51

:)

преди 14 години

Бойко ще ви затвори пак там в гетото, спокойно

50

Кирил

преди 14 години

Османе, знаеш че повечето *** потъвате в заеми и нямате много пари налични, защото просто така живеете.. Лошо няма. Човек не знае кога ще е края.

49

до оСМанчу

преди 14 години

Я си напиши името на ***

48

1

преди 14 години

до: 35те нямат вратове с тия гуши...

47

Кирил

преди 14 години

"Да не се излагаш, такива глупости да правиш..."Това е изречението, което до голяма степен обрисува нашенския манталитет! Да не вземем да се изложим, случайно! Жената от срам си е посегнала на живота, не от немотия. Съжалявам за всички възрастни хора, които биват измамени и обирани по този долен начин.ПП: Друга нашенска черта можете да видите в коментаритеот сорта: "От къде тези пари?!". Ами има хора, които печелят! Не всички са неудачници, запомнете го това!!!

46

Димитър

преди 14 години

Абе подкупите вече трябва да вървят и с касова бележка ли, че да се спрът подобните измами ???? Полицията защо не направи кампания против корупцията в нейните структури ? Примерно да има някакви награди или нещо такова, за да може хората да се обаждат при такова нещо и да разбират за измамата. Това полицията да казва хората да не се поддават на такива обаждания е безумно. Трябва да казват, че се борят с корупцията и при подобно нещо да им се звъни. Явно подкупите са нещо нормално..... за някои

45

до 44

преди 14 години

в ЮАР не можеш да вземеш SIM-карта без лични данни.а те били третия свят.кой ли сме ние Българите?

44

Марияна

преди 14 години

.... бандитска схема. Обясни и къде се намират и как точно избират жертвите - от телефонния указател. Даже ме и успокои с думите, че никой нямало да посмее да дойде и да краде от дома ми. И за да съм още по-спокойна ми намиса телефона на полицията на едно листче и ме изпрати по живо, по здраво. Таке, че аз в полицията няма да ходя втори път.

43

Марияна

преди 14 години

До Бесен:Полицаите много добре знаят кои са мошениците, ама нищо не им правят, защото са заедно в кюпа. Ще дам личен пример - през август 2007 ми звъннаха на домашния телефон. В началото се хванах, но когато зацепих за какво иде реч отидох до полицията. Бях много разстроено понеже мошениците ми имаха адреса и се притеснявах дали няма да дойдат и да откраднат нещо от вкъщи. Още преди да кажа къде ме искаха с такси да занеса парите - чичко полицай ми обясни с НАЙ-големи подробности цялата ....

42

Анонимен

преди 14 години

Ама какво чакат още-SIM карта срещу лична карта.А оня 22-ри да прочете че парите са на сина който работи в Англия като шофьор и ги е събирал 3 години за да си дострои къщата.

41

Осман

преди 14 години

Да сте чули *** да са направили тая измама на наште хора???Не може да стане,защото дори и на вънка ,се обаждаме редовно на родителите си,за разлика от вас ,дето сте ги оставили на произвола на съдбата!!

40

Анонимен

преди 14 години

Мангусто вмирисана скоро ще ядете дървото

39

Анонимен

преди 14 години

*** ***

38

Анонимен

преди 14 години

Смърт за *** убийци на родителите ни

37

Осман

преди 14 години

Смелите роми продължават да смучат последните пари на дебилните и кретенясали булгаристански пенсионери.Ашколсун и евала!!!

36

Анонимен

преди 14 години

Bog she gi nakaje

35

Анонимен

преди 14 години

Нека постъпката на баба Иванка служи за пример на политиците.Сгафят ли нещо , сами да си слагат въжето на шията.

34

mind twist

преди 14 години

Абе медиите и другите "можещи" само сериали пускат! Що няма едно обучително клипче 1-2 мин около сериала, да информира възрастните хора какво да правят и в какво да се усъмняват?

33

jiko

преди 14 години

i oste mnogo jaki chalga-mutantcheta pishat tuka, tva veche znam sto e :)

32

Калашников

преди 14 години

Бог да прости жената. А измамниците - бял ден да не видят, дано!