137

Анонимен

преди 6 часа

Някой намери ли отговор на въпроса- защо деца и внуци на Сталин, Хрушчов, Брежнев, Горбачов живеят/живяха в САЩ и ЕС, защо деца на КРЕМЪЛ СА В ЕС, защо милиардерите им милионерите им са в ЕС....

136

АНГЕЛ

преди 6 часа

От Американците съм научил че когато правиш войни ти не само че НЕ си изолиран но си и по уважаван, почитан и властен. Така че незнам защо някой си мисли че войната те изолира . Напротив. Точно обратното е !!! Ти изолираш!Не те теб !

135

Анонимен

преди 6 часа

Русия изобщо не изглежда да е изолирана, както ни убеждават от западните медии. Половината свят отиде на крака при Путин. Кога ще започнат да дават резултат санкциите, прогнозите са за растеж?

134

Анонимен

преди 6 часа

Всеки ден умират десетки мъже изпратени от Вожда да избиват в мирна Европейска държава себеподобни, дали има вина руският народ- да има- те си го избират!

133

Анонимен

преди 6 часа

Той никога не е бил в изолация. Просто има една шепа сърдити лидери на държави, мислещи държавите си за "света", които не искат да си играят с него.

132

Анонимен

преди 6 часа

Искам да ме глезят на Запад и да си плюа в социалките по него цел живот.

131

Анонимен

преди 6 часа

Кое и е хубавото на русия? Ниска продължителност на живота, ниски доходи, висока престъпност, алкохолизъм, 1 милион официално регистрирани хероинозависими.

130

Капитанът

преди 6 часа

Русия е там където и е мястото в Азия ,при азиатците . Средновековна диктатура при други диктатури. На срещата пекоха ли овен и играха ли шамански танци?

129

Брат Бхарат

преди 6 часа

"Искаме индийски стандарт!" - Индийския стандарт е система от касти на няколко слоя. Ако си се родил в долна каста на обществото, завинаги оставаш в тази каста и отритнат от много дейности и институции. На практика чистиш изпражнения и отпадъци и гориш трупове цял живот. Обществото в Индия лека-полека се модернизира, но само в по-големите градове, където на места вече тази система е изкоренена.

128

Анонимен

преди 6 часа

Абе много е хубаво в Русия, само че официално там има около 700 българи. На Запад е много лошо обаче в Германия има 150 000, Франция, Англия и Испания още толкова, САЩ още толкова. Много лош запад значи :(

127

Анонимен

преди 6 часа

Карантиниран е!

126

Анонимен

преди 6 часа

Стотици копейки хвалят Русия - 0 копейки искат да живеят там

125

Анонимен

преди 6 часа

Бъдещето на БРИКС е миналото на СССР!

124

До 130

преди 6 часа

Какво я рекламираш Русия, ходи там да живееш и не ми я рекламирай. Била чиста и уредена страна. Имат 2 града МОсква и Петербург и това е, другото е тайга без пътища и инфраструктура, какво му е уреденото на това? Стига си писал глупости, ами стягай багажа и отивай в Русия. Климата е хубав ще имаш работа, има свобода на словото, ще можеш да си говориш каквото искаш, ще си купиш апартамент, ще живееш уредено. Кеф ти рускини, заминавай!

123

Анонимен

преди 7 часа

Западдналяцитв са изолирани.

122

Анонимен

преди 7 часа

Bloomberg: Европейските лидери "внезапно се сблъскаха с множество доказателства, че рецесията става необратима".

121

Анонимен

преди 7 часа

В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева), в някои градове и 200 хил. Уникално ниска безработица, невиждана досега. Реален физически недостиг на работници. С тези темпове думата "безработица" скоро ще изчезне от речника. Да купиш жилище с ипотека при сигурна работа - никакъв проблем. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои

120

Кое будушче?

преди 7 часа

До Христо Христов /// Светлото будушче, което партията кармилница обещаваше се утече у ряката, другарю Христов. Измий си гурлите от 20 век и добре дошъл в 21-ви, когато капитализмът става все по-гнил и по-апетитен, дори и за членовете на БКП/БСП, Атака, Няма такъв народ и Възраждане.

119

Дедо

преди 7 часа

Монголоидния дребен руски цар , се среща със жълти ,кафяви и черни в татарски град. Къде са белите хора, къде е славянството ,къде е християнството,за която Русия претендира хахаха.

118

Всичко е точно

преди 7 часа

Франция, Германия, Австрия, Дания, скандинавските страни... Всички затвориха границите си за свободно преминаване.