27

Източногерманците

преди 2 седмици

Разпознават липсата на Свобода и Демокрация по-бързо! Имат много опит от ГДР :)

26

Анонимен

преди 2 седмици

В Германия живеят милиони руснаци-емитранти. И то предимно в западната част. Що не си стоят в прекрасната родина!

25

Анонимен

преди 2 седмици

Cnoko, ckopo A3Г щe ynpaвлява в цяла Германия...

24

Анонимен

преди 2 седмици

"Крайнодясната, антиимигрантска партия Alternative für Deutschland (AfD)" у хууу нашите хора! Браво!

23

В Германия

преди 2 седмици

Всеки, който е против политиката на Правителството се води Хитлер!Медиите днес публикуват снимки на лидера на АзГ в Тюрингия с две вдигнати ръце и изрязват лявата вдигната ръка , за да ни покажат какви Нацисти са АЗГ !

22

Истинска демокрация

преди 2 седмици

Слага един Санитарен Кордон на 35% от гласувалите и да вървят по дяволите! Комунистите ще управляват само да има математически мнозинства, въпреки че 55% гласуват дясно!Но им слагат санитарен кордон!! Все едно не съществува волята на народа, истинсса демокрация!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Мноо ясно. Между източна и западна Германия, която ми е любима страна, има една основна разлика-раздавали са безплатно жилища в източна Германия и сега те не плащат луди мангизи за преживяване. В западната си дават половината доходи за наеми. Е, те така за лошия социализъм и добрия капитализъм. В Източна Германия не хранят лоши чувства към СССР.

20

Анонимен

преди 2 седмици

..откога в Германия има "щатски " избори , аман от некадърни преписвачи и преводачи...

19

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Хитлер не е ли бил социалист? Питам за един приятел с мустак от Грузия. Как крайнодясното се отъждествява с националсоциализма? Да припомним, че в Западна Германия нямаше такова денацифициране като в източна и в Западна Германия истинските националсоциалисти бяха оставени да живеят до преклонна възраст, а децата им в момента да управляват и вкарват танкове в Русия!!!

18

Това все едно

преди 2 седмици

Само пример Герб да спечели изборите, но всички други партии да се стлобят и БСП, Възраждане, ППДБ, ДПС, Величие и ИТН да си направят правителство ( само за да изключат Герб) и да управляват с диаметрално различните си политически програми и обещания на електората, прецаквайки 100% от гласувалите за всички партии!

17

ало ало

преди 2 седмици

он 9 септ. насам не е имало и един руски войник у нас, за каква окупация говорите...а сега ги пребройте колко западни елементи, бази, войници, инструктори щъкат из страната!

16

Същото като Франция

преди 2 седмици

Макрон помогна на Комунистите да спечелят само и само Лйо Пен да загуби! А сега отказва правителство и на Комунистите!В Германия АЗГ спечели с много, но им слагат Санитарин Кардон и ще се коалират със Комунисти, въпреки волята на мнозинството за консервативно и дясно Управлетие!И Франция и Германия не са демокрации!

15

Анонимен

преди 2 седмици

Преди имахме Хавел и Валенса, сега Дуда Жмуда и Бабиш.

14

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Истинското зло в Германия е Урсула и кликата и. Зомбираните фашаги обаче не могат да проумеят това, защото проста са си...зомбирани!

13

паф

преди 2 седмици

ще излязат верни думите на путин - новия световен ред е в ход!

12

Анонимен

преди 2 седмици

Вместо икономическо развитие от ессср получихме ислямски терор и зелен терор.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Източноевропейците бутнаха стената не заппадналяшките промити краттуни. Сега източноевропейците ще издигнат нова за да се бранят от евроатлантическите ценностти.

10

Галя от Ембъсито

преди 2 седмици

В Берлин Е казала, че АЗГ не може да управлява Тириторията Германия ( щото не е американска партия, а гледа интересите на Германия..)

9

Анонимен

преди 2 седмици

май-скоро ще има Мустакат 2ра част. Хазарите превърнаха Германия в ***, като отмъщение за ВСВ

8

Офанзивен дефанзив

преди 2 седмици

Крайно дясна? И защо - защото на хората им омръзнаха емигрантските (и не само) глупости? Скоро съвсем официално ще ги наричате и "фашистки" партии, защото не ви пасват на неолибералните щуротии... Само си спомнете кой дойде на власт в Германия през 30-те години на миналия век и защо. И тогава на по-голоямата част от хората им беше писнало. Историята се повтаря - когато правиш крайни глупости ще получиш граждани, които вече имат крайно (според някои) мислене...