65

Анонимен

преди 4 дни

Ще припомня, че Урсула фон дер Лайен беше 6 години министър на отбраната при Меркел. Ще припомня също и корупционния скандал, в който Лайен беше замесена.

64

Анонимен

преди 4 дни

Меркел си ги знае хората. Правилно е направила да ги обезоръжи.

63

До 62

преди 4 дни

Тия анализи в каква насока са? Защо Германия се бои да удари Русия с ракети? Отговорьт : Плащат им dnes.bg от "Америка за България"

62

Там

преди 4 дни

Нато е фалшиво ,в Украйна се видя каква бракувана техника имат,руски дронове за по 500$ "Ланцет"унищожиха гордоста на сащ и нато за по 10 000 000$

61

Анонимен

преди 4 дни

Па добре е направила. Щото германците като имат оръжие обикновено го използват.

60

До 62

преди 4 дни

Тия анализи в каква насока са? Защо Германия се бои да удари Русия с ракети? Не се кахърете - това е соросоиден сайт ! - - - Плащат им от "Америка за България"

59

Така е

преди 4 дни

Меркел ханъм покани всички араби да дойдат у тях

58

Анонимен

преди 4 дни

Тия анализи в каква насока са? Защо Германия се бои да удари Русия с ракети? Германия се бои, защото е сред първите на мушката при ядрена война по думите на Лавров, Путин, генерали, а войната по руските изявления пред ООН и на Външно министерство(Лавров) почва с първата изстреляна ракета към Русия. САЩ, Англия и Канада, както и шефовете на НАТО се лензят как е важно да се даде урок на Русия и Путин блъфирал. Тъй де, ако "грешат" България, Румъния и Полша отнасят и сядат на преговори.Кво толкова?

57

Анонимен

преди 4 дни

Меркел ханъм назначи Урсула за министър на отбраната. А в турция още 1 иилиони хора искат да отидат в германия

56

Анонимен

преди 4 дни

до 51, не е като Сталинград, но градът е под денонощен обстрел и има разрушения, Петродворец е в руини, но е възстановен и е отново по-хубав от Версай, Ркатеринински дворец също, но за разлика от украинците немците не са обстрелвали църкви

55

Анонимен

преди 4 дни

Абе Меркел не знам, ама председателя на Европейската комисия бая милиони направи докато беше министър на отбраната в Германия. Само чорапките и слиповете им остави.

54

Анонимен

преди 4 дни

Няма защивам Марксул ханъм, но за опоскването на немската армия е виновна Урсулана геинеколожката! Или понеже е на власт в момента ще обвиняваме скелетите в килера?

53

Да но

преди 4 дни

Върнаха ли Крим или ще чакат германците да им пратят още оръжия? Арабите може и деца да им направят и след 18 години вече да са в истински контранаступ. С обогатен ген, леко меки китки, AI-оръжия и катрилони пари борч. Слава, слава колко да е слава кога си умрел?

52

Христо Христов

преди 4 дни

При Меркел Германия имаше положително търговско салдо и бюджетен излишък. Толкоз.

51

Домбил Бомбасов

преди 4 дни

До Анонимен52 ами нема ветеранка. нема обезщетение нема безплатни вузове. ако па умрат нема тяло- нема лада. очень сложна, варианта им е рдк и героическо партизанстване в курска област

50

Horst Wessel

преди 4 дни

Не копайте гроба на Германия, другари. От 33-та, ошушкана, плащаща репарации и подписала разоръжаване, 40-та Германия е готова да опаттка всички. Вас ви спаси факта, че крайната идеология на фюрера не допусна доверие към всички, които бяха готови на колаборация руснаци. А такива имаше много. И ако не бяха и САЩ да помогнат на Сталин, днес щяхме да живеем в един много по-хубав и добър свят. Дайте малко време на Германия. Както от казармите са станали фабрики, обратното е възможно също.

49

Анонимен

преди 4 дни

До Домбил Бомбасов, затова ли русначетата на размяната на пленници беха толкова отчаяни?

48

IQ 3.14

преди 4 дни

До Анонимен48 "ако". и не бъркай ленинграад и сталинград че се излагаш зверски.

47

Домбил Бомбасов

преди 4 дни

До Анонимен щот доброволното предаване в плен вече се преследва от руското законодателство

46

Анонимен

преди 4 дни

Доколкото си спомням Меркел ханъм назначи Урсула за министър на отбраната, а после като видя колко е "кадърна" я трапоса за шеф на ЕС който също отива в трета глуха.