118

Анонимен

преди 15 години

Месия може да бъде мъченик човек който бит и гонен за своите идеи. На Бойко му дадоха всичко наготово, ГЕРБ е проект на царя и тройната коалиция.

117

Саня

преди 15 години

До Мимоза и всички наивници: Трябва да си много ***,за да не виждаш приликата м/у ГЕРБ и НДСВ.Партия,създадена на стихиен принцип,само за да спре Атака.ББ не можа СФ да оправи,а вие се надявате на оправи БГ.Запомнете-БГ никога няма да стане втора Германия,колкото и да се надявате.Жалко за поредните 4 години от живота и младостта ни,които никога няма да се сърнат,а ще минат в лъжи,илюзии и мизерия.

116

Анонимен

преди 15 години

Честито българи!МАРЛОН БРАНДО НИ Е ПРЕМИЕР хахаахааааааааааа

115

mi6osp

преди 15 години

Какво да се коментира? Премиер- бивша мутра. Впрочем има ли бивши . Разбира се , ще състави правителство от такива като изброените горе. Ще хвърли няколко показни фойерверка в началото. И постепенно нещата ще си влязат в руслото на " ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА МУТРИТЕ"/ "Вся власт советов!/ На българите им е омръзнало от корупция и беззаконие.Но продължават да си търсят поредния месия. Е, намериха го пак!

114

Бай Михал

преди 15 години

Ако изборите променяха нещо шяха да ги забранят.Айде не хабете нерви.Чудя се само кой ще е месията след 4 години.Някакви предположения?

113

DO 108

преди 15 години

DO ONJ DEN I PARVITE TRI BJHA SPEKULACII.POMNETE USMIVKATA NA DOGAN SLED IZBORITE

112

Лъчо Тупалката

преди 15 години

Лъчезар Иванов - този ли биеше жена си?

111

Смех

преди 15 години

Вчера бяхте пуснали "новината", че Костов ще е финансов министър, сега пък било сигурно, че няма да е той :) На кафе ли гледате или на 500 евро "спонсорство" :)

110

doki

преди 15 години

Проучи ги хубаво ББ,да не се червиш после като домат,особено за тоя побойник,дето не отбира от здравеопазване и хоп понеже доктор-и то садист=министър!

109

Лильо Иванов

преди 15 години

Поздравявам новото правителство с песента "Аз съм кукла на конци"

108

до всички

преди 15 години

Това са спекулации. Освен първите три имена, останалите са си ги измислили от днес бг. Не ги слушайте и не скачайте като диви кози, преди да се знае със сигурност. Много сте лесни за провокация и манипулация...

107

Анонимен

преди 15 години

най-страшната партия е Атака, крайни луди ,канибали и ядът малки деца и изнасилват стари бабички.

106

Анонимен

преди 15 години

Блажени са верующите.

105

Брадвата на Бойко

преди 15 години

Много се активизирахте след изборите,бе "червени".Вашата работа е като след"дъжд качулка".Още Бат Бойко правителство не е направил,а вие взехте да плюете и да отричате.Първата работа на новата власт е да прочисти всички"червени"и "фесове"от министерствата,защото явно ще правите ингел,т.ест,да саботирате."Червен"и "фес" във власта,все едно таралеж за възглавница!

104

Анонимен

преди 15 години

избирателите гласуваха за патрона Бойко Борисов никой не гледал листите да види какви бокллуци вкарва в парламента.

103

Анонимен

преди 15 години

Като толкова много знаете,а кажете сега,защо Доган предизвика българите да гласуват?

102

леля Ема

преди 15 години

Приятелю, ако им дадем, както ти препоръчваш година - година и половина изпитателен срок, през това време криминалните елементи отдавна ще са си заличили следите. Не е ли по-добре сроковете да са по-кратки? ББ да даде знак веднага, като вкара сега някой в пандиза. Кандидати - колкото си искаш.

101

Мимоза

преди 15 години

Господи, Боже!!! Официалните резултати от изборите излязоха вчера и Вие вече ревнахте с пълно гърло...а да изчакаме малко, а??? Да не говорим, че и горепосочения списък НЕ Е ОФИЦИАЛЕН, а предположения на медиите. Пък и мое лично мнение - по-добре хора богати и с опит в частни фирми и компании, отколкото хора без един ден трудов стаж в живота си, дето не знаят що е то истинска работа и има ли тя почва у нас. Големи мрънкалници, ей, голямо чудо. На никой не може да се угоди. Няма май такъв народ.

100

св стоянов

преди 15 години

знаете ли кои е аню ангелов .това е един *** които учавства деино в съсипването на българската армия .този *** преди промените бе член на бкп колеше и бесеше а след 10 ноември стана демократ и натовец .заради такива като него армията се събира ме на стадион народна армия.ако знаех с какви *** се обгражда боико борисов нямаше да гласувам за герб.заради ангелов и други прасета като него много колеги станаха таксижии .проклет *** е

99

Анонимен

преди 15 години

Йорданка Фандъкова - това ще е най-негодния образователен министър в историята на България.