59

Друг полицай

преди 14 години

Ами тогава, след като и вие си признавате че ще вземете сухото, ЗАЩО ни оплювате нас. Или може би ни завиждате. Ами станети ни колеги, де. Не злобейте. Свободни места има достатъчно. Полицията в България в момента е 53 хил., а щата е за 84 хил. Сметнете сами колко незаети места има.

58

екс-полицай до Калин

преди 14 години

Дано да си искрен, все пак. Но ако наистина си такъв, може би си само ти и най-много още десетина като теб в 7-милионна България.

57

Анонимен

преди 14 години

Машалла!

56

зъбатия

преди 14 години

Че мноо ясно че ше взема бе, ***...ха, смешен майна...

55

kalin72

преди 14 години

До екс-полицай:Да, няма да взема пари. Имам съвест, имам принципи, знам законите и ги спазвам. Останалото е за тези, които си мислят, че са съвестни, щом вземат, ако им предложат.

54

Венци

преди 14 години

*** народ - слаба държава. А, и празноглав Премиер също. Но пълен с обещания.

53

екс-полицай

преди 14 години

Абе нещастници, нали ако не сме ние ще се изтребите тотално на пътя. А относно бакшишите, аз никога не съм си искал. Не казвам, че не съм взимал, но като ми предложат какво да правя - ами и аз имам жена и деца все пак. Сложете си ръка на сърцето и кажете, ако ви предложат пари дали няма да ги вземете.

52

зъбатия

преди 14 години

Правилно!Железен си бат Бойко, има доста мърди сред тях и ти мноо добре го знаеш.Стегне ли се, върши ли си работата копа, ше има и кинти, не е ли читав, здава фуражката и домой...

51

до 44

преди 14 години

Като съдя по минусите ти, пич, ми става ясно, че така нареченият народ не обича да му се казва истината. Освен това харесва да го управлява някой *** колкото него. Така се чувстват взаимно значими - и овчарят и стадото.

50

Анонимен

преди 14 години

Виновни са най вече Станишев и Доган да не забравя и престапника царската ***

49

mestni 6erifi

преди 14 години

Цветан Цветанов обясни, че до месец и половина могат да се очакват първите резултати от предприетите мерки и действия на екипа му.'Има ли шефове на областни управления у нас, които си имат и собствени охранителни фирми ? Има ли конфликти на интереси в тези случаи ? Ако се окаже, че шефове на областни управления си имат и собствени охранителни фирми в съшия град, в който са назначени да служат, то те чии интереси ще защитават - тези на обществото /като местни шерифи/ или собствените си финансови /като частни охранители/ ?Трудно ще ме убеди Ц.Ц., че с тази практика на некои местни шерифи, ще имаме ефикасни резултати в борбата срещу престъпнистта !

48

НФБ

преди 14 години

да това е проблем, че българина наистина предлага подкупи на катаджиите за да се измъкне от наказание за превишена скорост..отнемане на предимство...редно е тези нарушения да се заснемат за да няма съмнение че са извършени и че няма реален рекет без нарушение или при спорна ситуация..жълтотто светва когато си в центъра на кръстовище...така че камерите са обективни и неподкупни!да се поставят повече из София и страната!ще отпадне необходимостта от толкова много полиция и глобите ще се събират ..

47

Т- Продължение

преди 14 години

Ако ме спрът с нарушение, като превишена скорост, нямам против да си платя глобата. Но да се правят на Мъже ... ИЗВИНЕТЕ! Ако има стандарт, да го има за всички!!!

46

Влад

преди 14 години

до едно ченге:Ти вярваш ли си? Ти ли ми пазиш "гнусното съществуване"? По скоро хората се пазят сами въпреки вас, гнусни безполезни, *** в униформа! Дори и главно "В" не заслужавате във "Вас"... За плашило на полето не ставате, пък приказки като за не знам какво...

45

T

преди 14 години

Към 24Да ти кажа ли защо съм се узлобил към полицаите. Ей сега. Тука в едно малко градче, няма да споменавам имена, нашите шенгели те спират и правят проверки за какво се несетиш. Пишат ти акт, ако си настъпил осовата линия, ако не си подал мигач при тръгване, ако увикаш някой на пътя. Онзиден спирам на една улица, и този път "компромис", само ме изгониха. После след мен спря един джип. Никва реакция. Преди месец стахан и свидетел как шофьор на един такъв увика едно полицайче и го направи на г.

44

до 43

преди 14 години

Бойко не е толкова умен за да ги излъже. Не го надценявай. Просто така са му наредили кукловодите му от БСП (ДС)

43

Анонимен

преди 14 години

Бойко излъга всички полицаии ........ 99 процента от полицайте гласуваха за него, уж техен човек .......... Надявайте се сега, вижте какви условия поставя .......... едва ли не полицията трява да превъзпита българина и чак тогава ще ви оправи заплатите, да заприличат що-годе на заплати

42

до 40

преди 14 години

по принцип си прав, но не разбрах защо наричаш стратезите от "Позитано-20" Съдба. Тези които създадоха Бойко си имат имена ... и имената им не ги харесва никой българин. Именно затова подходът беше сменен - управление от тъмно и от сянка. В светлините на прожекторите - само марионтката Би Би. С леко уморено изражение, винаги доволна, доста просто поведение, но именно това се кльопа в ЧАЛГАРИЯ. Имидж тип МУТРА или ВУЙЧО ОТ СЕЛО.

41

Tqloto

преди 14 години

Ти вярваш ли си?:)Все едно като кмет реши проблема с ***, масовото строителство, ремонтира улиците (които трябваше), премахна корупцията в общината итнВсичко това е шоу за публиката, както цялат аму кариера. Все едно като беше ГС на МВР не ни спукаха от доклади за наркотрафик в рекордни стойности.

40

едно ченге

преди 14 години

ако съдбата и Тато не бяха благосклнни към теб и бе останал в пожарната, тогава ........... тогава щеше да ти е ясно нерде контрабанда, нерде акцизи ........ нерде охрана на обществение ред