105

Гоцко

преди 15 години

Пропагандата дни наред ни облъчваше колко е лошо на запад,как всички сега ще се върнат с подвити опашки.Къде ще се върнат?В една страна изобилстваща от работни места,високи заплати,страхотно образование,националноотговорни политици,които мислат първо за България и народа ни и после за Русия и джобовете си,това е България остров на благоденствие на фона на умиращия загниващ капитализъм.Добре дошли у дома.Очаквам ви.

104

Мате Дрънкалото

преди 15 години

Единствено нашите са си виновни - въпреки, че от десетилетия знаят за мръсните болшевишки ходове , в областта къмто под кръста, на руснаците, не направиха нищо, за да ни поставят в неотносителна и конкретна енергийна и икономическа независимост от тях.

103

Мате Дрънкалото

преди 15 години

Единствено нашите са си виновни - въпреки, че от десетилетия знаят за мръсните болшевишки ходове , в областта къмто под кръста, на руснаците, не направиха нищо, за да ни поставят в неотносителна и конкретна енергийна и икономическа независимост от тях.

102

преди 15 години

И да пуснат АЕЦ-а, преносната мрежа няма да издържи натоварването, ако всеки си пусне печката....

101

преди 15 години

Взе ми буквите от клавиатурата...Много си прав. Вижте, *** RUSSKI братушки, примирете се с факта, че ако някой не ви ближе г*за, то не е задължително да ближе друг г*з.Този, който не е русофил, не винаги е AMERICAнофил или Украино-Грузинец. Просто има хора, които ви преценяват реално, а реално вие... НЕ СТАВАТЕ...! А колкото дотова, че Украйнците си откраднали малко от ГАЗа за * EU , еми не ги *** вие, за да не ви *** и те , амо то от алкохолните пари на тази Ruska водка явно още не сте изтрезнели...Пък и трезвен руснак има ли ?! Руснаците не могат да преговарят, те oт тия велики отечествени войниса свикнали да командват. Само че Украйна е най-голямата европейска държава (62.милн.)и не търпи диктат от пропаднали и корумпирани чиновници от Газпром.Русия.Преди месеци серГЕЙ беше ходил на среща с *** и беше оставен да чака 4часа да го приемат като просяк. Срам за България!Не бива да забравяме и за РУССкия ДЪЛГ към България, който от времето на СИВ не се обслужва от братята руснаци. Кои е луд да плаща на роби като нас. Вместо да ги изгоним и изхвърлим от руските им мутренски ресторанти окопирали куророртите на България, ние им правим Руски бал и слушаме Разцъфтели ябълки и круши, докато те ограбват държавата ни. Ама тоя дето е срам за България и чака 4 часа пред кабинета на *** той е за онождане... серГЕЙ (и Овчаров и червено-царските изчадия.)

100

преди 15 години

тичайте да си купувате климатици докато не са свършили по магазините

99

преди 15 години

bwahaha ti si edin prost rusnak. Po-malko pari li ima6 sega za vodka kato ukraincite vi e**** maikite ili kakvo te drazni? UKRAINA UBER ALLES!!!

98

преди 15 години

Мошенниците от топлофикация трябва да намалят цените тъй като цената на газта от държавния резерв е по-ниска от цената на газа доставян от Русия.

97

преди 15 години

da puskat aeca 4e si maikata posred zima bez gaz vednaj paravanov da e prav za ne6to

96

преди 15 години

Не вярвайте на руснаците какво казват че били пускали?В момента Газпром е фалирал вече и няма право да говори.

95

Иво

преди 15 години

На изпроводяк , това правителство така се ***, че дълго ше гледа към властта през крив макарон.Оказа се,че: Въпреки , че страните от ЕС обявиха за проблеми във връзка с намалената доставка на газ, България нямала подобен проблем . Ха-Ха-Ха. Оказа се , че отоплението с газъол е по- евтино от това с природен газ. Защо трябваше да се увеличава цената на природния газ и парното при този факт. Или защото съгласно Догаворът сключен от др. Овчаров , енергийната мафия ще печели повече. Че Украйна отказа да продължи транзита на газта през неъната територия при по високи цени , ако не последва реципрочно увеличение на транзитните такси от страна на Русия. Май има резон , а? Че Топлофикация има запаси на газъол, които значително биха намалили цената на парното, но при препродаването им , чрез 3 или повече фирми на/ горивото на Топлофикация/ цената му ще се увеличи и нищо чудно да стане и по висока от тази на природния газ. Оказа се, че реалната цена на парното би била по ниска при използването на газъол и след като Дружествата за топлинно счетоводство не желаят да извършат отчитането на потребената топлоенергия да 31.12.2008 год. , същата дейност ще се извърши от Топлофикация. За чий..... са Дружествата за Топлинно счетоводство? За да ни начисляват заплатите, лукса си или спонсорсвата им към сметките ни ли? Всъщност ние в нормална държава ли живееме??? Нормално правителство ли ни управлява???

94

преди 15 години

Гоце'Георги Първанов, Сергей, Овчаров и вся осталая сволачь...Взе ми буквите от клавиатурата...Много си прав. Вижте, *** RUSSKI братушки, примирете се с факта, че ако някой не ви ближе г*за, то не е задължително да ближе друг г*з.Този, който не е русофил, не винаги е AMERICAнофил или Украино-Грузинец. Просто има хора, които ви преценяват реално, а реално вие... НЕ СТАВАТЕ...! А колкото дотова, че Украйнците си откраднали малко от ГАЗа за * EU , еми не ги *** вие, за да не ви *** и те , амо то от алкохолните пари на тази Ruska водка явно още не сте изтрезнели...Пък и трезвен руснак има ли ?! Руснаците не могат да преговарят, те oт тия велики отечествени войниса свикнали да командват. Само че Украйна е най-голямата европейска държава (62.милн.)и не търпи диктат от пропаднали и корумпирани чиновници от Газпром.Русия.Преди месеци серГЕЙ беше ходил на среща с *** и беше оставен да чака 4часа да го приемат като просяк. Срам за България!Не бива да забравяме и за РУССкия ДЪЛГ към България, който от времето на СИВ не се обслужва от братята руснаци. Кои е луд да плаща на роби като нас. Вместо да ги изгоним и изхвърлим от руските им мутренски ресторанти окопирали куророртите на България, ние им правим Руски бал и слушаме Разцъфтели ябълки и круши, докато те ограбват държавата ни. Ама тоя дето е срам за България и чака 4 часа пред кабинета на *** той е за *е серГЕЙ (и Овчаров и червено-царските изчадия.)

93

преди 15 години

xaxaxaxxa superrrr vakanciqqqqq kat nqma gaz :D:D:D

92

kyky

преди 15 години

Proximus, хората казаха - пускаме 300 на украйнската граница, от другата страна излизат 260 - значи украйна краде.украинците казват - не крадем.руснаците пускат 250 вчера за европа, в българия след 0330 нищо не влиза повече....и руснаците са виновни?интересна теза......единственото, което казаха украинците, че `не били крали, а били отклонявали за технологични нужди`, а да плащане на отклоненото - нито дума.....майтапи....

91

Яж

преди 15 години

Няма ли кой да й го подаде на оная русата к*рва Тимошенко???

90

Proximus

преди 15 години

като на Украино-Руската граница не постъпва газ, защо очакваш на Румъно-Украинската той да се появи от нейде.И не можем да си искаме вдигане на транзитните такси, тъй като имаме договор, за разлика от този на Украйна, който вече е изтекъл. Няма значение всъщност... сфариха ни пак по бели ***, пак изненадани, пак неподготвени и незнаещи какво да правим.

89

преди 15 години

Конфликт вокруг поставок российского газа через территорию Украины обострился в декабре из-за непогашенной задолженности "Нафтогаза" перед "Газпромом". Хотя 2 миллиарда основного долга украинская сторона в начале января погасила, эти средства поступят в "Газпром" не ранее окончания новогодних праздников. В то же время "Нафтогаз" по-прежнему должен российской компании около 600 миллионов долларов в виде пеней и штрафов за просроченные долги. Кроме того, две газовые компании до сих пор не заключили контракт на поставки газа на Украину в 2009 году, поскольку "Нафтогаз" не устраивают новые закупочные цены. 1 января "Газпром" предложил Украине покупать газ по 418 долларов, а 4 января - по 450 долларов. Перед этим украинская сторона отказалась от льготных условий поставок по 250 долларов за тысячу кубометров, называя оптимальной цену на уровне 200-235 долларов.

88

преди 15 години

"4. Премиера от правителството на А.Доганов, излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не създаде Кризисен щаб, който да осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата"как според теб може да се осигури енергийно страната ни, можеш ли да ни просветлиш смешникоиначе финансовата ни политика е доста премерена и добра в момента, само виж какво става във всички други страни от източния блоквзимат огромни заеми от мвф и са пред фалит! положението е доста черно и в италия и нещата много скоро могат да излезнат извън контрол.

87

Анонимен

преди 15 години

CV, кажи му на големия форумен четец на европейски вестници Trapper - # 63 къде е истината.

86

преди 15 години

Руснаците не могат да преговарят, те са свикнали да командват. Само че Украйна е най-голямата европейска държава и не търпи диктат от пропаднали и корумпирани чиновници от газпром.Преди месеци серГЕЙ беше ходил на среща с путин и беше оставен да чака 4ч да го приемат като просяк. Срам за България.Не бива да забравяме и за руския дълг към България които от времето на СИВ не се обслъжва. Кои е луд да плаща на роби като нас.