118

Анонимен

преди 4 дни

За 10 милиарда копейки...

117

Анонимен

преди 4 дни

Сетиха се предизборно ! По това разбирам че е започнала кампанията за изборите .Вадим торбите с лъжи ... И ДА , ТОЛКОВА СЪМ ОТВРАТЕН ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС !

116

Поклон г-н Пеевски!

преди 4 дни

Някой ден ще има паметници на Делян Пеевски из цяла България. В учебниците по история ще има цели секции за успехите на този велик млад Българин, който вдигна България на крака. Успех господин Пеевски! Цяла България е с вас!

115

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 4 дни

тотални параязити , безскруполни и всеядни .

114

Анонимен

преди 4 дни

Българите трябва да си набият в дебелите русофилски глави, че докато в България има хора които гледат към Русия, никога няма да ги пуснат в САЩ и визите никога няма да паднат.

113

Анонимен

преди 4 дни

Пеевски да вкара Борисов в затвора, след това да пробва да отиде в САЩ и да му свалят магнита, след това ще гласувам само за него. УСПЕХ Г-Н ПЕЕВСКИ! С ВАС СМЕ!

112

Анонимен

преди 4 дни

Копейките яко бранят Борисов ...Ха.ха.ха Преди години масово го псуваха ,но като направи подаръка Турски поток на Путин ,вече е наш човек и го величаят..Жалка работа ,дребни ,невзрачни душици ..

111

Слуз

преди 4 дни

Кирчо е глофаръц и така не разбра , че всяко от всяко докосване до ГЕРБ , физическо или ментално, по него полепва престъпна, мафиотска слуз.

110

Възраждане

преди 4 дни

Когато Пеевски вземе властта, започват черни дни за нас - копейките.

109

БОРИСОВ В ЗАТВОРА

преди 4 дни

ПЕЕВСКИ ЩЕ ВКАРА БОЙКО БОРИСОВ В ЗАТВОРА МНОГО СКОРО. БОРИСОВ ВЕЧЕ Е НЕПОТРЕБЕН ЗА ПЕЕВСКИ.

108

Възраждане

преди 4 дни

Двама се карат, трети печели!

107

Анонимен

преди 4 дни

Аз не мога да го разбера Кирчо, за какво са ти закони като не ги спазваш бе? За какво ти е конституция, като стана министър с двойно гражданство? За какво са ти закони за обществените поръчки, като гласува за Ф16 и ядрени централи без конкурс за цени, качество, срокове? Не ти трябват законите против корупцията, трябват ти евросредства за да откраднеш 20-30% от тях заедно с ГЕРБ, цялата ти биография го казва.

106

баба Ванга

преди 4 дни

Пеевски ке управлява с ПП/ДБ след изборите. Боко ке влезе в бай Ставри. Остатъците от ГЕРБ ке се присъединят към управляващата проевропейска коалиция.

105

Илон

преди 4 дни

10 милиарда, пари ли са?

104

Анонимен

преди 4 дни

Борисов е три пъти бил министър председател на България и веднъж кмет на София Държавник доказан е Борисов

103

Денков до чикаго зад

преди 4 дни

Бойко Борисов като беше премиер не спираше да харчи народни пари за пътувания. Даже наглеца беше пратил правителствения самолет за да вози приятелите му Бистришки Тигри с държавни пари в държавния самолет. Като стана дума за това че Денков много пътувал.

102

Анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ най стабилната партия Успех

101

Анонимен

преди 4 дни

От спешните отделения на болниците съобщават ,че няма свободни легла ,за копейки получили инфаркт ..Лекарите препоръчват ,да лежат в къщи и да пият студена вода !!!

100

Анонимен

преди 4 дни

Шайката шарлатани Вън от парламента

99

ГЕРБ

преди 4 дни

БОЙКО БОРИСОВ Е ТРИЖДИ ОСЪЖДАН ЗА ЛЪЖА. ВЕЧЕ МОЖЕ ДА МУ ВИКАТЕ СПОКОЙНО "БОЙКО ЛЪЖЕЦА"