31

Анонимен

преди 14 години

"Нищо ново няма да се строй..." изпитвам ужас от такава неграмотност!!

30

Пернишки

преди 14 години

Ние у Перник си имаме такваз естакада, пуснете ни метрото вече. Нали София е предградие на Перник вече

29

Павлов

преди 14 години

До 7. Гешов е новото име на Нестеров. Нищо ново няма да се строй само ще се завдигне при България ;-)

28

софиянец

преди 14 години

Донякъде е прав варненеца да се оплаква, примерно за Топлофикация София, след като я източиха се наляха пари от държавния бюджет за да не фалира, същото стана и с ***. На мен лично Варна повече ми харесва като град, поне лятото де, зимата незнам как е.

27

Анонимен

преди 14 години

лелеееееееее....чак сега се замислих, колко много сме изостанали ! такива крастовища има по цял свят още от пантивека ...значи ние сме по-изостанали и от пантивека дори !

26

тош

преди 14 години

Има нещо вярно :) Дано да си построят завода най-сетне, че да не си пращат *** из България !

25

анонимен

преди 14 години

Какви джипове са те подгонили пък тебе....къде си чул да се случва нещо по морето дето да не е одобрено от ония пичове с А8-мичките.....***... Мога да ви кажа, че както навсякъде и сред софянци има комплексари които се правят на много отворени на всякъде и после всички ни мразят. Е аз не съм нито комплексиран, нито иам некви проблеми с другите градове....даже приятелката ми от Перник!

24

МАЙНА

преди 14 години

Те софианци пари не дават ама ***... много са щедри:))))

23

IND

преди 14 години

Няма смисъл от кръстовище на две нива на Сахаров и Ляпчев. В Младост по-добре да направят такова някъде по Малинов

22

ДО 14

преди 14 години

Дано повечето прочетат мнението ти, за да не започне поредния безмислен спор.

21

Мариан

преди 14 години

Относно естакадите, отлично! Само *** лаици могат да коментират, че били грозни, няма ли да помогнат и така. Всеки европейски град е опасан с подобни естакади.Относно парите, парите са отпуснати на София, заради високият рейтинг, заради прозрачността при обявяването на търгове и поръчки. Да не мислите че ЕС не следи София? София ще отделя от бюджета си, за да изплаща заема.

20

Анонимен

преди 14 години

ahaaam dobre , 4e ti mi dava6 pari. da ne bi da qm bulgarski domati, a ne tryrski, da ne bi da qm bulgarski dini , a ne grucki...qm meso ot braziliqi.t.n.....a sega ad ti kaja....na stydentite, deto mnogo y4at i izmirat ot piene, im subirame boklyka, remontirame im ob6tejitiqta, i pak jiveqt kato ovce, 6toto ne si pazqt. i ti ni6to ne mi dava6, az si go kypyvam.

19

AZ

преди 14 години

На Ви разбирам. Аман от злоба и омраза в тази държава. Ако имахте малко акъл щяхте да се сетите, че за да фукционира една държава нормално трябва центърът и да е добре ореден. Като не Ви харесва, че ще трябва да връщате някакви миризливи 45 млн. евро си подайте документи за зелена карта. Нормално населението на Сф е 1.2-1.3млн. но дневно нараства до над 2 млн....само ние ли да плащаме?! Забавното е че точно тези 0.7-0.8млн. души карат всички останали да ни мразят....не е ли иронично?!

18

провинциалист

преди 14 години

Да бе София храни България...що ме караш да се смея .Как я храни ,като смучете парите от нас.Лятото идвате с лъскавите джипове ,отвряте заведенията по морето и ние ви пълним гушите.Пак ти казвам че всички пари от каквото се сетиш идват при вас и вече вие правите разпределение естествено във ваша полза а ние стоим боси и голи.

17

Перничанин

преди 14 години

Бате, пусни МЕТРОТО до Перник вече, че се изпотрепаме кой да се качи у маршрутката сабале. то и на Елекричката зеха вече и блет да ни дирят- кат че е трамвай това -аман. Яз ако че ме пазариш сам че ти изкопам дупката за тунела на метрото и .....фиууу у Софиятаа за 15 минути да си наточим вода на Централната Баня

16

жорко софия

преди 14 години

Пич, софиянци отдавна не ходят в БГ на море, чак толкова луди не сме. Освен това София храни България, ние сме 20% от населението и правим 60% от БВПто.

15

провинциалист

преди 14 години

Смешни работи говориш,всички данъци от общините и областите отиват в София и там се меси хляба.След това вие започвате да разпределяте трохите по провинцията.Всъщност вие взимате от нас 10 а ни давате 1.Ако не даваме на София пари ние ще сме много добре.

14

no name

преди 14 години

Айде пак почна вечното дерби София-провинция. Много сте зле всички; никой не е избирал къде да се роди. Не съм виновна, че съм родена в София, не съм виновна и че половин българия се изнесе да живее и работи тук. Ако държавата беше на място и във всички градове имаше работа нямаше да се налага да се изселва провинцията тук и нямаше да има такъв трафик=>нямаше да се налага строеж на нови кръстовища в София. Толкова е просто. Глупаво е да се плюем на шопи и гларуси-всички сме в кюпа на мизерията..

13

Анонимен

преди 14 години

А случайно да се сетиш, че най-много данъци се събират именно в София и голяма част от тях се разпределят към други общини? Противопоставянето София срещу провинцията е само за комплексари!

12

Пернианин

преди 14 години

Бяте, пусни МЕТРОТО до Перник вече, че се изпотрепаме кой да се качи у маршрутката сабале. то и на Елекричката зеха вече и блет да ни дирят- кат че е трамвай това