231

Анонимен

преди 2 седмици

Тези правят панаири, а къде е самият "заплашван"? Защо не излезе да каже кой, кога и по какъв начин го заплашва. Или е глътнал езика от уплаха? Всичко е постановка за да се отстрани Пеевски.

230

Силно заинтригувАна

преди 2 седмици

Тук България ли е, или Депесария?!

229

ебаси ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 2 седмици

Ъхъъъъ......

228

Анонимен

преди 2 седмици

Явно има мач. Някакви викат 'ДПС' по улиците. ДПС с кой играе, знаете ли?

227

Анонимен

преди 2 седмици

БРАВО ДПС! БОЙ ПО МУТРИТЕ КОМУНИСТИ!

226

Бай Шиле

преди 2 седмици

Ха ха ха, поход за сараите! Давайте на Юг и не спирайте докато не стигнете до Турция и не се връщайте, там спокойно чакайте до следващите избори за да гласувате за бездомния авантаджия.

225

Порно на Държава

преди 2 седмици

Абе нема дебда сирут и пикут между високио дуваре у Бояната. Па Дръндаре се е стиснал за химически тоалетни. Май ще серит у палатките.

224

Случаен минувач

преди 2 седмици

Появи се информация, че в имението е открита стая, натъпкана с милиони евро, както и златни кюлчета. Незабавно да се сформира комисия, която да опише банкнотите - по серийни номера, по купюри. Златото също да бъде претеглено и щателно описано. След това вече може да се повдигнат конкретни обвинения. Да се обясни откъде са тези пари.

223

Алекс

преди 2 седмици

"Нормите на правовата държава са пред сериозен риск" според Джевдет Чакъров.Илхан Кючук "Държавата е превзета,трябва да си потърсим правата на място извън институциите на страната.Обаче Делян Пеевски е избран за председател на редовна конференция на ДПС и най-вероятно и двамата са гласували ЗА.Правовата държава функционира.Какви са претенциите на Кючук към институциите остава неясно.Иначе нека се разходят.Лошо няма.Чист въздух и прекрасни гледки към планината.

222

Анонимен

преди 2 седмици

ОЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО КОЙ И КАК ДАДЕ КУРАЖ НА ПЕЕВСКИ СРЕЩУ ДЕРИБЕЙТЕ? ГОЛЯМ КУРАЖ ПОКАЗВА И ПАПАЗОВ? СЛЕД ДЕСИТИЛЕТИЯ СЕ СЕТИЛ ЗА СВОЙТЕ ИМОТИ?РАЗМЕСТВАНЕ НА ПЛАСТОВЕ СА СТАРАТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ?КОЙ?КОЙ САДЕ СТАРТ НА ОФАНЗИВА СРЕЩУ ДОГАН? НЕ Е ПЕЕВСКИ, ТОЙ Е МАША В ЧУЖДА РЪКА. ДАНО НЕ ЗАПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА, КАКТО НАВРЕМЕТО ЗАПАЛИХА ПАРТИИНИЯ ДОМ.

221

Горките ни сънародни

преди 2 седмици

Горките ни сънародници с турски произход! Доган и приближените му издевателстват над тях, а те продължават да се подчиняват! Уважаеми сънародници мюсюлмани не разбрахте ли как тези непочтени хора - Доган и приближените му се подиграват с всички вас, с всички нас и живеят за наша сметка!

220

Анонимен

преди 2 седмици

Тоз дългия европутат Дето подстрекава ората да нарушат етническия мир,Е по добър от Ристо.Заслужава убав хонорар.БезплатнА охрана до Белене

219

123

преди 2 седмици

Поход за демокрация ли?! Прилича на поход да спасят скътания кеш на почетния дерибей.

218

Qweqwe

преди 2 седмици

Къде бяхте 2013 година когато цяла България протестирахме срещу Пеевски и цялата пасмина, къде бяхте когато Доган изключи от ДПС Корман Исмаилов и Касим Дал истински демократи. Има и още много други примери.

217

Анонимен

преди 2 седмици

А те знаят ли какво е демокрация?

216

Анонимен

преди 2 седмици

към Турция ли са тръгнали? Там имат нужда от демокрация. А Доган има нужда от нова квартира.

215

В ТУРЦИЯ ЛИ СМЕ?-

преди 2 седмици

ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ ПОВТАРЯТ - САРАИ ТА САРАИ? САРАИ Е НА ТУРСКИ, НА БЪЛГАРСКИ Е ДВОРЕЦ, ДВОРЦИ! И БЕЗ ТОВА ЦАРСКИЯ ДВОРЕЦ ВЪВ ВРАНЯ Е КАТО КОЛИБА ПРЕД ДВОРЕЦА НА ДОГАНЯ. АРЕ СТИГА ***!

214

тръгнаха

преди 2 седмици

На поход за опазване парите на ДПС дерибеите.

213

Напред другари

преди 2 седмици

Доган Плаща Сметката !

212

Абе

преди 2 седмици

Освен "драмите" с ДПС , нищо друго ли не става в нужника?, че само за пишете