71

Бай Хйуй

преди 15 години

е зя първи път трият коментарите ми тук

70

Spiro

преди 15 години

"да видим Европа ли има по-големи запаси от газ, или Рисия има по-големи запаси от валута? Та другия път да се знае кой-койе, а не да стват сакатлъци.Гоце каза, че можем да издържим 6 месеца. Ако утре-другиден се затопли може да ги увеличи спокойно на 10 мес.Другите не студуват (засега), но май няма и шансове да започнат да студуват. Като на са си дали Държавните резерви на ханъми да ги изметат- имат си. И ния имахме, ама какво стана???"***, според мен руснаците до момента са загубили поне едно 5-6 милиарда долара от продажба на газ към Европа. Очивидно на тях изобщо не им пука за финансовите загуби. Важно е да положат Украйна в поза партер и да докажат на цяла Европа, че нищо не им струва да разгонят фамилията на всички и на всичко. Руснаците и без това си живеят бедно, могат да поемат още без да недоволстват още. Путин и Медведев вероятно ще излезнат герои от тази криза за обикновенния руснак. За българина Уркайна е виновна (щото ние сме с червени очила принципно), изобщо всичко е ОК.

69

обрязан

преди 15 години

***,жалки сте всички,и вие не знаете какво искате комплексари заблудени.ама българките виж усещат и разбират къде е истината...:D

68

преди 15 години

Очакват се масови фалити на руски банки и политиците там се опитват да отвлечат вниманието на хората.

67

vlado

преди 15 години

Тия,които плюят комунистите са като тях.Правят *** на американците.До вчера се гьзеха на руснаците.Какво значение има,кой те оправя!?След,като не сме видели хубаво от руснаците,какво хубаво сме видяли от американците?Това,че се гьзите или на едните,или на другите не ви прави нормални-вие сте си гейове!Е за това няма да се оправим!

66

преди 15 години

Братя Руси!,Обръщам се към вас от името на всички граждани на Република България,Моля не рушете Киевский Рус те са наши братя също, насочете ракетиете към Лондон и Вашингтон ще решити не само общите глобални проблеми, но и нашите локални!Искрено Ваш Патриот Българин.

65

преди 15 години

до 55-ти, май, изобщо не можеш да мислиш. Чакай си с кеф "стратегическата си енергийна помощ" от НАТО.

64

преди 15 години

Вече съм тук нали ви обещах да не закъснявам. Обещавам да въведа малко социална справедливост като ударя най-силно неприлично богатите хора в Бг.

63

хохох

преди 15 години

ГАЗ СКОРО НЕМА ДА ИМА!!! ИГРАТА Е ДОСТА ПО-ГОЛЯМА! ОТ САМОТО НАЧАЛО ВИ ГО КАЗВАМ - НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА ГАЗ!!! ИМА МНОГО ДЕБЕЛИ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА ДА НЯМА ГАЗ И ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА НЯМА!!!!

62

преди 15 години

Ruski *** mazni ! DA JIVEE UKRAINA ! ! !

61

Чукундур

преди 15 години

да видим Европа ли има по-големи запаси от газ, или Рисия има по-големи запаси от валута? Та другия път да се знае кой-койе, а не да стват сакатлъци.Гоце каза, че можем да издържим 6 месеца. Ако утре-другиден се затопли може да ги увеличи спокойно на 10 мес.Другите не студуват (засега), но май няма и шансове да започнат да студуват. Като на са си дали Държавните резерви на ханъми да ги изметат- имат си. И ния имахме, ама какво стана???

60

преди 15 години

Станишев в виновен,неговата м,амица.

59

преди 15 години

Както е тръгнало следващата седмица в МС ще обсъждат въвеждането на купонна система.

58

преди 15 години

Американските провокации станаха невероятно нагликогато дума като невероятно се използва от хора като Путин значи само едно!1Минахте линията.!Минахте границата.Дано този път войната изтреби империалистите виновни за това.. а не обикновенните украински/ български/ китайски / саудитски граждани

57

преди 15 години

Пазарната икономика не оставя дълго пазарни ниши и скоро някой друг играч ще се намеси на освободеното място на Русия като стратегически доставчик на газ за ЕС.

56

преди 15 години

Obama da vi pusne gazta,"demokrati" darveni!!!

55

Spiro

преди 15 години

Поредната грозна провокация от руска страна. Защо руснаците не възобновиха газоподаването през стандартния маршрут към Балканите ? Защо в последната минута смениха трасето ? Нали има наблюдатели, нали всички подписаха документа за възобновяване на транзита ? Това е все едно между две държави да има 10 кабела за подаване на ел. енергия. Едните решават, че трябва да подават напрежение по кабел номер 5, вместо по стандартния кабел номер 1. И какво става, трябва ли автоматично всичко да работи и да няма никакви проблеми ? Ами междинните трафопостове, ами кабелите ? Оразмерени ли са за този пренос ? Същото се случва в момента м/у Русия и Украйна - я вземете тоя газ по тази тръба и го доставете на изхода по онази тръба. И когато украинците заявяват, че това не е договорено и дори е технически невъзможно, всички трябва да се съгласим, че украинците са лоши. Аз не мисля така.

54

Asena

преди 15 години

Ukraintsi gnusni skoro i vas ste vi udari niakoe zemetresenie

53

преди 15 години

В предаването на Ризова Филипов каза още че в момента Русия има недостиг на газ заради големите студове и увеличената консумация и че ще ни разиграва колкото може по дълго

52

Лиляна Петрова

преди 15 години

"За завистта почивен ден няма"