17

Анонимен

преди 7 часа

Ще изкарат и марсианците виновни, но няма да признаят, че това се случва по време на собственото им неолиберално, евроатлантическо управление. Кой е виновен!?

16

Икономическата мощ

преди 7 часа

е ключовата съставка, за да бъдем геополитическа сила, но тя е само една от многото. Още по-ключова съставка е суверенитетът, а ние сме безгласни/безволни пиндостански слуги.

15

Анонимен

преди 7 часа

До 7, пак: Те и сега всички фирми у нас са турски, а уж сме в ЕС? Фолксваген избраха Бурса пред партньора и съюзник България? Кой е наивен, бе будала? Айде отивай да работиш в Германия са видиш колко турци пък има там. Най вероятно шефа ти ще е турчин, нищо че си в ЕС!

14

Самоук социолог.

преди 7 часа

За това най голяма вина има Ангела Меркел. Трябваше да се затворят външните граници ,пиле да не може да прехвръкне.Единна МРЗ и пенсия. Европейска армия .Прием на емигранти по точкова система ,като Австралия и Нова Зеландия , само за необходима работна ръка. Работата е изпусната от начало. Втората причина е войната на Путин.

13

абе

преди 7 часа

санкции, а? новият световен ред е в ход! да му мислят като нас "неприятелските" страни на русия!.....кирчо, кирчооо - да би мирно седяло, не би чудо видяло! ама такива поговорки в харвард няма!

12

Анонимен

преди 7 часа

всичко това е, защото ЕС се управлява от хора, изхвърлени от политическия живот на собствените си страни, почти всички в третата възраст

11

От 7 пак

преди 8 часа

По-добре Турция, вика, отколкото Германия. Пич, сигурно си го представяш като на едноседмичната ти почивка в Кушадасъ? Хах, повярвай, нищо общо няма да има. Единият пък дядо му воювал като хайдутин? И, ще хващаш кремъклийката ли? Много заблуден народ сте. Ще страдате много, защото няма изгледи да се осъзнаете къде и в какъв свят живеете. Живеете с хайдутите от трети клас в общоселското.

10

До 7

преди 8 часа

За да кажеш какво е текущото положение и някои от причините довели до него не е нужно да си умник и да имаш планове занапред. Просто констатираш резултата от вече случили се събития. А занапред какво ше става е работа на политиците ни. Ама те не са мн загрижени за това. Иначе да имало е времена когато всички съседи са тръгвали на война с нас. Може и пак да се повтори а ние сме разграден двор и всеки ще си вземе каквото поиска от територията

9

Овце

преди 8 часа

Как няма да в упадък? ЗЕЛЕНА СДЕЛКА, НАВОДНИХА ЕВРОПА С МИГРАНТИ... какво очаквате? Ако няма промяна в политиката до година, Европа става халифат до 2040г и ще плащате данък въглероден отпечатък. Ясно ли ви е, овце? Ясно ли ви е?

8

Анонимен

преди 8 часа

до 7 умнико, по добре Турция отколкото да плащам дълговете на Германия, Франция, Италия, Испания и да воювам с Русия!!! Моите деди са били хайдути и са загивали за да могат такива като теб да гласуват за ППДБ, палав Кики и Лена!

7

До умниците

преди 8 часа

И какво предлагате долните умници, които от години виждали разпада? Или сте само по черните прогнози, но нямате идея за после? Ако ЕС се разпадне, оставаме между две империи на злото - турската и руската. Ще ни поделят, и дотам. Плюс очевидно и сега, недобронамерени съседи като Сърбия и Македония, едната въоръжаваща се, другата не се знае накъде е с толкова албанци в нея. Ние не сме Унгария, мислете. Или си викате: Ще се разпадне ЕС, ще ни прибере Брикс? И за какво да ви прибира? Да ви храни?

6

Анонимен

преди 8 часа

ES PO SLE OT SSSR

5

Анонимен

преди 8 часа

Дълговете в ЕЗ догодина ще минат 100% от БВП на ЕЗоната! Затова бързат да ни взема, да плащаме и ние сметката след пиянската вечер!

4

Еесовската Зона

преди 8 часа

наложи санкции на РФ, отказа се от евтините руски енергоносители и упадъкът й става неудържим.

3

Анонимен

преди 8 часа

ЕСССР приключи! Закривай! Армията от високоплатени чиновници и калинки - на борсата!!

2

Анонимен

преди 8 часа

Разпада е в ход. За съжаление неумните лидери на ес и на някои от страните, водейки се от гллуповати ценности нв пазейки интереса на ес и не гледайки да се върви напред сложиха началото на края. То нв не зелена сделка, то не бе крякане за признаване на правят н всякакви хора с всякакви влечения. После ковида изтръска финансови ес, а войната в укр не само го изтръска ами и зароби с дългове. Фалита е близо. А ние се напъваме неистово да приемаме еврото .. те да неумници ама ние 10 пъти повече

1

Анонимен

преди 8 часа

Макрон твърди, че загубата на евтините руски изкопаеми горива след нахлуването в Украйна през 2022 г. и навлизането на агресивната индустриална политика на президента на САЩ Джо Байдън, основана на интензивни субсидии, бележат разрив със стария модел, който позволяваше на европейските икономики, основани на износа, да процъфтяват.Тия санкции още тогава казах, че ще самофалират Европа и ми се смееха разни ПП-ДБ-та