299

haha

преди 15 години

Е, 298, аз пък се забавлявам да чета хорската простотия ( :б у к а к е за Сретко

298

преди 15 години

Скъпи модераторе, 294 очевидно е болен и потенциален убиец, както може да се прочете по-долу.Афери, ашколсун, че му давате поле за изява вече толкова време.Той сигурно затова идва тука. Плюнки!!!

297

преди 15 години

Е. докато ги има такива като 294, няма за какво да се притесняваме. Той е един стълб на народната простотия и ще я поддържа! Браво на теб, да дръпнеш спусъка не се иска много акъл, избрал си си добро поприще. Друго какво да ти каже на теб човек, за съжаляване си ти. А, и ако не знаеш всичко на тоя свят се връща, утре кой знае кой тебе ще те срещне....

296

haha

преди 15 години

Абе общо взето, който убива нещо друго, не от нужда а за развлечение си е п.е д.а лч.е нещастно. Това се отнася и за всички ловци до един.

295

haha

преди 15 години

Тоо па ***...

294

Сретко

преди 15 години

Ставам си аз един хубав зимен ден. Нямах нещо специално за вършене и си помислих дали да не ида на лов. И речено сторено заредих си глога и трагнах да се разхождам. Не бях минал и километър когато се натъкнах на удобна плячка. Леличка на преклонна възраст, с тенджера се дупеше пред една шахта. Веднага си помислих,че ще храни нещо безполезно и мръсно. Оказах се и прав, мършаво куче, което и се радваше като на родна майка, явно го хранеше редовно. Казах си ето и на мен късмета ми проработи и ще мога освен да си застрелям куче и да си спретна хубав скандал с куче-***-ядката. Заредих патрон в цевта, но изведнъж ме обзе колебание. Не знаех кое искам да застрелям повече, кучето или самата нея. Еднакво ги мразя, рекох си аз, защо ли дане си доставя двоен кеф. Прицелих се първо в главата на куче-***-ядката, но после се замислих че ако пръсна първо нейната глава кучето е бурзо и има възможност да избяга изплашено от изтрела. А да не говорим, че нямаше и да осъзнае какво е станало, защото то не само безполезно но и тъпо. Казах да точно така по-добре да застрелям първо него, за да мога да погледам няколко минути как куче-***-ядката, се суети около окървавения му труп. Така и направих, с точен премерен изтрел, равняващ се на изтрела на Мария Грозева, изпратих 9 милиметровия куршум право в главата на нежеланата твар. За жалост скимтене нямаше, можеше и по-ефектно да с еполучи помислих си аз, но уви. Започна да хленчи куче-***-ядката, а на мен ми стана едно такова хубаво отвътре бях успял да и отнема единственото удоволствие. Започна да прклина тя, да опява като професионална оплаквачка, да нарежда: "Джудженце", "Бубонче златно", на баба хилимихлюзченцето и други подобни имена, когато моето първоначално удоволствие усетих как изчезва, и се заменя с варварска агресия. Именно тези думи ме подтикнаха да, прекъсна с втори премерен изтрел хленченето на омразната куче-***-ядка. Така вече проснати едно до друго, двете тела на пръв поглед не се различаваха много едно от друго и се чудех кое беше тя кое то. Обърках се, след което се обърнах и си тръгнах разтоварен и удволетворен. Беше едно наистина хубаво начало на денят.

293

преди 15 години

Какво значи ние ще си ги трепем? Ами айде като сте много куражлии ходете трепете, ама пред децата ви и им обяснете за какво иде реч? Дайте им пример, как си съжителстват видовете. И най-накрая приберете се в мизерните си домове и се отдайте на посредствения си живот... жалка картинка наистина. За животните не знам, но вас ви съжалявам, защото сте имали избор дали да станете хора

292

преди 15 години

Така е, всичко около нас е отражение на деградацията, която е обхванала обществото. Когато станем по-добри и по-отговорни, и *** няма да се търкаля в краката ни и кучета няма да ни хапят. Да се замислят всички за това, хубаво се бистрят темите по форумите, но нищо не се прави, така че кой има право да се оплаква?!

291

отруден

преди 15 години

не държавата пуска псетата по улиците а вие, и не тя ги изхраянва а вие, и заради вас се въдят толкова. иначе казано политиката по отношение на безпризорните "питомци" е отговорност на общината. те като не си вършат работата, ние ще си ги трепем както си знаем. а кат сте много умни айде от всички по 50лв. данък за приюти за псетата, щото това с пари става, а тия пари от вас идват!!!

290

преди 15 години

Проблемът не е в бездомните животни, а в самите нас. Безотговорна, самовлюбена, егоистична, изгнила отвътре нация! Вече чак не ми се коментира...защо вместо да се избиват кучета и котки, да се вземат мерки срещу тези, които ги изхвърлят на улицата и след това роптаят. Тези животни идват от някъде все пак.

289

преди 15 години

Първо предложението по този проблем трябва да дойде от държавата, ако не ти е ясно. Пари за приюти просто няма. Животните понякога са жестоки и то към хора - спор няма - нали са животни. Въпросът е нас, какво ни различава от тях? Уж разума... на кой нормален човек ще му дойде на акъла да прави такива извращения с животни... Проблема е в хората, къде се пуснахте по приюти и не знам си още какво... Погледнете каква *** има по улиците..

288

Илиян

преди 15 години

А на всички "прродозащинтници", които имат наглостта да пишат тук, искам да кажа смао едно: Идете в някоя детска хиругия в София, където режат за опреден път корема на поредното дете, хванало кучешка теня, погледнете родилите му в очите, и им кажете, колко трябва да сме хуманни, така смело, както се изказвате тук! Значи според вас, нашите деца са безлична маса и заслужава да бъде хапана, наричана *** и какво ли не, но милите *** с пръчка не бива да се пипат, защото душа носят?? Еми съжалявам, но който разсъждава по тоя начин, за мен е един човешки ***.

287

преди 15 години

Ти първо си помисли малко по-сриозно над твърденията си и тогава започвай да остроумничиш и даваш препоръчки на пищещите тук, А първото куче и ***, от които са тръгнали поколенията от къде е дошло според теб?!Пръкнало се е ей така просто, не че някой богоугоден мил човечец е решил, че не може да се грижи повече и си е изхвърлил животното на улицата?!И никой не е казал, че децата са безлична маса и заслужават бой с пръчки, но и кучетата не го заслужават!!!

286

ДО 284

преди 15 години

НЕ,НИЕ НАЙСТИНА СМЕ ДВЕ ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ...ТОЯ С КОЙТО СЕ УГОВАРЯТЕ ДА СЕ ВИДИТЕ,РАЗБИРАЙ СЕ С НЕГО...АЗ МЕРАЦИ ДА СЕ ВИЖДАМ С *** НЯМАМ!НЯМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА СИ КАЖА С ТЕБ...ИМАШ ДВЕ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ, ДА ПАЗИШ РАВНОВЕСИЕ И ДА ХОДИШ ДО ТОАЛЕТНА...ТУК КОМЕНТИРАМЕ БЕЗДОМНИТЕ ***,ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА САМО БОЙ...*** ТО ПРАЗНАТА ТИ ГЛАВА...КАКВО ДА РОДИ ОСВЕН ТОВА :D

285

ДО 277

преди 15 години

***,ТИ СИ ЕДНО ГОЛЯМО ШОПСКО НЕДУРАЗУМЕНИЕ! :DAМА ГОЛЯЯЯЯЯМО ТИ КАЗВАМ!

284

преди 15 години

282 знам че си същата гнида и сто имена да си надраскаш. на татко ти антифриза че ти го заврем у гъзо. не ми се прави на мъж пред екрана мишко страхлива ами като искаш толкова да се видим дай да се видиме верно да ти покажем точно кво животно съм. доде има *** като тебе ше има и животни като мене. страхливи п утки дето немат 5лв да си обършат миризливия *** и щото пред хората са мишки си избиват комплекса на дзверчетата. нема да те бием *** че те потрошим не да та бием разбираш ли *** ? ти не заслужаваш да живееш.ае че не ми се пишурка по *** форуми, къде и кога в южния ?

283

Алекс

преди 15 години

Хубаво, че сте социално загрижени. Обаче на мен не ми е работата да чета правилници, как една или друга служба трябва да си върши работата! Да си я чете службата. Да си обикалят по улиците и да си прибират кучетата.Освен тва, айде стига с тая глупост, че кучетата по улиците били изхвърлени от собствениците си. Тези чистокръвни *** са си смеска от други ***, родени по улиците и са резултат от годините безпроблено развъждане и "подкрепа" от състрадателни бабички.А на всички "прродозащинтници", които имат наглостта да пишат тук, искам да кажа смао едно: Идете в някоя детска хиругия в София, където режат за опреден път корема на поредното дете, хванало кучешка теня, погледнете родилите му в очите, и им кажете, колко трябва да сме хуманни, така смело, както се изказвате тук! Значи според вас, нашите деца са безлична маса и заслужава да бъде хапана, наричана *** и какво ли не, но милите *** с пръчка не бива да се пипат, защото душа носят?? Еми съжалявам, но който разсъждава по тоя начин, за мен е един човешки ***.

282

DO 152

преди 15 години

Вземи се гръмни най-добре бе!ШОПСКИ ***!!!Вземи чети малко...тук има стотици коментари и малко от тях толерират глутниците по улиците!И ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е НАЙ-ЛОШОТО,БАЩА МИ ПРАВИ АНТИФРИЗ!ТАКА ЧЕ МОГА ДА СЕ СДОБИЯ С КОЛИЧЕСТВО!И като ти чета поста...ти си по голямо животно и от животните бе!предлагам да те пуснем на някой глутница!толкова си безличен с тоя комерсиален коментар....щял да пребива...слез на земята НЕЩАСТНИКО!!!

281

преди 15 години

pozdravqvam avtora na statiqta! dobre e, 4e davate glasnost na problema!

280

преди 15 години

Затвор и солени глоби за насилниците на животни!!! крачката от насилие към животно до насилие срещу човек е много малка - затова трябва подобни престъпници да си получат заслуженото.