102

Анонимен

преди 2 седмици

В джиби 16,5 млн. англичани спират отоплението за зимата и няма да ползват топла вода. Не могат да си го позволят. Това показва излязло наскоро проучване на Citizens Advice което е цитирано от специализираното издание Oil Price. Скоро и в биджи ще стане като в джиби, като спрът ТЕЦовете да прават биджи карбан фри.

101

ама и те

преди 2 седмици

Ама турците са зле финансово и икономически и изобщо не го искат тоя Ердоган. Яко корупция и обръчи от фирми е и покрай него. Вътрешния пазар е много свит.

100

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 97 Няма нужда да ни информираш защо руските фашисти започнаха тази война. Всички го знаем.

99

Анонимен

преди 2 седмици

Русия е велика страна, велика цивилизация. Няма друг такъв феномен една държава сама да е равностойна културно на цялата западна(европейската) цивилизация в изкуството - литературата, музиката, изобразителното изкуство, а в най-елитното изкуство - балета - Русия вече превъзхожда многократно запада.

98

българина

преди 2 седмици

ние трябва да станем като норвегия или швейцария, договори с всички за търговия, но без директно членство

97

Анонимен

преди 2 седмици

Водещите инвеститори в Китайската народна република са ЮЕСЕЙ и ЮКЕЙ. И едните и другите умело не парадират с този факт, а извличат само ползите от съвместната работа. А вие си оплювайте брадите тук от коментари.

96

Анонимен

преди 2 седмици

Според официални данни общата стойност на полезни изкопаеми в Украйна се оценява на почти 14,8 трилиона долара. Половината от цялото минерално богатство на страната от 7,3 трилиона долара обаче се намира в недрата на върналите се в Русия Луганска и Донецка народна република.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Почти половината от националното богатство на бивша Украйна е Донбас! Допълнотелно ресурсите на Крим, Запорожска и Херсонска област, които се върнаха към Русия, се оценяват на още 821 млрд. долара. Всичко това е почти 63% от залежите на въглища в Украйна, 42% от залежите на метали и 33% от залежите на рядкоземни и други важни суровини включително литий. Западната част на Украйна е в пъти по-бедна на природни изкопаеми на стойност едва от 723 млрд. долара, което не надвишава общо 5% от всички залежи.

94

Анонимен

преди 2 седмици

До до Грозната истина "че статистиката трябва се гледа по паритет на покупателна способност," Руснаците имат такава висока покупателна способност, че са принудени за 1500 долара да отидат на почти сигурна смърт. А руските петоколонници дискутират все едно са на пач на бистришките тигри с Чепръчене.

93

Анонимен

преди 2 седмици

Синдромът на отнемане на руските въглеводороди е придружен от изключително крехка икономика - през последните две години всеки можеше да види как Европа, водена от Германия, се гърчи в конвулсии.

92

Анонимен

преди 2 седмици

Без ресурсите на Русия ЕС е обречен да влачи жалко съществуване.

91

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 88 Кой ти каза, че украинците нямат дума за "език". Неграмотността не прощава.

90

до Грозната истина

преди 2 седмици

Ако сравняваш абсолютните стойности то да, не е разумно да се сравнява. Обаче в БРИКС са съсредоточени повечето производствени мощности на света, повечето земеделска земя, повечето човешки ресурс, повечето рудодобив и фосилни горива. Получава се така, че запада произвежда стоки и основно услуги с висока добавена стойност, а БРИКС произвеждат повечето суровини и компоненти. Затова, специалисти казват, че статистиката трябва се гледа по паритет на покупателна способност, където реално БРИКС печели

89

Анонимен

преди 2 седмици

Русия провежда СВО на собствена територия която е международно призната, Русия няма войски на чужда територия. А Украйна нахлу на чужда територия, юридически Русия е страна жертва на агресия и има право да се защитава от окупаторите като нанася удари дълбоко на територията на ЕС където се подготват във военни лагери окупационните украински войски и по заводите които произвеждат техника която окупаторите използват, както и енергийни обекти в ЕС които захранват тези заводи.

88

Анонимен

преди 2 седмици

Въздушно-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

86

Анонимен

преди 2 седмици

Няма как да е славянска държава , като напада 100г всички славянски народи. Очевидно е азиатско монголска държава.

85

Развеселен

преди 2 седмици

До оня *** Борел 80% от руските петоколонници пишат от "прогнилия" Запад. :)))

84

Развеселен

преди 2 седмици

До Анонимен 84 "Русия е единствената славянска държава" Русия не е славянска държава. Етническите руснаци не са славяни :))) Украинците са славяни.

83

Анонимен

преди 2 седмици

Филиал на Фауве съкращава една трета от всички работни места. Поради значителен спад в продажбите, IAV обяви, че планира да съкрати 2000 работни места в близко бъдеще. Това означава, че всеки трети служител ще загуби работата си. Доставчикът на автомобили е дъщерно дружество на Volkswagen Group. В цяла Германия почти всеки ден се съобщава за масови съкращения.