74

Ром"с

преди 6 часа

Като цяло има балон при имотите ,тук спор няма и само "заинтересовани" могат да кажат,че нямало ...но дали ще се спука балона ,това трудно е да се каже ,защото прословитата пазарна икономика работи само до 1 курс на икономическите вузове,а след това не се подава логика. Един пример ..ватман в София си купува едностаен -студио,работник в Макдоналдс с майка чистачка се купуват двустаен ... Дали ще се спука Балона едва ли ,но ще започне да издишва ..един имот трбва да струва 120 наема до 2007.. .

73

Анонимен

преди 6 часа

Има много млади в малките градове и в провинцията, дето карат баби, родители да продават земеделската земя и бягат към София първо уж в университета, ама не се връщат. Земята сега декара е 2К, а преди беше по 200 лева. И там поскъпването е 10 пъти за 20 години , като при апартаментите

72

Анонимен

преди 6 часа

До Балончев И след 3-4 години ще се цункат. Бог дал, Бог взел. Дай на глупавия пари и той ще ги потурчи.

71

Анонимен

преди 6 часа

Аз чакам да построят още поне 300 - 400 блока, съвсем да няма къде човек да се разходи, цената да стане поне 5к евро за квадрат и тогава ще купя поне 5 апартамента.Бухахахха

70

Балончев

преди 6 часа

Балон няма, просто има много немъчени пари в България. Всички крадат и не плащат данъци и после инвестират в тухли щото за друго не им стига акъла. Да живее тухлената мафия!

69

Тия

преди 6 часа

които по една или друга причина не могат да си купят жилище в София или Пловдив, се надъхват и самоуспокояват. че нещо си щяло да се спука. Ми тоя балон се е запукал от десетина години. Ще има да почакат още малко!

68

do 67

преди 6 часа

Имаше за тези от селата, като ограбихте Нарадо след 1946 и взехте всичко на хората, нормално е нищо имащите да са доволни. Още си мечтаете за времето, когато нищо не правихте, а обирахте каймака.

67

Анонимен

преди 6 часа

Отделно тарикатите дето направиха пари от кражби с надписване на фактури за ремонти на магистрали, и такива крали от чуждите фирми със стотици хиляди и милиони, ама яко са крали и сега си купуват и на 3000Е,ама тея пари са ги изкарали от въздуха и за параван, дърпат жилищен кредит и така си узаконяват откраднатите пари, иначе как се изкарват 250-500хиляди лева???

66

Анонимен

преди 6 часа

Преди години и аз разправях, че има балон на пазара, после ми излезна нещо, което прецених за изгодно и го купих за под 1000 евро квадрата. Сега пак бих тръгнал да разправям, че има балон, но не смея поради скромния ми опит. Добре е да се гледат повече личните възможности - доход, спестена сума за самоучастие, семейно положение, професия и тогава да броите светещите прозорци. Преди да тръгнете да разправяте колко жилища са празни, си отговорете на въпроса имате ли проблем с паркирането.

65

Анонимен

преди 6 часа

Браво на Терзиев, че пусна парното. При Фандъкова мръзнехме до средата на декември.

64

Анонимен

преди 6 часа

Нормален тристаен е около 200 хиляди евро в София. Същия в Белград е 250 хиляди евро.

63

Анонимен

преди 6 часа

През лошият социлизъм имаше дом за всеки .Кой ви е гарантирал , че ще имате жилище през демокрацията

62

Петър

преди 6 часа

Окупантите окупират апартаменти под нае и такива който не са продадени .Сега има фирми който могат да гонят окупантите.

61

Анонимен

преди 6 часа

Чакам да се спука балона, който ужким го няма - и тогава ше си купя 2 а пък може и 3 апартамента на в Сф на безценица )))))))))

60

Анонимен

преди 6 часа

Разбирам , че един нормален тристаен ,вече е над половин милион .

59

Анонимен

преди 6 часа

Петре, Петре ... Пази го от окупантите, че ще те изгонят. Скоро имаше статия , че хиляди окупанти не могат да ги изгонят от чуждите домове, защото законите им ги пазят. Самонастанили се новите испанци и няма връщане в Мароко. Над 2 милиона са поискали убежище в Испания за последните 2 години, ама не искат да купуват, а окупират.

58

Анонимен

преди 6 часа

Докато има балъци да дават луди пари за стени от итонг и пукащ се бетон на алчните строители и хиените-брокерчета ще е така

57

Анонимен

преди 6 часа

Не, няма! Просто като спре еуфорията, ще дойде осъзнаването. ИТ-тата не са безкраен брой, София не е Париж, България е в демографска криза. Сега да кажа на Arco Real Estate и моята прогноза - цените ще растат, но спре ли търсенето и предлагането си е същото, някои процеси са неизбежни. Така че съветвам на всички от брокерската къща да вземат да завършат едно икономическо образование и след това да правят прогнози.

56

Горките Банки

преди 6 часа

Ще се напълнят с имоти, и кво ще ги правят и те не знаят.

55

Анонимен

преди 6 часа

Тоест през 2026 ще паднат цените и после 18 години ще растат до към 2040. Благодаря ти , че си зациклил