76

Amenhotep

преди 15 години

Недей да им показваш казана, щот` ще го потафят и ще го върнат за вторични суровини!

75

загрижен

преди 15 години

незабавен подслон за ромите. Ъъъъ имам един казан точно за тях ама ги давайте един по един щото е малък

74

jiko

преди 15 години

neka razberat che kato sa ROMI (ciganeta) ne sa nad zakonite v BG

73

преди 15 години

Моля, г-н Николов да изпрати декларация до ЕС, с която да каже че няма откъде да осигури подслон и ако може те да им го осигурят, в някоя друга страна без да имат право да се връщат да живеят в България.

72

!!!

преди 15 години

Колко са случаите с разрешение за преустройство на едноетажна къща се вдига многоетажна кооперация? И това се узаконява. Как става?

71

!!!

преди 15 години

В нотариалният акт не пише, че притежавам част от парцела и не ми начисляват данък за земя за разлика от къщата до Орлов мост където плащам и за земята.Идеята ми е, че трябва да има ред и той да се спазва от всички. Българите научихме *** на мекото и сега се чудим защо си го искат.

70

papla4 mrasna

преди 15 години

dano boiko da napravi ne6to 6tot moje da stane etni4eska voiva

69

меден рудник

преди 15 години

ах,дано да доживея да видя този неповторим танц-ТАНЦЪТ НА БАГЕРИТЕ!!!! каква страхотна гледка,какво величие....ох, чакай ,че се разчувствах.....хайде ,не ме карайте повече да чакам,купил съм си бира и много чипс.

68

Ракши Билденберг

преди 15 години

Трябва да решим - че ги раним ли, или че ги тепаме!?Ако че ги тепаме - нощни сафарита в гетата и всеки ден им оставяме по 1 умрела чумава свинкя. Освен това безплатно бънджи за *** без въже от Аспаруховия мост. Забележка само за групи над 30 човека.

67

Анонимен

преди 15 години

До !!!: Не е верно това, което казваш, ама *** е нали е свикнал само да мрънка, вместо да позачете някой и друг закон, както и собствения си нотариален акт... Площите около блока обикновено са в рамките на общата собственост, демек са съсобственост на живущите там. Ще ти го обясня по-нагледно: Понеже си собственик, затова си длъжен например зимата сам да си ринеш снега пред входа и да си чистиш висулките от стерхите.

66

mind twist

преди 15 години

На циганита, като им дадеш къде да шивеят и го осират, неплщат нища. те така искад да живеят, в катуни. Баси утайките!

65

papla4 mrasna

преди 15 години

trqbva vsqko dete ot 10 do 19 da b1de obu4avano za skinar taka da mu bade promit mozaka 4e samo dokato vidi *** da go obezobrazqva

64

габи

преди 15 години

ти си абсолютно прав, аз съм абсолютно съгласна,извинявай за написаното хахахах

63

Анонимен

преди 15 години

Кмета на Бургас ше мое ли временно да го командироват и в София, че май той единствен в цяла България смята, че де що е ***, не стои над законите на страната?...

62

габи

преди 15 години

до !!!Тези трудолюбивите и честни *** ,за които говориш сигурно са си купили жилища или порядъчно си плащат наема и не живеят в катуни така че тези новини не ги засягат.Иначе за това ,че управляващите ,привлечени от многото гласове ги толерират съм абсолютно права.

61

!!!

преди 15 години

Колко от собствениците на апартаменти в Люлин и Младост притежават земята върху която е построен блока. И аз съм собственик само на апартамент без земя.

60

Българин

преди 15 години

Поправете ме, ако греша, но единственият довод на *** за това, че държавата трябва да им даде безплатни жилища е фактът, че са ***. Хмммм... ами какво пише в Конституцията? Не беше ли, че никой не може да има привилегии на расова и етническа основа?

59

!!!

преди 15 години

Близо до Созопол е. *** са развратени от българските политици. За да гласуват за този и онзи им обещаваха да не плащат ток и вода и те не плащаха. Това им стана навик. Много от *** си въобразиха, че са над закона, а такова нещо е НЕДОПУСТИМО.

58

РЕШЕНИЕТО !

преди 15 години

Хашим Тачи е изразил готовност да прибере *** в Косово - за резервни части !

57

Amenhotep

преди 15 години

*** - да работят, да изкарат пари и да си купят земя - тогава да си правят коптори. Ако ли пък искат общински жилища - да си плащат наема! А *** фондации са за пандиза, за кражба на огромни суми пари, за всяване на расова нетъпримост и предизвикване на бунтове!