17

Анонимен

преди 5 часа

ЕС как е, излезе ли от рецесията?

16

Анонимен

преди 5 часа

Северна Корея сама разработи балистични ракети, с които може да удари САЩ и да нанесе непоправими щети. Това което няма Северна Корея и военни спътници които да насочват ракетите. И тук в играта идва Русия, така че ракетите на другаря Ким да не летят до там до където падне, а да падне точно над Белия дом.

15

Анонимен

преди 5 часа

ВНИМАНИЕ! Един вид е застрашен от изчезване - Русофил живеещ в Русия. хахаха Нека всички със задружни усилия се погрижим, повече русофили да живеят в Русия. Русофили, вие какво ще кажете? Живее ли ви се в Русия или предпочитате хубавото в ЕС? Кой бяга от хубавото, нали?

14

Анонимен

преди 5 часа

Северна Корея е световен фактор, играч на световната политическа сцена с която дори САЩ сa принудени да се съобразяват, а жалката България навсякъде я презират и подритват като мpьcна изтpивалка.

13

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен "Другари, кой е по-висок Ким или Путин?" Питаш грешните хора. Може би Другарят Бойко Борисов ще знае. Бил е при Путин, а бай Дончо може да му е разказал за Ким, на кратката им няколкосекундна среща в Белия Дом.

12

Анонимен

преди 5 часа

За 10 дена Киев и съвсем скоро след това пълна пабеда над капитализма

11

Руският президент

преди 5 часа

Владимир Путин и лидерът на КНДР Ким Чен Ун през лятото подписаха договор за всестранно стратегическо сътрудничество, който отменя всички санкции срещу изстрадалата корейска страна.

10

Анонимен

преди 5 часа

Другари, кой е по-висок Ким или Путин?

9

Анонимен

преди 5 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

8

Крим НЕ е Украйна

преди 5 часа

В договорът по прехвърлянето на Крим от Османската на Руската империя има интересна клауза. Ако Русия загуби контрол над Крим, следва да го върне, в съвремието на Турция. Този договор не е денонсиран. И Турция може да си потърси интересите. Затова Ердо(г)ан се усуква около и.в.д. президент на Украйна Зеленски.

7

Анонимен

преди 5 часа

Китай, и Северна Корея са едни от малкото страни в света където има истинска демокрация, където лидерите на страните реално работят за народа, а не измамата на западната демокрация с изборното шоу.

6

Анонимен

преди 5 часа

Договора е подписан, и това означава, че от този момент Северна Корея е под ядрения чадър на Русия - никой не може да напада Северна Корея. А как ще действа 4тата клауза - Путин каза: това ще решим сами.

5

Анонимен

преди 5 часа

Скоро Путин ще наложи исляма в Русия защото много му харесало как при приятелите му джихадисти жената е забулена и седи вкъщи да ражда деца за фронта а в Русия не щат да раждат и баламурници за фронта са дефицит

4

Русия и КНДР ще

преди 5 часа

решат. Разбира се. Те са суверенни държави и няма да тръгнат да питат трети страни.

3

Анонимен

преди 5 часа

Горките корейчета, от глад и мизерия в Корея - на глад и мизерия на фронта да се бият за изперкали къси комплексари

2

Анонимен

преди 5 часа

Какви са в очите на останалия свят питеците севернокорейци Джудж, най-много да ти се изсмеят мощно в лицето :)))

1

Анти-ЕС

преди 5 часа

Чисто-стратегически ходове. Нищо повече.