103

Стига експерименти!

преди 7 часа

След като спечели изборите в неделя, партия Възраждане ще свормира кабинет начело с д-р Костадин Костадинов. С екипа си от тесни специалисти, д-р Костадинов ще изведе България от тресавището на колониализма и ще я постави отново редом със световни сили - там, където й е мястото. Стига експерименти! Време е за Възраждане!

102

Хахаххахаххаха

преди 7 часа

До Емилия, това се случва само в твоята глава! Такава пропаганда никога не е имало в училищата! Стига лъга като долна мас тия!

101

Емилия

преди 7 часа

Възраждане спасиха децата ни от попълзновенията на джендър пропагандата в училище. Моят глас и на всички от моето семейство ще е за тях.

100

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 97Може да са внуци но не носят партийни книжки в джобовете както вашите вождове.Никой не избира родителите си и сам определя поведението си.

99

Анонимен

преди 7 часа

Посолството да не е засилило подкрепата към ППДБ, че "прогнозините" проценти за тях взеха да се увеличават? Или просто Борислав Цеков и Петър Кичашки представят желаното за проучено.

98

обеснение

преди 7 часа

Мисля, че за ГЕРБ гласуват хилядите корумпета, кибици и семействта им, с които ГЕРБ напълини администрацията. Плюс купените гласове.

97

Анонимен

преди 7 часа

Много от ПП са внуци на членове на Политбюро на БКП ,ако знаят дядовците им как са слуги на Сащ и Украйна че се обърнат в гроба

96

Анонимен

преди 7 часа

Върнете смъртното наказание, обесете Борисов, Цацаров, ВСС и т.н. Това не е държава, това е опг, вие сте граждани с открадната държава, родителите ви умряха в бедност и скръб заради тези контрабандисти.

95

Агент Сава

преди 7 часа

А ДПС 2 и ДПС 1 на коя позиция ще са.

94

Анонимен

преди 7 часа

Походът на иммбециллите: меч, двуличие, вггъззраждане и итн!

93

Анонимен

преди 7 часа

ГЕРБ + ПП + ДПС /Пеевски/ или ГЕРБ + БСП + ДПС /Пеевски/ са възможностите за кабинет, и то ако им стигнат гласовете. Ако влезе МЕЧ и Величие ще има нови избори на 100 %

92

Румен

преди 7 часа

Българите не бива да позволят на разни измислени в последния момент партии да получат гласовете на родолюбивите хора. Затова - за Възраждане. Доказали са се многократно и са много последователни в действията си.

91

Анонимен

преди 7 часа

ГЕРБ ще са първи, до момента, в който арестуват Матева за триста хиляди гласували починали и 30 хиляди унищожени редовни бюлетини от ниско моралните блуждаещи погледи на събраните от тях престъпници в РИК. С ГЕРБ ДПС повече никакви контакти до като бандата на Борисов не отиде в затвора. В затвора, не в пенсия. Направете граждански арест на това прасе контрабандист Борисов още днес

90

Куковица

преди 7 часа

Значи изборите са приключили.Възраждане ще са след ДПС.От Козяк така са казали.

89

Стоев

преди 7 часа

Сега на тези избори на мода е да приказват за отговорност аз не съм видял осъден досега заради кражбите едно е ясно в България изборите не решават нищо

88

Анонимен

преди 7 часа

Само герба,ПП да духат супата ,както каза финансовия министър от ПП Василев ...

87

Георги

преди 7 часа

*** си тачи Боко, и туй то!

86

Анонимен

преди 7 часа

Има народи като палестинците които се борят за да имат държава .Ние имаме държава и позволихме 35 години да я унищожат .Това е истината . Вземаме се в ръце, разправяме се с политическата класа и гледаме напред . България трябва да е на хората , не на олигархията , трябва да пребъде .

85

Анонимен

преди 7 часа

80 процента от гражданите не могат да понасят ГЕРБ ДПС и искат да ги по затворите, ошушкани от имоти, купени от Нотариуса, ошушкани банкови сметки от откраднатото, ошушкани любовници, ошушкани *** от ВСС

84

Анонимен

преди 7 часа

До 1262..Е , и !Новите ''демократи'' в Бг , докараха цените до висините , а народа - НЕГРАМОТЕН , и България на всички последни места в ЕС , по всички показатели ... АЙДЕ УЛЕВу !