54

Логично!

преди 1 седмица

Независимо от мераците на дс-путинистите ни, щом предстои сразяването на Крепостна рус в Украйна, следователно осъденият измамник Тръмп няма пак да бъде президент. А на цветето лотос /Камала/ ЧЕСТИТО!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Няма значение кой ще спечели, едно е сигурно - гаврата с руската кочиииина ще продължи :))))

52

Анонимен

преди 1 седмица

Който и да спечели, сащ са пътници - по улиците наркомани,бездомни,фекалии,престъпност...Бивша велика сила, в най добрия случай ги очаква бъдещето на ЮАР или Бразилия.

51

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 49 .... Парите ти във виетнамски донги ли са или в руски рубли? Онези, които дърпат конците на Камала ще се докопат и до тези банки, бъди рахат! Така че, ако наистина имаш заделени парички, купи една стара панелка в ж.к. "Обеля", по-сигурна инвестиция ще е от банков влог в държава, където би управлявала Камала. Замирише ли някъде на марксизъм, бегай, спасявай се, защото и гaщuTe от г. ще ти вземат.

50

Урсула

преди 1 седмица

Ще туитна един туит в прослава на перуката.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Гледах дебата. Честно казано не очаквах Харис да победи в тоя дебат, а тя направо разгроми Тръмп. Ужасно слабо представяне на Тръмп, което ще му коства изборите.

48

Гледах ги отчасти

преди 1 седмица

Бай Дончо размаза Камилата. Брутален беше. Мноооого приказва,много. А горката тя клатеше глава ,като името си. Човек остава с впечатлението,че цър ното моме не е на мястото си. А напротив,рижото момче сякаш е на 30,пълна свежарка беше. Накрая момето си тръгна нацупено,а на момъка сякъш Му беше през оная работа

47

Камала набеди Тръмп

преди 1 седмица

за "най-лошата безработица от Глямата депресия насам". Тя, като марксистка, иска работодателите да държат на заплата и излишни хора, за които в техния бизнес няма работа. Камала иска също така да не бъдат уволнявани некадърните и мързеливите. За да има заплата за всекиго, по марксистки. Но не казва на американците до какви национални катастрофи докара този подход онези държави, в които бе приложен поради социализма там!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Владимир Путин даде ясна подкрепа за госпожа Харис, оранжевия клоун няма шанс да спечели.

45

Урсула

преди 1 седмица

Абе едно признавам на САЩ като икономика-имат Мъск. Бях негов голям противник заради налагането от фирмата му Тесли, но се оказа, че едва ли не Мъск вече е спасителя на Америка. Дори преди 1-2 години изтегли завода си за батерии от Германия ;) Жалко, че не е навлязъл по-дълбоко в политиката. Има всички шансове да възроди САЩ. Без Мъск НАСА и косм. програма на САЩ днес щяха да са на ниво Сев.Корея.

44

Ха-ха

преди 1 седмица

Ако празната кра*туна Харис стане президент,с Америка е свършено! Не защото е глу*пачка(президентът НЕ управлява реално),а защото демократите и Господарят им Сорос ще са на власт.Тъй че всеки,който мрази САЩ би трябвало да е доволен от евентуалния и избор.

43

Анонимен

преди 1 седмица

До 46 -д Дрън дрън, че пляс ... Имам си парите, по и вестиционните банки са - дали ше са демкрати или тепубликанци е все тая. Белл Рок и Вангард! Всичко друго са глупости!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Какво общоима Тръмп с ковида, та тази го обвинява за "най-лошата епидемия"?

41

Анонимен

преди 1 седмица

От вчера почнахме война с ислямския тероризъм и с имиграните, избягали от войната в Сирия. Готови ли са нашите еврофанатици за Перестройката? Някой да не сгреши и да му спрат парите. Шолц много ще се ядоса, ако някой евроаналитик го нарече шовинист и нетолерантен към бежанците.

40

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 42 БМВ-то ти на 20 години ли е или е на 30? Онези, които карат новички скъпи автомобили живо се интересуват какво се случва в световната икономика и политика. Даже нашенските бхаратци, и те се интересуват от тяхната си гледна точка, ориентират се и по техните си начини успяват да се докопат да БМВ, щом усетят къде има недоглеждане на властите, та да ударят кьоравото.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Камила Харис спечели ... Това ше е краят на свободния свят!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Дърта ама се озърта :)))

37

Камала обвиняваТръмп

преди 1 седмица

че след управлението си уж е оставил "най-лошата атака срещу нашата демокрация от Гражданската война насам". Според Камала, Тръмп е виновен за това, че не желае в страната му да нахлуват пълчища "от затвори и арести, от психиатрични клиники и лудници" и да увисват на джоба на американските данъкоплатци. Това според Камала е удар срещу демокрацията!

36

Анонимен

преди 1 седмица

Аз карам БМВ и не ми пука кой ще спечели в Русия или САЩ

35

Анонимен

преди 1 седмица

Евроовцете: Трябва да влезем в Шенген, за да станем нормална държава. Германия: Трябва да излезем от Шенген, за да станем нормална държава.