82

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ

81

Зомбиленд

преди 2 седмици

На управляващите не им пука.Даже плащат на тpoлове да обясняват по социалните мрежи,че сме в ЕС с най-малко дългове и затова трябва да теглят докато съберат достатъчно после да бягат по острови.Като теглят да не мислите,че ще стоят после тук в България?

80

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Съвсем логично и закономерно. Клубът на "богатите държави" са богати на дълг към чи футските Централни банки на Ротшилд. САЩ има дълг нд 30 трилиона, който расте експоненциално!...

79

Анонимен

преди 2 седмици

още два заема да вземат, депутатите все още не са си купил бентли-та

78

Фалит наБеГеКо4ината

преди 2 седмици

75 *** Недий да лъжеш за Еврото !Тварденията за фалит са заради кражбите и реалната опасност от фалит който прикриват с теглене на кредити те си казаха че трябвало да се увеличат вноските за пенсиите че нямало пари!

77

Боху Тиквата

преди 2 седмици

Затъва ли, България в дългове? О, да, да! Тва е, щото не гласувате за мен! Гласувайте, гласувайте за мен Охи Бохи и нема д аима повече дългове! Излезте, най-накраа и гласувайте де, кво ми е? здрав съм прав съм, Бойко съм;))) Сичку ша напраа за вас;))) Квот кайте - праа;))) Аз, сакам, а праа;))) не съм кат ония, Диванните Воини, чук-чук клавиатурчици;)))

76

Анонимен

преди 2 седмици

Логично е да затъваме в дългове. Бг отдавна няма собствена икономика, т.е. собствено производство (селско стопанство и индустрия), която реално да увеличава БВП. Освен това нацията застарява, има все по-малко работещи в реалния сектор, все повече неработещи чаавета, все повече пенсионери, все повече чиновници и полицаи, все повече партии в парламента... Ниски приходи и високи харчове + голямо крадене... Иначе цъфтим и връзваме, ама вече сме загнили и не даваме плод

75

Анонимен

преди 2 седмици

Важното е , че има банани

74

Анонимен

преди 2 седмици

Държавата била пред фалит? Тези твърдения са свързани с въвеждането на еврото май. Не стига, че народът съвсем обедня заради постоянно растящите цени на всичко, а и ще отрежат доходите ни на 50%. Тук не са писали, че най- много реве Дянков- постната пица, че Бг била фалирала.

73

Комунистите

преди 2 седмици

Оставиха над 30 милярда дългове.Но това можеше да се оправи ако пребоядисаните комунисти след тях не бяха крали така грозно.При рефинансирането всичко е екстра Докъто можеш да си плащаш вноската.

72

вие си ги избрахте

преди 2 седмици

стига лъжи и манипулации! дефицита е само и единствено заради купуване на американско оръжие и разходи покрай украйна, базите, ученията, лицензите и др масрафи на Посолството! МО нали се похвали че сме минали 2 пр от бвп за оръжие! там е дифицита, не пенсии или друго. Затова няма магистрали и инфраструктурата е ужасна. Но пък българите са доволни от положението, щом гласуват за същите бо ци

71

от киреча

преди 2 седмици

Значи "понежеобачезащото",това разбрах!И още нещо-България ускорено загива!Гласувайтее,гласувайте,тЪ пан АриИ,че турците ще ни превземат!:((

70

На Дунав мост2

преди 2 седмици

Държавата е абдикирала дала е на мафията да си прани каквото си иска да продава дрога на тираджиите на паркингите да ги задължава да спират на паркингите им и да определят цените на всичко .На европейската среща в Ташкент искат да е бът България.Заради тези м1рши!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Кирил Петков и Аден Василев ни уредиха с тези кредити до живот. А няма нищо построено насреща.

68

Това е

преди 2 седмици

Риторичен въпрос. Трябва да си много ***, за да не си отговориш с ДА

67

ТВ

преди 2 седмици

Финансиране на кредит с нов кредит. И така до пълен фалит.

66

На крепостните

преди 2 седмици

БГ селяни от 13 век неможеш да им обясниш и да те разберат че ББР е финансова пирамида създадена за източване на държавния бюджет от такива като Доган и Румен Гайтански-Б о клу ка..Беден е явно българския език.

65

?

преди 2 седмици

После ни обясняват как при бай Тошо държавата била "затънала в дългове". Но оттогава само се теглят нови. Не съм чул нещо да е връщано.

64

Мда

преди 2 седмици

България взима кредити, за да покрива пенсии?? И никой от маститите финансисти не се притеснява от това?Че това е най-бързият път към провала, във всяка икономическа книжка го пише - да покриваш текущи разходи със заеми!Ама какво им пука на сегашните, други да му мислят как ще ги плащат, важното е, че сега си решават проблемите.

63

България рефинансира

преди 2 седмици

Кредитите си