181

пазарът го няма

преди 6 часа

Когато заговори за съкращения на хора, разходи и закриване на заводи морето от 16000 работници в залата и над 5000 отвън пред виеостената изригна! Въпреки отчаяните му призиви, че всички трябвало да "споделят отговорност", защото с цел оцеляване Фауве трябвало да премине към производство на електромобили, нито един довод не беше приет. И тогава Анлиц изплю камъчето за мрачната картина с компанията: след пандемията пазарът на коли се е свил, всяка година се купуват с половин милион автомобили по-малко. Това означавало, че два завода просто не работят. "Пазарът просто го няма".

180

Анонимен

преди 6 часа

BYD вече надминаха Тесла по продажби. През 2023 г. BYD продаде рекордните 3,02 милиона автомобила по света, включително хибриди, което е с 62% повече от 2022 г. За сравнение: данните на Фауве са 1,02 милиона електрически превозни средства и хибриди. Тесла, която произвежда само изцяло електрически автомобили, е продала 1,8 милиона.

179

До 185

преди 6 часа

А всички руски голтаци могат да дойдат в дивния български Прованс при тебе малко да слугуват. Останаха не повече от 100м души, от които 98- тотални голтаци, като тебр, русофиле. Ще ги научиш да пият водка от фекалии и така. Ще обмените бедняшки опит, мили ми бедни роби.

178

Анонимен

преди 6 часа

7% - спад в глобалните продажби на Volkswagen Group през третото тримесечие. Това показва, че европейската автомобилна индустрия е изправена пред сериозни предизвикателства, включително слабо търсене от Китай и високи производствени разходи у дома, посочва Ройтерс.

177

Някой

преди 6 часа

"***", "***" , ама ще харчи 50 милиарда от руските активи , а Мара Шекерова ще я кара на сухо...

176

До 150

преди 6 часа

Всички хамериканци може да се съберат на полуостров Камчатка и даже ще им е широко, ако не драскат и хапят.

175

Анонимен

преди 6 часа

Меркел и Оланд казаха в прав текст - години наред лъгахме Русия с минските споразумения, за да спечелим време да въоръжим Украйна.

174

Ахахахаха...

преди 6 часа

...Зеленски е дребно злобно човече, което вече никой и никъде не иска!

173

Анонимен

преди 6 часа

За зеленски обаче важи I've been and will always be small, forever. И честно казано както вървят нещата Украйна става малка again и ще продължи да се смалява.

172

Анонимен

преди 6 часа

Тоя не президент от април месец,днес бг))и . не блокирайте

171

Я виж ти,

преди 6 часа

...Копейката загрижен за Фолксваген? Най-големият концерн, с най-много продажби в света ? Ицко /Хр.Хр./, пак ли ти ги каканижеш простотиите?

170

Анонимен

преди 6 часа

Има два основни принципа на международното право: 1) ненарушимост на границите и 2) правото на самоопределение на всеки народ. Първият принцип е в сила, само ако определена държава спазва втория принцип.

169

Анонимен

преди 6 часа

А какво става с фолцваген?

168

Анонимен

преди 6 часа

А какво става с територията на Украйна, става ли бига, става ли бига територията на Украйна?

167

Анонимен

преди 6 часа

Този НЕЛИГИТИМНИК,вече се " хваща" и за " сламката", само и само да Оцелее! Какви " планове за Победа" те гонят бе Евреино????-:( Ти още ли си под наркоза,че Ще " победиш" държава каквато е Русия???-:( Усеща че Губи " Господството" си на Украинска земя! И всячески се опитва,още да се " впише" някъде!! Жалък си Ейййй! Мисли къде да Бягаш,щото Нищо добро Не те Очаква Американофиле!!!!

166

Анонимен

преди 6 часа

Простете ме, кога голташка Русия е била голяма и фактор за каквото и да е?! Огромна територия с икономика, колкото половин Бавария. БВП на глава от населението- наполовина на бедна България. Зеленски надценява руската смешка.

165

Анонимен

преди 6 часа

Oтkaчeнa paбoтa...

164

дедо поп

преди 6 часа

"тираните ще носят отговорност за щетите, които причиняват.Ти пъвро виж собствената си *** тогава давай акъл Деменция

163

Анонимен

преди 6 часа

Гад фашиска,скоро някой украински генерал че.му тегли куршума

162

Анонимен

преди 6 часа

Русия още много години ще се гърчи под западните санкции. Накрая ще изостане с 30-40 години от западния свят както изостана СССР от модерния свят при въвеждането на 35 годишните американски санкции Джаксън-Ваник. През тия 35 години американците отидоха на Луната, въведоха сателитнит и клетъчни телефони, интернет, сателитните телевизии GPS навигация през 1978г и ред други технически и научни достижения. Какво направи Русия през това време разпадна се и се смали със 5 млн. кв.км. Очаквайте същото.