54

преди 15 години

След като днес сутринта в 10 часа московско време украинския Нафтогаз е потвърдил постъпването на газ от Русия, а след това е отказал да пусне руски наблюдатели (както се споразумяха) на своя територия - и след като газа се губи отново на украинска територия - то какъв е извода?

53

kyky

преди 15 години

както казах, помолих нещо - създайете си име и го развивайте, а не пишете простотии от чуждо име :)

52

Бачо

преди 15 години

обаче Путин се е преборил геройски с финансовата криза в Русия като е затворил борсата и сега не ще да продава, защото няма цената по руските борси, които не работят за да не започне разпродаването на акциите. Спешно се търси държава-виновник. За съжаление в Украина има международни наблюдатели и не става, Беларус и Китай също, чеченците са на изчезване, Грузия вече я нападнаха тази година ... Дали да не направят един марш към Северния полюс (където им е мястото).

51

kyky

преди 15 години

помолих нещо :)никога не съм си позволявал да занимавам хората със себе си, да псувам и да държа подобен безвкусен тон.....явно *** и бойкоборисовчетата не могат да съчинят друг подход - техен проблем....мен пък ми става весело да гледам вашите напъни :) дерзайте :)

50

kyky

преди 15 години

думата почтеност май ти е непозната приятелю?явно синята ти циментова глава разбира само от бой, но и това ще стане скоро

49

Хехо

преди 15 години

"Дина Станишева, която е преподавател по славистика, по произход e рускиня, а бащата на Станишев, Димитър, е роден в Македония. Димитър Станишев е роден в село Щука, Струмишко, където семейството му се преселило от кукушкото село Моравци. По-късно той става висш функционер в Българската комунистическа партия и стига до поста секретар на Централния комитет." - айде и със здраве!

48

газка

преди 15 години

не вярвайте на руснаците - те винаги лъжат!

47

преди 15 години

Става все по зле вместо да се оправят нещата!

46

kyky

преди 15 години

Филипов е пръв приятел с любимия ви Костов.трябва да бъдат съдени заедно от Народен съд!!!

45

:) :) :) :0

преди 15 години

tuka ima tuka nqma i kade Gazta sega hi hi hi hi

44

rusnak

преди 15 години

100tina

43

rusnak

преди 15 години

gaz v Russiq ima za 10tina godini:))))

42

преди 15 години

Украйна си е признала че тя блокира газа за Европа!"Киев признался в блокировке транзита российского газа в ЕвропуУкраинская госкомпания "Нафтогаз" подтвердила, что заблокировала транзит газа в Европу из-за "неприемлемых условий транзита", которые выдвинул ей российский "Газпром". Ранее в "Нафтогазе" заявили, что "Газпром" не согласовал заранее объемы и направления поставок транзитного газа в Европу."

41

rusnak

преди 15 години

vie ste istinski jentulmen, no situaciqta iziskva po tvurdo otno6enie kum profanite:))))))))

40

Бачо

преди 15 години

обаче не е в България. А аз като гледам- май-май и на Матушка Рус са започнали да й се изчерпват находищата. От Русия (където няма наблюдатели) казват "газ има". От Украина, където разположиха наблюдатели от цяла Европа че и Русия барабар немогат да я видят? Не били отворили крана- еми аз не вярвам въобще да са го затваряли. Нали и Украйна чака газ?

39

kyky

преди 15 години

престани човече, че ще ме ядосаш...просташките ти шегички не са ми по вкусаДа, член съм на БСП и се гордея с това, за разлика от *** и *** като вас!

38

преди 15 години

Този Филипов много мазен ми се видя и не вярвам на нещата които приказва.

37

Путин

преди 15 години

Киев да се изтрие от лицето на земята! ВЕДНАГА!

36

kyky

преди 15 години

Pedro,докато за вас по подразбиране са виновни руснаците, без да вниквате в ситуацията, винаги ще се чувствате изигран и обиден на живота, вселената и всичко останало....в конкрентия случай, за ваше съжаление, виновни са украинците.

35

преди 15 години

Доколкото разбрах украинците са спрели газа защото те заплащат технологичният газ необходим за движението на газа,а те не искат да плащат,искат на тях да им плащат !