11

Анонимен

преди 6 часа

Глобалнит юг, ако притежаваше "само 31% от световното богатство", нямаше тези "богаташи" да са се юрнали натам. Меренето единствено в пазарна печалба сега, повтарям: в пазарна печалба сега, е , най-меко казано, фалшификация на състоянието,.И второ: в НИКОЯ класация, в никое изследване не се включва човешкият потенциал. Както в момента никой на Запад не се трогва от хилядите, холядите жертви на украинския военен конфликт. За Запада човекът НЕ е в статистиката, не е ценност.

10

Случаен минувач

преди 6 часа

Сега по въпроса. Хората, притежаващи повече от 100 милиарда долара (човешкото въображение е бедно да си представи такава сума) се смятат за световни господари. По-голямата част от тях са евреи. Това са фамилиите Ротшилд, Рокфелер, Морган, Вартбург и т.н. Те съставят т.нар. Световно правителство, което прави много неща в глобален мащаб: пандемии, войни и т.н. Те имат желание хората да бъдат намалени, защото простосмъртните им тровят водата, земята, въздуха. Затова се говори за "златен милиард".

9

Анонимен

преди 6 часа

То има разлика между селяни които се правят на нещо и единия процент свръх богати, които дори ги няма по медиите, щото са умни :)) Нещо ново няма ли да напишете Днес, или русофилчетата не искат да ходят в Матушката си, въпреки, че вожда им ги прикани отново да отидат там :)))

8

Случаен минувач

преди 6 часа

А бе 6, научи се да пишеш без грешки, бе!

7

Анонимен

преди 6 часа

То това е известно отдавна, не знам за какво е тази статия :))

6

Анонимен

преди 6 часа

До 09 - Бедни, но имали за грабене? Звучиш ми, кат един дядо комунист, дето тъврдеше, че фабриката, която са разпарчатосали 47-*** годиа, била "тяхна", а не била правена с инвееститорски средства. Печалбата била тях, все едно са притежавали мясотот, проади факта, че са били наети в него. Обивняваше ги за здравослови проблеми, а благодарение на тази фабрика е имало доктори и детската смъртност е паднала на 1/4 от преди. Но НЕЕЕЕ - ограбени били, защото преди време са били крале и кралици всички.

5

Анонимен

преди 6 часа

Много ясно, така трябва, иначе става анархия!

4

Анонимен

преди 6 часа

НЕ, НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯ! Не съм създал аз тези условия, не искам да ги подържам и не мога да направя нищо, за да им подобря ситуацията. Нито пари ще им помогнат, нито политиките ще се изменят. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!

3

Анонимен

преди 6 часа

УжасТ!

2

09

преди 6 часа

Богатството не е тяхно,а на ограбените бедни.

1

Анонимен

преди 6 часа

То затова се казва Третия свят, не е случайно това нещо :)) Не че в златния милиард сме цъфнали и вързали, там също има бедност, но не сме баш като африканци, тара мбуки и т.н... :))