33

Maya

преди 15 години

Ама преди 60-70 години. Правили сме протести и по-големи от гръцките. Ама гърците са щастливи, че не са имали 45 години комунизъм...свикнали са всяко социално достояние да го изоюват с кръв и много борба, а не като нас - наготово! Затова като им вземат нещо от социалните привилегии скачат така...а ние никога не го правим.

32

баща ти

преди 15 години

за съжаление в БГ сме подвластни на тази поговорка, вижда се че в гърция хората не се страхуват от държавата или политиците и имат увереноста че могат да променят нещо в своя полза винаги

31

преди 15 години

Българския народ е почти смачкан от този криминален "преход" - близо 20 години - затова и не е в състояние като гърците да скочи заради едно единствено убийство на 16 г. момче. - тук всеки ден загиват хора по много по-криминален начин - но на никой не му прави впечатление!

30

преди 15 години

Е това са политици. Става гаф и веднага подават оставки, не като нашите кърлежи.

29

преди 15 години

Така трябва.

28

VNC

преди 15 години

Такива неща не съществуват. Тези масови размирици са подклаждани политически и в случая не става въпрос за защитаване на права, защото не е право да хулиганстваш.Ако сте недоволни от стандарта си на живот, това няма нищо общо с този случай.

27

Авитохол Дуло

преди 15 години

Кога и ние българите ще надживеем овчедушието си и ще отстояваме активно гражданските си права като гърците, които скачат на протест и за най-малкото нещо?! Гърците може и да са коварни византийци, но ако бяха на наше място, никога нямаше да допуснат да ни управляват престъпници като сегашните управляващи!

26

Loulou

преди 15 години

na 15god. i zaradi 1 butilka s voda,ne trabva da go ubivat,ako be6e va6eto dete ili va6iq priqtel?Nikoi nqma pravo da otnema 4ove6ki jivot ima si sudili6ta,na nasilieto s nasilie

25

Loulou

преди 15 години

zaradi ei takiva kato teb egoisti sme na tozi hal i rabotq ot dulgi godini i ne me strah da si zagubq toploto mestence i sprednatata ku6turka za 1 po-dobro bude6te,ne iskam sins mi da stane mijiturka kato teb,i mi se iska i nie taka da ostoqvame pravata si,ne toleriram vandal6tinata,no koga nie sme za6titili nqkoi BG-grajdanin taka i li sobstvenite si interesi(na naroda).glupak!

24

piklio

преди 15 години

Добре че има хора като 21 да мислят като него...Все пак полицая е стрелял,когато дришльото е хвърлял камъни.Да не беше хвърлял нямаше да го застрелят.А сега с тия протести най-много да пострадат още хора...Ама да се избиват гнусните византийци.

23

преди 15 години

Коментарът ми беше изтрит. По дяволите.Та, нищо, де, ще го напиша отново:в немските медии пише, че младежът е на 15. В БНТ също. Последно на колко е?

22

преди 15 години

Впрочем в немските медии пише, че младежът е на 15 години, не на 16. Склонен съм да вярвам на тях.

21

преди 15 години

не виждам що смесвате две съвсем различни неща ако 20 пишлемета хвърлят камъни по мен ще стрелям и то не веднъж сега се убеждавам, че в тоя форум влизат доста дечурлига и на тях ще задам следния въпрос : а кво правим за тез дето гинат по пътищата всеки ден точно по вина на тийнейджъри ?

20

преди 15 години

евала на гръцките комунисти. само така за богатите и техните продажни политици и мафиоти

19

преди 15 години

15 - тия "Loulou" : "Nie kakvo 4akame?" ... ох да тееба пъпчивия тиин, вместо да "чакаш" и да мислиш за глупости, хвани се да работиш - не е толкова страшно.

18

VNC

преди 15 години

Съгласен съм с 13. Правете разлика между протест и хуланство. И ние имахме такива прояви и се видя какво се получи. Полицаят е отговорил на провокацията, останалото са просто хулигански прояви без оправдание.Ккави са тия лумпенски радости за зрелища - каква полза да разрушат града, ще ви хареса ли да ви изгорят колата и да ви линчуват на улицата? Много ясно е, че в такива моменти не се подбира кой крив, кой прав. Това са всъщност футболните хулигани - тях не ги интересува проблема, важното е, да се избият комплексите

17

преди 15 години

И всичко като отмине в Гърция , българските *** ще ходят да им чистят и възстановяват сградите за жълти евроцентове.Само за това стават българите!

16

преди 15 години

Silno preuvelicheno.

15

Loulou

преди 15 години

okolo 7000 nabroqva v momenta tulpata i opajarqvaneto na Atina produljava,tova sa novinite po vsi4ki gr.medii sega.Nie kakvo 4akame?

14

преди 15 години

Защо и ние не направим така,но срещу ,които ни управляват.Само казвате дата,отиваме пред парламента и куките даже няма да и помогнат !!!