74

дезинформатор

преди 7 часа

Е и? Защо ни за имавате с прстотии? Вчера бяха 12000, днес се оказаха 3000, току виж утре са 300, ама не били военни, а цивилни. И не били Севернокорейци, а пленени южнокорейци... Да.

73

Анонимен

преди 7 часа

В руската армия униформите китайски,дроновете ирански,радиовръзката китайска,танковете съветски,екипажите бурятски,колите китайски,снарядите севернокорейски,ракетите ирански,главнокомандващ монгол. Всъщност с кого воюва Украйна???

72

Анонимен

преди 7 часа

Поредната порция азиатски нашественици,домъкнати от Антихриста Путин ще бъде утилизирана от братския,славянски народ на Украйна!

71

до Баба

преди 7 часа

гледай си алцхаймера, щото историята си знае работата и Путин и той.....По хубав полигон за тренировка няма да намерят.Реални бойни действия, калени ветерани и нови методи за война.Перфвктно за всички, а Киев не му трябва на никой...смърди и вече е пълна скръб в сравнениебс 1998 и 2006 когато бях. Сега имам предвид август 2024....смрад, курваляк и полска гмеж....

70

абе

преди 7 часа

Безмислени са тези дрънканици, сложени в устата на южнокорейскиото "ръководство". Няма да помогнат за допълнителна мотивация на редовите европейци и американци да ходят в Украйна. Редовите европейци и американци чудесно осъзнават кой и за какво се бие там, и нямат желание да стават курбан заради нюйоркските гърбоноси. Бадева хвърлени пари за пропаганда.

69

Руско позорище

преди 7 часа

Необятно

68

Анонимен

преди 7 часа

До 68.Е в Южна Корея няма нито един доброволец за фронта в Източна Украйна.Помагат с въоръжение но с хора няма желаещи.Виж на Север има доста желаещи и това плаши Юга.Плаши и Зельо също така.

67

?

преди 7 часа

Тия севернокорейци кога са сварили да научат руски? И къде точно се бият? За да са пушечно месо под прякото командване на руснаците.

66

хе хе хе

преди 7 часа

Свободният свят търси повод официално да навре войските на НАТО в Украйна. Малко като химическите оръжия на Саддам, нали помните? Само че Свободният свят не осъзнава мащабите на залозите. Въобще, западните лидери са някъде на границата между безочливата и безнаказана наглост, и откровената лудост. Предстои да направят решителната крачка:)

65

До 63

преди 7 часа

Щом си рекъл... А защо поредната? Сега говорят за първа.

64

Анонимен

преди 7 часа

Не се притеснявайте. Точно те са доста печени воини за разлика от бундесвера, френския чуждестранен легион и американските морски прасита.

63

анонимен

преди 7 часа

Поредната севернокорейска пратка месо ще бъде ликви дирана. На Ким не му пука.

62

Фо Баба 59

преди 7 часа

Не знам какво му береш грижата на Путин. Гледай себе си.

61

До Баба 55

преди 7 часа

Картоноядец да ми говори за логика е комично

60

Анонимен

преди 7 часа

брейй, колко загрижени се появиха за северно корейците. А за наемниците от европейските страни, биещи се за Украйна защо няма загрижени? Опс, забравих, че там трябва да се отрича, че има такива

59

Баба

преди 7 часа

Какво постигна геният Путин: 1. Загуба на територия (Курска област) 2. Рублата потъна и имат санкции по целия свят 3. НАТО се разшири с две страни (Финландия и Швеция) 4. ЕС ще се разшири с Молдова 5. Толкова много руски загуби, че се моли на най-жалките страни в света (С. Корея и джихадистите от Иран) за войници и ракетки.Ей това ако не е гениален държавник, не знам.

58

Центю Гривнюв

преди 7 часа

Американски ли е го гълтам със затворени очи, целия съм мокър.

57

Анонимен

преди 7 часа

Садам Хюсеин -диктатор-убит от САЩ,Ирак демократизиран, Милошевич-диктатор-осъден от САЩ, Югославия-няма я на картата, Кадафи-диктатор-убит от САЩ, Либия-демократизирана, Башар Асад-диктатор- нападнат от САЩ-Сирия разделена и в руини, Афганистан-терористична държава, окупирана от САЩ цели 20 години-демократизирана, след което понедоносно изоставена на талибаните, Ким Чен- диктатор-???, Сев. Корея-???, Путин-диктатор и терорист-???, Русия-терористична държава-???...ЗАЩО???

56

ПЕТКО КАТЪРА

преди 7 часа

Южна Корея се надява,че след обучението си тия неясно вече колко хиляди ще заминат към Окраина,а няма да се появят на полуострова!

55

Баба

преди 7 часа

"Сега пък война."Брат, ако очакваш логика от нашите русо-роби, ще има да чакаш. Както ще има да чакаш пРосия да си върне Курска област, вече 3 месеца чакаш. И както чакаш ееей сега пРосия да превземе Киев (вече 3 години чакаш). И както чакаш логиката страната, в която действат Шулц-88 и Русич (неонацистки групировки) да "денацифицира" други страни. Уж не е война, а Путин проси войници и ракетки от С. Корея. Абсолютни жалки смешници са нашите русо-роби, сега цвърчат кат мишки.