс, ***"к"чо Пикчо, Макинтош (сорт македонска ябълка :)

292

Анонимен

преди 14 години

Повечети макета са с интелект на малка тоалетна.

291

ГОЛЯМ СМЯХ

преди 14 години

ХАХАХАХАХАХА ТЕЗИ СЪС КАКВО СЕ ДРУСАТ МАЙ Е МНОГО СИЛНО

290

!!!

преди 14 години

Кефиш ме!Сега ми се изясниха някои неща от световната история хахахахаха

289

Димитър

преди 14 години

Абе тези ще вземат да осъдят МакДоналдс за името и цветовете !

288

Анонимен

преди 14 години

хахаха само дето след смърта на "македонския цар" Самуил България а не "македония" пада под византийско робство и василийй 2 е неречен *** а не македоноубиец *** това е щото макетата не могат да бъда победени.жал ми е за тях с промитите им мозъци.смешковци :))

287

...

преди 14 години

Ако се замислиш реално, нашите шегички за Б.Б. са копие от тези...

286

Митака

преди 14 години

Хаха браво, този сайт за Чък Норис малко ми прилича на шегичките дето се отправят по адрес на Бойко Борисов. Добра идея наистина.

285

Казйера

преди 14 години

Тва ми оправи настроението...не мога да спра да се смея :))))))Не за друго ама знаех, че Марс е македонска териория, знаех израза "долу ръцете от Луната земьо македонска "...но сега разбирам, че са всъщност македонците са "свързващото " звено...липсващия елемент в еволюцията., нашето А и Б както се казва...алфата и омегата хахахха

284

Pffffff

преди 14 години

Петар Поповски да спре хероина!!!

283

mind twist

преди 14 години

ако има някой кото прави уеб сайтове ето ви идея за печалба: направете сайт macedonia-facts . com (свободен е домейна) и там пуснете всички такива вицове на много езици. От рекламите на сайта ще можете да спечелите в началото, после може да продавате тениски, чаши и т.н. (както chucknorrisfacts . com)

282

Бой по кратуната

преди 14 години

:)))) Искрено се забавлявах!

281

Анонимен

преди 14 години

Преди години след Освобождението от турците, не наложили за литературен български, някой от западните български диалекти, например македонския български диалект. Мисля си, че това е било грешка.

280

Маке 3

преди 14 години

Библията също е македонска, а всъщност древните юдеи са били потомци на гореупоменатите людеи най-вече на агент Гоце. Корана и камикадзетата не са македонски, те са от Иван Костов. Розовото също!П.П. И все пак се извинявам ако съм обидил някой и че изръсих толкова глупости

279

Смехурко

преди 14 години

Ха-ха-ха! Виена, Венеция, че и Осло! Не им се карайте, хора, дайте да им гледаме/четем сеира. Представяте ли си какъв смях е сега във въпросните градове, като са научили "истината" за имената!!!

278

Маке 2

преди 14 години

Даже и на *** им е простено тъй като и те имат македонски корени, като произтичат от древните роби на македонците, коминочистачите, които поради статута си на роби са живеели в задния двор на Македонската империя Африка. Поради неразбиране или опит за промиване на мозъци от българските медии започнала освободителната война срещу англичаните, която всъщност е била братоубийствена война, тъй като и двете нации са се пръкнали от Ал. Македоснки едните от дясната му топка, а другите от съседа

277

Маке

преди 14 години

Всичко произлиза от Македония, Америка също. Америка се е казвала любовницата на бащата на Колумб, която е и негова любовница и произхожда от древното македонско племе Килемета, които са преки потомци на Ал. Македоснки, Юлий Цезар, Франклин Рузвелт, Моника Люински, Ицо Стоичков, иконома му и агент Гоце. Името пък на континента така вдъхновило преселниците, че те взели та станали най-могъщата нация, следвайки примера на горепосочените людеособено на агент Гоце (чисто маке име).to be continued

276

Skin

преди 14 години

Makedoncite da si ebat makqta!!!

275

TT

преди 14 години

Абе, ти , пак ли си тука?МакЛайн=македонско ***.Я марш при шиптарите.Дори не си правиш туда да пишеш нови неща ами копираш старите си глупости.