53

Анонимен

преди 8 часа

В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева), в някои градове и 200 хил. Уникално ниска безработица, невиждана досега. Реален физически недостиг на работници. С тези темпове думата "безработица" скоро ще изчезне от речника. Да купиш жилище с ипотека при сигурна работа - никакъв проблем. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои

52

Спекуланти

преди 8 часа

За един месец от 5лв.за кило,чесъна на пазара е станал 8лв.А НСИ твърди че цените падали?!

51

Анонимен

преди 8 часа

Виновни са 45 години кокунизъм и 15 години управление на ГЕРБ.

50

Истината!

преди 8 часа

ГЕРБ-ДПС-БСП са виновни! Ге унищожиха млекопроизводството в България!!! ПП са партия едва от 3 години!

49

Анонимен

преди 8 часа

Това което прави Елена Стоичкова не е бизнес, а хоби. С 20 крави бизнес не се прави, не е икономически обосновано. На такива аматьори все някой друг им е виновен, но никога няма да се вгледат в себе си, какво, как и защо правят. Чувала ли е някога Елена за икономия от мащаба?

48

Анонимен

преди 8 часа

мале в този сайт май всички списвачи са от онлайн обучението. То няма една вярна статия! Да не говорим, че на тази Стела и математиката за 2-ри клас и липсва. От 6 литра по 50-90 стинки отиде на 15 лв. И това било даже без разходите за труд:)))) голям смях. В Германия си купувам кашкавал на такава цена бе!

47

Лъжи, лъжи, лъжи

преди 8 часа

До 46. ПП-ДБ никога не са управлявали 4 години! Ей лъжец мазен! ПП-ДБ управляваха с ГЕРБ-ДПС само 8 месеца и то под саботажа на ГЕРБ-ДПС! Останалите гозлдини управляваше Президенга със Служебното си правителство! Като повториш една лъжа 100 пъти, няма да стане истина! Има факти!!!

46

Анонимен

преди 8 часа

Лъвчета, ко стана бе? Времето още ли е ваше?

45

Анонимен

преди 8 часа

Вдигаш 2 пръста по площадите, получаваш мляко с 400% надценка и банани по почти 5 лева килото. Кот такова.

44

Мноо си тъп Сашеееее

преди 8 часа

По-голяма простотия не бях чел! Все едно да напишат, че бензина трябва да е на цената на суровия петрол. Прясното мляко, както и петрола са суровина.

43

Анонимен

преди 8 часа

че има ли мляко в киселото мляко?

42

Реалността

преди 8 часа

Сега производителите слагат в киселото мляко нишесте и др. добавки, които да го направят по-гъсто и плътно.

41

Анонимен

преди 8 часа

ПП-ДБ 4 години управляват и със ЕС изравниха единствено цените... че даже и ги минахме

40

Фактите не лъжат!

преди 8 часа

Днешните супермаркети не искат да продават кисело мляко, което се разваля бързо, защото предлагането му далеч надвишава търсенето и трябва да бракуват количества от него. По тази причина производителите правят продукт, който да трае повече. Колкото по-малко живи бактерии има в киселото мляко, толкова по-голяма е неговата трайност.

39

Г557дт

преди 8 часа

Заради ГЕРБ-ДПС е висока цената на млякото. Те унищожиха млекопроизводството

38

Капиталиста

преди 8 часа

Като ви е скъпо и скапано, произведете и продавайте на по-ниска цена. Така се става милионер.

37

Анонимен

преди 8 часа

Доста инфантилно-простовати сметки с цел да се манипулира обществото. Това което произвежда Елена Стоичкова е продукт който е не може да бъде пуснат на пазара преди да претърпи обработка. Млякото в магазина е задължително трябва да е пастьоризирано и опаковано подходящо, като тук има много разходи, отделно транспорт, маркетинг и т.н. Защо смятате млякото за производство на сирене по цени от магазина? Ако 6 литра мляко са нужни за 1 кг. сирене, то разхода на производителя е от 3 до 5 лв.!

36

селянин

преди 8 часа

епа кй си нема офце и крави да му мисли

35

Альооо

преди 8 часа

До 26. Вече сме края на 2024 г. Ти в миналото ли живееш? Днес ни управляват ГЕРБерските калинки начело с ГЕРБерската марионетка Главчев, нека ти намали млякото на левче. Хаха

34

Kuncho

преди 8 часа

Изкупната цена е между 50 и 90 ст. /литър по даните в статията. За 1 кг. са нужни не по малко от 6 литра. Отук най ниска цена на сиренето без разходи за ток, заплати и др 13-15 лева за килограм. Нещо не се вързват сметките ! Пита се кой е дал дипломата на журналистта и редактора пуснал статията :)